ראשית שלום לכולם - ושבתי מהמילואים
ושנית שלום לכולם ולעניין הנדון : כשהייתי במילואים במקום הומה חול ועוד חול ועוד חול - וחדשות איין הרי שנהניתי מאד מחוסר תקשורת על כל צורותיה ( צרכתי כ עשירית אקטואליה וחדשות מבדרך כלל ) לראשונה נתקלתי במצב של חוסר טוטאלי בתקשורת היה כשיצאתי לטיול מסביב לעולם לככמעט שנתיים , ואני חייב לציין שזאת הרגשה אדירה , אין להרבה מושג אפילו איך זה להיות בלי תקשורת המחוברת לנו לוורידים מצב זה הפתיע אותי מאד כי או אז הבנתי שאני זקוק לחדשות מידי יום כמעין סם כל שהוא לאחרונה קראתי מאמר שאיני זוכר היכן קראתי , כי אנו זקוקים לתקשורת וחדשות בגלל העובדה שאנחנו חייבים להתעדכן בגלל הצורך שלנו בהישרדות , שהרי שכמותינו נפגעים מידי יום , ואני מקבל את ההנחה הזאת שכל אחד מאיתנו חשוף בדרך זו או אחרת לפיגועי טרור וכמו כן חשוף לכל תופעות הלוואי של הטרור שזה אומר רווחה וכלכלה וכו´.. אם נניח שלכל נקודה ונקודה ביקום יש נפח מסויים הרי שנוכל לומר כי גם המצב של הטרור מכיל בתוכו נפח מסויים וכנו כן כל הרכיבים הקשורים בו ויוצר נפח עצום שקשור לכל אחד ואחד מאיתנו הנחת יסוד היא - בכל מקום שאדם נמצא בו פיזית , הוא בסיס לצריכה מכל סוג שהוא הריאקציה הזאת בין הצורך שלנו בהישרדות לבין מיקומינו הפיזי ופיגועי הטרור יוצר צורך עצום בשליטה ובבקרה על מה שקורה סביבנו שהרי הכל יחסי מנגד לצורך זה ישנו הצורך של אנשי התקשורת באשר הם להגדיל את הכנסתם ואת כוחם במרחב הפיננסי מכאן שיש כאלו שזקוקים יותר ויש כאלו שזקוקים פחות על מנת להיות בשליטה במרחב אלו שזקוקים יותר על מנת להיות בשליטה ,יעשו הכל כדי להיות מעודכנים בכל רגע נתון - ופה יש מי שמנצל את הפרצה הזאת על מנת למלא את הצורך הזה ואפילו במחיר של מהומה על לא מאומה , כלומר יוצרים במתכוון פאניקה מסויימת על מנת להגדיל את הצורך הזה בחברה לכן נכונה גם לפה התשובה כי לכל סיר יש מכסה , ואינני נגד זה , פעם אחרים משלמים לי ופעם אני משלם לאחרים אני אישית לא חושב שמעבר לגימיק יש ממש צורך בזה , מצד שני סוג כזה של תקשורת מכיל בתוכו גם דברים חיוביים כמו שערי מניות ושערי מטח ומידע עדכני אודות דברים שונים לדוגמא סרטים אוטובוסים רכבות וכו´ , ובין היתר יש גם חדשות , מי אנו שנשפוט מה טוב לכל אחד באופן אישי