הערוץ החדש.

dekel10020

New member
האם הערוץ החדש הוא גם מחול?

האם הערוץ החדש הוא גם מחו"ל והם יש לו אתר אינטרנט דקל

יוליוס10

New member
החלפת ערוץ האקשן לערוץ דיגיטלי

שלום לכולם הבנתי שהערוץ יוחלף בערוץ אחר אבל דיגיטלי. לי יש אנלוגי ואני בעצם מפסיד ערוץ זה . האם זה לא הפרת חוזה , ומה עלי לעשות?

MarcoCohen

New member
לא יודע עם הבנתי את השאלה

אבל יש AXN בחו"ל לפחות באיטליה ואני חושב שזה אותן סדרות לא בטוח

רמי ורד

New member
מי אמר לך שיעלה ערוץ דיגיטלי

וגם אם כן אני מניח שהכבלים כבר דאגו לכסות את עצמם נגד תביעות מה שכן ובמידה והערוץ יהיה דיגיטלי תהיה לך אפשרות לאיים עליהם בעזיבה אם לה יתנו לך ממיר דיגיטלי

יוליוס10

New member
ערוץ אחר דיגיטלי

דברתי עם הוט ונאמר לי שהערוץ שיוחלף יהיה דיגיטלי וכדי לראות אותו עלי לשדרג את החבילה ולהוסיף 40 ש"ח (199 ש"ח במקום 159 ש"ח)

dekel10020

New member
הערוץ החדש שמחליף אותו יש אתר באינטרט?

ידוע שיש אתר אקשן אינטרנט גם בחו"ל וזה רוב הסדרות , אבל השאלה האם גם לערוץ החדש יש אתר אינטרנט עולמי ??? דקל

Witchcrafts

New member
קבלי את התנצלותי על כך שאני חולה.

וכל הכבוד שמצאת לנכון לשאול זאת ע"ג הפורום ובניסוח הנעים הזה. נורא לא נחמד מצדך, בייחוד לאחר כל מה שאני משקיעה כאן. ניחא, שיבושם לך.

א. לא ידעתי וקבלי איחולי החלמה

ב. אני לא בן אדם נחמד (ונהייתי עוד יותר רעה עם הזמן ומה שAXN עושים והחוסר תגובות שלהם פה בפורום) - וזה לא חדש ג. בזמן האחרון נעלמת ואת לא מגיבה בפורום וזה נראה חשוד כי גם נציגות רשמית של הערוץ אין וגם את לא הגבת ולכן התסכול יצא החוצה ד. הניסוח בא ממך, בסופו של דבר, שימי לב ששרשתי להודעה הראשית של השרשור הזה.

תגובת הוט

התקשרתי למוקד הוט ושאלתי לגבי ההורדה של AXN והתשובה שלהם הייתה שהערוץ שיחליף את AXN יהיה עם תכנים וסדרות חדשים לגמרי, ערוץ סדרות אקשן וריאליטי. שאלתי לגבי סמולוויל, הישרדות, על טבעי ושאר הסדרות האהובות עליי ונציג השרות אמר לי במפורש שבערוץ החדש הסדרות האלה לא יהיו אבל יהיו סדרות אחרות טובות. מעניין שלכל הם עונים משהו אחר, האם עוד מישהו התקשר וקיבל תשובה אחרת?!?

יוליוס10

New member
הורדת ערוץ AXN

ראיתי שנתנו לאנשים עם חבילה אנלוגית לעבור לחבילה דיגיטלית באותו מחיר . בפורום צרכנות בתפוז : "הציעו לי לעבור לדיגיטלי לשנה ולשלם אותו סכום. אני כצופה קבוע בפורום, התעקשתי לקבל חוזר המפרט את המבצע. הדבר ממנו אני מפחד הוא מה יקרה אחרי שנה. בחוזר רשום: "בתום מתן ההטבה: בתום 12 חודשים ישלם הלקוח עבור חבילת הבסיס הדיגיטלית עפ"י מחיר מחירון HOT. בתום 12 החודשים, יחויב הלקוח בדמי שכירות חודשיים עבור הממיר/ים על פי מחירון HOT כפי שיהיה באותה עת, אלא אם יודיע מבעוד מועד על בחירה באפשרות השאלה בפיקדון או רכישה."

d1f2

Active member
סמולוויל, השרדות ועל טבעי הן סדרות של יס

והוט לא יכולים לשדר אותן בערוץ שלהם. תתכוננו למפולת ענקית בכמות הסדרות ולהמון המון המון שידורים חוזרים... סדרות חדשות? אין ממש... אז רק פעם בשנה יחדשו סדרות שם מעונת השידורים האחרונה בארה"ב...

חוץ מהשרדות, יותר טוב.

סמולוויל סדרה שהיה צריך להפסיק אותה בעונה 4 או 5. על טבעי היא סדרה באותו סגנון מעצבן של סמולוויל, אפשר לוותר עליה. לא אובדן גדול, חוץ מהשרדות.

sharvitking

New member
איזו סדרות לא ישדרו בערוץ החדש של הוט ולמה?

סטרגייט, סמולויל, על טבעי אירוקה המרוץ למיליון השרדות ודר הו ועוד למה? ככה

למעלה