הערות שוליים

הערות שוליים

אני עובדת על מסמך שיש בו הערות שוליים, חלקן ממוספרות וחלקן מסומנות בכוכביות. איך אני הופכת את כל ההערות לממוספרות?

zartzi

New member
ראי בעיה זהה לפני 4 ימים

בקישור שלהלן תראי שרשור בבעיה זהה לזו שציינת. לצערי, לא נמצא שם פיתרון (או לפחות השואל לא חזר לדווח...) אך ההערה האחרונה שלו מעלה הרהור מסויים.

כן, ראיתי את זה קודם

במקרה שלי, ברור שזה נעשה כך בכוונה, כי לא אני כתבתי את המסמך, אני רק עורכת אותו, ובין השאר אני רוצה לסדר את הערות השוליים. אז אני מבינה שאין פיתרון....

zartzi

New member
אינני בטוח שהמקרה אבוד!

אכן, התיאור אצלך שונה, ולא מדובר בריבועים לא מוסברים שהיו אצל השואל הקודם, אלא ביצירה מכוונת של סימוני מספור הערות "מגוון". מוקדם מדי להתייאש. חכי שמומחי הפורום יעיינו בכך

זה לא אבוד

פשוט תיחסך ממני הרבה עבודה אם יש דרך להחליף את הכל בבת אחת ולא הערה-הערה. תודה בכל אופן. אני מחכה בינתיים למומחים האחרים.

zartzi

New member
את יכולה להעלות את הקובץ לכאן?

או לפחות חלק ממנו, שבו יש ייצוג לבעיה שתיארת?

N a T u S h a

New member
אפשרויות פתקים

לסמן את אחת ההערות שבתחתי העמוד-> קליק ימני ואפשרויות פתקים. לשנות את העיצוב כפי שאת רוצה (למחוק כוכבית אם יש...) ולשים לב בתחתית : החל שינויים על -המסמך כולו- ככה לא תצטרכי לעשות אחד אחד...

N a T u S h a

New member
ואם חלק כוכבית וחלק ממוספר

אז תעשי כפי שציינתי בהודעה הקודמת- רק תשימי לב שאת מסמנת את ההערה הראשונה במסמך.

יכול להיות שאין אצלי אפשרות כזאת?

יש לי וורד באנגלית. יש לך מושג איך זה כתוב שם? כשאני נכנסת ל-note option אין לי אפשרות למחוק כוכביות ושום דבר לא משתנה כשאני מאשרת.

N a T u S h a

New member
אמממ..

אם בהתחלה לא הגדירו נכון את ההערות אז צריך לחשוב על פתרון יצירתי אחר. יכול להיות שהוסיפו את הכוכביות ידנית? יש אפשרות לשלוח חלק מהקובץ?

zartzi

New member
נראה שתצטרכי לתקן אחת אחת

הערות הכוכבית הוספו כ"התאמה אישית", וככל שניסיתי - אני מתרשם שהתיקון מחייב מעבר על כל הערה.

N a T u S h a

New member
אז ככה

רק עכשיו ראיתי שהעלת דוגמא. עושה רושם שפשוט כתבו את הכוכביות (הן לא נעשו אוטומטית ע"י התוכנה). בשביל לשנות את המספר של ההערות- אני מציעה להשתמש בחיפוש והחלפה: לעמוד עם הסמן באזור של ההערות, ואז עריכה->החלפה, ולהחליף *** ב-3, ** ב- 2 וכו'. הבעיה היא לשנות את זה גם בגוף הטקסט שיהיה עקבי עם המספור של ההערות שכבר קיימות שם. למישהו יש רעיון?

יש בעיה אחרת

אם אני עושה את זה בחפש-החלף ההערות שכבר ממוספרות לא מסתדרות לפי הסדר החדש. אני מתחילה להשלים עם העובדה שאני אצטרך לסדר את כל ההערות מחדש :(

N a T u S h a

New member
חכי, אולי לאחד המומחים כאן יהיה

רעיון יצירתי

למעלה