הערות וחידושים
אז היום נערך בנצרת מפגש הפורום באין של מעוז בשם פאוזי אזר אין, אבל אני אכתוב הודעה נפרדת בנוגע למפגש אחרי שאני אקבל תמונות, שרובן צולמו ע"י מישהי שלנה היום אצל מעוז, ולכן כנראה התמונות יגיעו רק מחר. אין כינוי בפורום לצלמת, אבל בתקווה שתהיה לנו חברת פורום חדשה
אז נתחיל עם התמונות המדהימות שיובל kogawa הביא למפגש מהטיול האחרון שלו, וגם מטיול קודם במונגוליה, תקן אותי אם אני טועה, ונמשיך לנקודה הראשונה.
הבנתי מיונתן jeshu, שכדאי להציג יותר תמונות בפורום. אז אני קורה לכל מי שיש לו תמונות מטיולים להציג אותם בפורום. במיוחד אם חזרתם בזמן האחרון מטיול. אני משתדל לכתוב על טיולים שאני עורך, אפילו אם הם לא בדיוק טרק בהימאליה אלא אפילו טיול מעניין באירופה. בעיני תרמילאי לא מתחבר רק לטיולים במדינות עולם שלישי.
לא בטוח שאת הנקודה הזו יקראו כל הגורמים המתאימים, אבל אולי יקראו קוראים נסתרים. בזמן האחרון יש פרסום אתרים שונים בפורום. אין לי בעיה בכך, אבל אני מעדיף שמי שרוצה לפרסם אתר שלו, במקום לפרסם את הדבר בהודעה חדשה בפורום, שכנראה תצלול עמוק לאחר מספר שעות, יפנה אלי, ואני אדאג להוסיף את האתר ברשימת הקישורים. עוד הערה, לא מקובל עלי החל מעכשיו, שאנשים כתשובה יפנו לאתר שלהם, ואני אבהיר את כוונתי. אני לא מתכוון לאנשים שעונים לאנשים תשובה, ובסוף מפנים לאתר. אלא מי שכל ההודעה שכתב היא הפניה לאתר או פורום אחר, אלא אם אותו אדם קבוע בפורום, ובאמת יהיה מיותר להעתיק תשובה מאותו אתר. אני לא אמחוק הודעות עבר, אבל כל הודעה עתידית תמחק, וכותב ההודעה יקבל מסר על כך.
ניהול הפורום - אני יודע שיש אנשים שלעתים חולקים על דברים שאני כותב בפורום, אבל מה לעשות אני לא משמש בפורום רק כמנהל (אני אגדיר את זה כנשיא המדינה, שהוא תמיד יצוגי, ולא מביע דעות) אלא גם בתור חבר פורום, ולעתים תגובות שלי לא ימצאו חן בעיני הכל. אם למישהו יש הערות אפשר לכתוב אלי.
המפגש של היום היה גם מיני טיול, אבל בפעם הבאה אני רוצה לארגן טיול פורום. מתי? אני עדיין לא יודע, אבל אשמח לראות אם יש עניין בטיול של יום-יומיים כמו שנערך בימיו הצעירים של הפורום.
אז היום נערך בנצרת מפגש הפורום באין של מעוז בשם פאוזי אזר אין, אבל אני אכתוב הודעה נפרדת בנוגע למפגש אחרי שאני אקבל תמונות, שרובן צולמו ע"י מישהי שלנה היום אצל מעוז, ולכן כנראה התמונות יגיעו רק מחר. אין כינוי בפורום לצלמת, אבל בתקווה שתהיה לנו חברת פורום חדשה