הערות והארות...

• פותח הנושא zolo
  • פורסם בתאריך

zolo

New member
הערות והארות...

קודם כל: כל הכבוד לחוף כרמל מגידו על כל הרעש שהם עשו ושעידדו את כל המתחרים שלהם וגם אחרים כמו נועה דויטש וכל מתחרי העלית חוץ מאחת... ושהם הכניסו קצת כיף בלראות תחרות הם עידוד כמו: "יובל חץ לחוף כרמל, אם תעבור לחוף כרמת, אז תיהיה יפה יותר" שזה היה מאוד מבדר. וגם כל הכבוד לאיגוד על האירגון היחסית נפלא ששטח ההחלפות היה מאורגן היטב וחלק שופטים היו ממש ממש נחמדים. ועכשיו להערות: דבר ראשון מישהו שאני מכיר היה צריך נעילת הילוכים ועד שש וחצי הוא לא מצא את האחראי מהאיגוד שיעשה לו את הנעילה, רק ב שש וחצי הוא החליט להגיע ויש לי עוד הערה קטנה בסוף, הטקס סיום... איזה שחיטות? למה אורי זילברמן קיבל כל כך הרבה פרסים וגביעים? מה חסקר לו בבית קצת? אבא החליט לתת לו מתנה לכבוד סוף השנה? וגם אני יוסיף שהיו מספר טקלות עם השלושות והמסך הענק מאוד עיצבן את כולם בהתחלה אבל לדברים כאלה אנחנו רגילים והם לא כל כך מפריעים... אבל חוץ מזה תודה לכם על טריאתלון כה נפלא

Lance_Armstrong

New member
בקשר לשופטים

השופטים היו יותר ממצויין פלוס!!! נחמדים וסבלניים כ"כ שזה נפלא!

ramaya

New member
הארות בחג האורות

זולו יקר אני שמחה שאת הכותרת הצלחת לכתוב ללא שגיעות, משום שמכתבך היה צרוף בשגיעות כתיב ותחביר לקוי. אבל אם נעזוב קטנוניות ונתרכז בכתוב, אענה בקצרה: באמת מגיע כל הכבוד לחבר´ה שעודדו ללא הבדל דת, מין וגזע!! אפילו אני ניסיתי להיות חלק קצר שם - וזה מעייף יותר מספרינט :) נכון שהיו התלחשויות על מתחרה שלא ממש יודעת לעשות מפשעה ( השם שמור במערכת ) או צעקות כאלה ואחרות למתחרה כזה או אחר ( לא נזכיר שמות אבל נודה שגם בבגד הים הלבן הוא נראה נפלא...). לא הייתה כל כוונת זדון הכול נבע מגילם הצעיר של המעודדים ( הורמונים , אנרגיה מינית בלתי מנוצלת, ומחוקיות העדר בארץ זבת חלב - ויסלח לי המקור ).תמיד אפשר להתלונן- חיכינו שעה לארוחת הבוקר ביום התחרות , הקדימו תחרות בלי ליידע מראש כיאות , לא היו מספיק בלונדיניות, הרוטב מייפל לפנקייק לא היה סמיך וכו´ הייתה תחרות נפלאה, בנים חטובים בטייצ´, היה פירגון, היה עידוד,יותר מזה? ואחרון חביב אורי זילברמן ( אמרתי ללא שמות אבל כמה אפשר להבליג??? ) אורי ניצח כי הוא טוב !!!! וכמו בסרטים ההוליוודים הטובים מנצחים (ואפילו מתחתנים עם הבלונדינית )בישראל כידוע האמריקניזציה בשיאה, בזמנים כאלה אף אחד לא רוצה להיות אאוטסיידר שיהיה לך חג שמח ומאיר !!! רק טוב

zacki

New member
אם את כבר מתקנת

שגיעות = שגיאות (אולי זה היה בצחוק
) לא משנה, כאן זה לא האקדמיה ללשון העברית בכל אופן אם כבר אמרתם שהשופטים היו נחמדים, אז אני חולק על דעתכם, ולדעתי השופטים אכזריים
!!! 1. בהתחלה, השופט בבדיקה צרח עליי "למה הקסדה בתיק?", ושלח אותי לבדוק נעילה. 2. בדקו לי את הנעילת הילוכים (שלא הייתה לי), וזה שבדק התחיל לצרוח עליי למה לא דאגתי לזה (הוא צודק, אבל למה לצעוק). 3. אח"כ חזרתי לנעול והנעילה לא הייתה טובה, והוא שוב צעק עליי, ובסוף התברר שהנעילה כן הייתה טובה. 4. ואז אחרי השחייה, שופטת אחת מתחילה לצרוח עליי למה לא שמתי את האופניים במקום (טעות - טועים - בגלל זה הפסדתי חמש דקות - לא נורא). ארבע דוגמאות - בנאדם אחד - היו איתנו בשבוע הבא בשידור חוקר. חוץ מזה הייתה אחלה תחרות, והיה פצצות והיתה חולצה יפה ומסלול אופניים פצצתי ביותר! יישר כוח! (אף פעם לא הבנתי מה פירושו של ביטוי לשוני הנ"ל)

למעלה