הערכה מחודשת

ממולדה

New member
הערכה מחודשת

עבר כחודש מאז שפרסתי לאחרונה בנושא מציאת זוגיות: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=121&messageid=158811144 והיום בבוקר קמתי ופרסתי לעצמי שוב, אותה פריסה, מסר בשלוש, על פי השאלה: מה עלי לדעת בנושא של מציאת זוגיות: התוצאה שונה לגמרי, על פניו נראית אופטימית, אם כי אימצתי את מוחי ולא הבנתי אותה לגמרי... השמש מלכת החרבות מלך המטות. מה שראיתי כאן - השמש היא תבונה, התבוננות בדברים כמו שהם, גילוי לב וכולי. מלכת החרבות - שנינות, הומור, תפיסה מהירה מאוד. מלך המטות - יצירתיות, עשייה נמרצת. המכנה המשותף שאני רואה בין כל הקלפים הוא תבונה בהירה, שכל ישר, ומשהו שהייתי קוראת לו "חשיפה לאור". אם כי השמש היא כמובן מאוד שמשית, בקלף של מלכת החרבות יש דווקא רקע של עננים אפורים. אצל מלך המטות לא ברור מזג האוויר אבל גלימתו זהובה כמו השמש. וגם הבגד שלו כתום כמו הדגל הגדול שמתנופף באוויר בקלף השמש. שאלתי את עצמי מדוע אין כל אזכור לרגש בקלפים - גביעים, מים או סמל אחר. הדגש הוא רציונלי ומעשי. מנקודת מבט אחרת - בקלף השמש אני רואה המון פרחים (חמניות), אצל מלכת החרבות יש רק חרב, ועץ קטן שחור בצד. ואילו אצל מלך המטות יש התחלה של ניצנים על המטה שלו. התחלת פריחה. מלכת החרבות היא (לפי ספר אחד שלי) דמות קודרת יחסית, לא ממש נהנית בחייה. ואילו מלך החרבות הוא דמות אופטימית, מלאת הומור, מהירה ומעשית מאוד. כך שאולי יש חלחול והשפעה שלו על מלכת החרבות, כלומר כניסה של אלמנטים של עשייה, קלות והומור לתוך החיים (כך זה נראה מהתבוננות בחיי שלי
). במקרה פרסתי את הקלפים מימין לשמאל, כך שיצא שמלכת החרבות ומלך המטות פונים זה לזה. אם יש עוד משהו שפספסתי אשמח לשמוע...

רחליקה האחת

Member
מנהל
ממולדה יקרה,

ניכר מדברייך שהנושא טרם התקדם והוא מעיב עלייך . מה עשית כדי לקדם העניין? לעצם שאלתך, היכן חיבור המידע לכלל מסר? פריסת מסר בשלוש על פי נתנאל היא: ציטוט: "פריסת מסר בשלושה קלפים מציעה מסר כללי ענייני בנושא הנבחר. פריסה זו מומלצת כאשר אין צורך בפריסה רחבה ספציפית יותר, או כאשר נדרשת תשובה כללית לנושא כללי. הפריסה מספקת תשובה דרך ההקשר בין הקלפים והסיפור שהם מתארים ביניהם." סוף ציטוט. ממליצה שתנסי לחבר את המידע לסיפור ולמסר תמציתיים ואז אשתדל לנסות לסייע. כמו כן אני ממליצה לך להבא לתחום הפריסות הבאות בזמן. לדוגמה: מה עלי לדעת בנושא של מציאת זוגיות ב -X זמן הקרוב. רחליקה

ממולדה

New member
תודה רחליקה

האמת היא שעשיתי דברים בנושא, ואף בשני מישורים שונים... (בעבודה אישית אינטנסיבית ובצעדים מעשיים). פשוט לא התפתח כלום ולכן פרסתי שוב. לגבי סיפור ומסר: די התקשיתי כאן. אם אני חייבת להוציא מכאן סיפור אז המסר הוא "חשיבה בהירה ופתוחה, בצירוף חוכמה וחדות, מאפשרות מעבר למצב של קלות, שמלווה בהומור ובעשייה מרובה". הייתי מקבלת מסר כזה בשמחה בלי להטריד אתכן
אלא שאני לא רואה איך זה מתקשר לעניין הזוגיות דווקא (לא בעניין הרגש ולא בעניינים פרקטיים הקשורים לזוגיות כמו שיתוף ואינטימיות למשל). לכן תהיתי על היעדרם של גביעים ומים.

רחליקה האחת

Member
מנהל
ממולדה, מתוקה

האם רק קלפים מיסוד המים ו/או קלפי גביעים מספרים לנו על רגשות? מה עם הלהט/התשוקה של מלך המטות? הקדרות של מלכת החרבות? העצבות של מלכת המטבעות?
הסיפור שלך כולל התחלה מלאת תשוקה ולהט בזוגיות ולאחריה אבדן הזוגיות, בדידות, עצבות ושקיעה בנוסטלגיה. תחושות כבדות של כאב נסבות סביב עניין האימפולסיביות ונתינת היתר שנקטת בעבר. את מבינה כעת שחלק מהתנהלותך היה ילדותי. התחושות הללו משתחררות בהדרגה. לאור זאת המסר עבורך הוא: את מחושבת, אחראית, מתייחסת לחיים באופן בוגר ובשלה להתחיל מחדש. המלצה ממני בעקבות הקלפים שעלו: מחלי לעצמך על שגיאות העבר, נסי להמנע מקיבעון סביב העצב והבדידות המלוות אותך כעת, על רקע זכרונות נעימים יותר או פחות. הושיטי יד לשלום והיי דרוכה להגן על עמדותייך. השלמות שבך תוביל להתחלה חדשה ולבשלות מעניינת. קלילות מחליפה בהדרגה את כובד הכאב. מה דעתך ? רחליקה

ממולדה

New member
רחליקה יקרה

תודה רבה! דברים מרגשים כתבת, ולא סתם מרגשים אלא מדויקים מאוד
ראית היטב. אני אתעמק במה שכתבת ואנסה לקשר שוב למה שראיתי. יום נעים ופורה לך

למעלה