העריכה מכה שנית?

R o n 2 5 6

New member
העריכה מכה שנית?

בטח חדי העין שביניכם הצליחו לתפוס את הצילום של איגור בלילה עם שבט בארו כשכולם ישבו לאכול את הדאג שנעם דג,ולאחר כמה דקות ראו אותו חוזר מאי הגלות. שאלתי היא-מה לעזאזל?! זה אומר שהם לא באמת מעבירים את הלילה על אי הגלות(מה שהצחיק אותי זה שבאמת בבוקר שאיגור חזר עידן שאל אותו איפה היית?) או שמא הם פשוט שמו את הצילום של ערב ההדחה יום אחד לפני בטעות? עריכה חובבנית שפשוט מוציאה את החשק לצפות.

nסCrims

New member
WTF?!?!

אוייש למה פיספסתי את הפרק הזה, תגידו יש מצב שאפשר לראות אותו איפשהו חוץ מבאתר של נענע? זה לא עובד לי ואני לא מצליחה לראות דרך שם..זה שחור\נתקע, מה עושים?

ליטליקSD

New member
האמת היא ששמתי לב לזה

וחיפשתי אם מישהו פה שם לב גם. זה היה ככה- גיא ואיגור הגיעו לאי הגלות, התמודדו במשימה ואז איגור ניצח ופתח את התיבה וזה, פתאום זה קפץ למה קורה בשבטים ובלילה בבארו כשנועם תופס דג ונטע-לי ואנסטסיה מקשקשות רואים את איגור עומד עם הבנים במחנה, וכל זה כחלק מהפרק בו הוא אמור להיות באי הגלות עם גיא. לא הראו שום דבר מהלילה שהוא העביר עם גיא באי, אלא בבארו. מהאי הראו רק לפני המשימנה, את המשימה ובוקר אחרי עם הפירות והדיבורים של גיא על הלב של איגור. אני אישית חושבת שמדובר בצילומים מהלילה הקודם ולא בכך שבעצם איגור לא היה באי הגלות. זה גם מתחבר יופי עם העובדה שיום קודם לכן, כשנועם הגיע הוא דגים. בכל אופן,זאת לא חובבניות העריכה היחידה ששמת לב אליה. היה גם קטע עם מיכל במשימת החסינות בפרק של יום רביעי. כשהכדור פגע באופיר, שמעו אותה אומרת ברקע: "זה היה די מפחיד האמת היא, הוא התחיל לרעוד ולפרכס כזה..", ואז מראים אותה בלי קשר מדברת על המקרה עם הכדור ואופיר. לדעתי זה הודבק שם מהקלטה מימי מאיר, שבהם היא גם אמרה את זה כשהו "התמוטט" אחרי המשימה שבה מירית הייתה צריכה לכוון אותם אל חלקי הפאזל בחוף ובים. העריכה שלהם ממש חובבנית.

hofri10

New member
אח שלי אמר לי את זה

אמרתי לו:"כנראה את הוזה". אז טעיתי?

למעלה