הערות על טרי אשדוד

הערות על טרי אשדוד

אני יתחיל מהתחלה שכבר שם המארגנים פישלו: בשעה חמש בבוקר כשהגענו לאשדוד לא היה שילוט איך להגיע לתחרות וההינו צרכים לעצור מכוניות ולשאול אותם איך מגיעים למרינה... אחרי זה שהגענו היה בסדר חוץ מזה שלדעתי צריך היה להתחיל את התחרות חצי שעה מאוחר יותר ההיות ולי לא היה מספיק זמן להתארגן ואני הראשון שהגעתי לשטח החלפה... אחרי שנכנסו למים בקור הזה ציפיתי לזה שיזניקו אותנו כמה שיותר מהר אבל משום מה השאירו אותנו לקפוא במים עשר דקות לערך, ובמקום מאוד חלק מסוכן, אמרו לנו להיזער לא לרדת מהשטיח אבל הוא היה מאוד צר, למה לא יכלו להביא שטיח יותר רחב?? ובכל זאת הצלחנו לשרוד עד לזינוק המים היו מלאים בבנזין, מדוזות ועצות מגעילות שהיו במסלול, אבל חוץ מזה לא היו פשלות. אופנים- מסלול לא מסומן אני כמעט טעית בדרך שלוש פעמים במזל ההייתי ליד קבוצה של רוכבים כל הזמן ועשיתי מה שהם עשו אבל שמעתי הרבה סיפורים על אנשים שטעו בדרך... וכאן אני רוצה לציין לטובה את המגישות מים שעשו עבודה טובה והיו נחמדות- גם באופניים וגם בריצה. ריצה- היה מסלול נחמד ולא היו לי בעיות. ועכשיו יש לי הערה אחרונה, כשהגעתי הביתה שמתי לב לשני דברים: האחד הוא שהגביע שקיבלתי היה של השנה אבל המדליה שהיתה תלוויה עליו היתה של שנה שעברה והשני הוא שהמחזיק מפתחות שקיבלתי היה שייך גם לשנה שעברה... ההייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות שאני יקבל אחד של השנה? או שכולם קיבלו של שנה שעברה? אני ישמח מאוד לתגובות של האיגוד ושל המארגנים של התחרות ואני גם רוצה מאוד לשבח את הצוות של מד"א שעזר לי מאוד שההייתי צריך אותם

המחזיק שחולק לכולם הוא של

תחרות של שנה שעברה שבוטלה אך עדיין זאת אליפות צה"ל ה-6. לגבי המדליה זאת טעות , תתן שם ונשלח לך. לגבי שאר הערות , אתה צודק וראה התיחסות למעלה/למטה

אהה אז טעיתי...

פשוט אני די חדש בטריאתלון ושנה שעברה לא ההייתי אז לא ידעתי שזה בוטל וחשבתי שזה אליפות צה"ל השביעית. אז יש לי בכל זאת את המדליה של השנה...

למעלה