הערות מצד הבן זוג

קוש1

New member
הערות מצד הבן זוג

איך אתן מגיבות כשהבעל מעיר לכן משהו על הופעה חיצונית? מתרגזות נעלבות?

עם הערות בנוגע

להופעה, אין לי כל כך בעיה. כי בדר"כ זה הערה חיובית או שהיא באמת מועילה. אבל יש לי בעיה עם הערות אחרות. הערות כאלו שהוא אומר מה לא בסדר אבל לא מציע אלטרנטיבה. למשל עמדתי והקצפתי ביצים אז בא הוא באמצע, שגם ככה אני בלחץ, שלא תיפול לי ההקצפה וגם תחת לחץ של זמן ואמר - "אני לא חושב שככה צריך להקציף". - ואז אני, בפניקה, מתחילה לשאול "מה? מה פתאום? למה?" - התגובה היא "לא יודע, ככה נראה לי". - אז אני, בעצבים "או שאתה מציע פתרון או שתלך מפה, כי אני לא מפסיקה להקציף, זה יפול". זו רק דוגמא, ואז הוא אומר לי "מה את רוצה, רק חשבתי בקול רם".

switch

New member
תלוי על מה ההערה - אם זה

משהו בביגוד - לא מתעצבנת אף פעם. גם אני מעירה לו הרבה פעמים אם הוא לובש משהו שאני לא כ"כ אוהבת. אם זה הערה על משהו בי (על השיער שלי נגיד, או על משהו שקשור לגופי) אז נראה לי שאני אפגע. אבל באופן כללי זה תלוי בכם. בנות אחרו אולי היו נעלבות אם בן הזוג היה מעיר להן על איך שהן מתלבשות. אצלנו זה ככה, לפני שאנחנו יוצאים, אני מבקשת ממנו שיגיד לי אם זה בסדר, ואם הוא אוהב את מה שאני לובשת, כמו שהוא שואל אותי אותו דבר לפני שאנחנו יוצאים.

אתי@

New member
תלוי אם ההערה ענינית

למשל: אתמול הוא הסתכל עלי אחרי ששמתי מייק אפ ואמר לי שאני נראית כמו גוויה
ושכדאי שאחליף מייק אפ. קודם כל נעלבתי מהתיאור וחוץ מזה, אם הוא היה ממתין בסבלנות עד הסומק הוא לא היה חושב ככה. אבל הערות עניניות אני רוצה לשמוע. לא תמיד אני מקבלת את דעתו (בעיקר במה שקשור למראה חיצוני), אבל לשמוע - תמיד!

גלי ב

New member
אם יש הערות ..מקבלת בהבנה..

תמיד תמיד אני מסכימה לשמוע... לעיתים אני לא מסכימה..אבל תמיד קשובה.. הרי הוא הכי אובייקטיבי שיש..לא

rona25

New member
הוא לא מעיר בכלל לצערי!

אני כל הזמן שואלת אותו - נו איך אני נראית? איזה מכנס יותר יפה? איך השיער? איך האיפור וכדומה... ורוצה תשובה אמיתית אבל אצלו זו תמיד אותה תשובה- זה בסדר, יפה לך וכדומה ללא שומדבר ענייני
קצת מעצבן!!

נופר30

New member
אצלנו שלומי לא מעיר על הופעה

חיצונית כי הוא מאלו שמאמינים שזה מה שאנחנו וזה מה יש אותי אפשר לשמוע לפעמים אומרת לו מה פתאום ככה אתה לא יוצא מהבית אבל לפעמים יש לו הערות אחרות שלא מוצאות חן בעיני ואז המבט שהוא מקבל ממני אומר הרבה

TIFS

New member
אני לוקחת אותי איתי לשופינג וכנ"ל

הוא לגבי. לפעמים יש דברים שאני אוהבת והוא לא וגם זה בסדר. אבל אני אוהבת את הטעם שלו והוא את שלי.

קוש1

New member
האמת שהתכוונתי להערות אחרות..

מהסוג של: יו שמנת קצת לא?

אביבית1

New member
תלוי בהערה

אם הוא אומר כל כך יפה לך האיפור, הבגד וכ"ו אני בעננים. אבל אם הוא מתחיל עם את חייבת להוריד איזה 2 קילו אני נעלבת וזורקת מילה כדי שיבין עד כמה נעלבתי, כי אני יודעת שאני צריכה להוריד 2 קילו לא צריך להזכיר לי את זה.

danonit

New member
הוא לא מעיר כאלה דברים

וטוב שכך ... מה גם שאני אשים לב הרבה לפני שהוא. הוא מעיר לי לפעמים על בגדים שהוא לא אוהב, אבל בד"כ בסוף הוא מבין מה אני אהבתי בהם ואוהב אותם גם. בכלל גבר צריך לאהוב אותך כמו שאת ולא להיות לא המשקל ולא המראה שלך.

מקבלת מאוד בהבנה את ההערות

לא שיש הרבה אבל עם יש אז לוקחת אותן לתשומת ליבי ואם זה לא מוצא חן בעיני אז אני אומרת לו מה הוא בכלל מבין

limor 2

New member
תלוי במצב רוח שלי באותו יום

לפעמים מחייכת, לפעמים רצינית ולפעמים עצבנית - ממש לא קבוע.

למעלה