הערוץ אהוב

taz512

New member
הערוץ אהוב ../images/Emo23.gif

אני דיי חדש פה אז אני לא יודע עם השאלה הזאת עלתה. אבל בעידן הרב ערוצי, העם יש לכם ערוץ האהוב במיוחד? אני יודע שיש לי שני ערוצים שמתחרים על הבכורה. עם יתרון קל לאחד מהם. הראשון עם היתרון זה סטאר וורלד האדיר. עם: בוסטון פבליק, דארמה וגרג, פרייזר, אנג´ל, המתחזה, ג´אג, רווזוול והסימפסונים האדירים תמיד. ועוד המון סדרות אדירות שמשודרות רק שם: כמו קרוליין, כוכבים בריבוע, מורק ומינדי הנוסטלגית ימים מאושרים היותר נוסטלגית וכו´. בקיצור ערוץ אדיר, המינוס היחיד שלו זה... הפירסומות כמות פרסומות שלידה ערוץ שתיים נראה כמו הטלויזיה החינוכית. אבל חוץ מזה ערוץ באמת באמת מוצלח. במקום שני קרוב מאוד נמצא ערוץ ביפ, עם סדרות אדירות כמו: מלקולם באמצע, באפי, קיציס ופרידמן וסרטים וסדרות מאנגה שאין בשום מקום אחר בטלויזיה. ועוד הרבה סדרות טובות שאני ממש לא זוכר עכשיו. בקיצור זה מה שאני אוהב ומה אתם אוהבים? אין קשר בין כבלים ללווין פשוט תגידו מה אתם אוהבים. סתם שאלה כזאת מהשד

green lantern

New member
www.well.com לטאז ו...

אני הכי אוהב את: ביפ,3,10,בי בי סי פריים,ועוד.... אבל בכל ערוץ יש כן ולא

~*~gaL

New member
3

כי, אחרי הכל, הוא משדר את אי. אר., דרו קארי, של מי השורה, משמרת שלישית, ועוד ועוד ועוד.. בעצם, זה היה יכול להיות יותר קצר - הוא משדר את אי. אר.!! :)

ערוץ 3.

זה הערוץ מולו אני מבלה הכי הרבה שעות בממוצע. מקום 2 כנראה יהיה Star World. מקום שלישי? ערוץ 2 וערוץ 10. בשתיהן יש איזו 2-3 סדרות שאני עוקבת. למרות שאת ערוץ 2 כערוץ אני לא סובלת כבר המון זמן וערוץ 10 נכנס לרשימה השחורה שלי בגלל "זינה".

smochkin

New member
ערוץ 8, ביביסיפריים,2,3, החיים הטוב

ים. בערוץ 8 וביביסיפריים יש סדרות דומות אבל הן טובות כי זו לא סתם טלוויזית זבל אלא דברים אפשר ללמוד מהם כמו עיצוב,גינון, הסטוריה בישול נופש ועוד. בערוץ שתיים יש את יום שישי שהוא טוב עם אלי מקביל, דארמה, עבודת בית ומהפך. ערוץ שלוש ברור למדי למה הוא טוב ובחיים הטובים יש סדרות טובות שגם מהן ניתן ללמוד המון ויש להם סופי שבוע שלמים על נושא אחד כמו אוכל טיולים ועוד שהם מרתקים למדי. ז-ה-ו ( חוץ מאמטיוי כמובן שהוא שהערוץ הכי טוב להשאיר כשלא מסתכלים בטלוויזיה)

ראשוני

New member
אני אוהב את הערוצים...

ביפ וערוץ 3!!!! הם היחידים שמצליחים לרתק אותי באופן רצוף עם כמה תוכניות ברצף. כמובן גם שיש עוד ערוצים שיש בהם רק כמה תוכניות שאני אוהב דוגמת ערוץ 2...

+yes ואנימל פלאנט.

מה יש לךהסביר, פשוט ערוצים מעולים, במיוחד yes+ שהוא יצירת מופת של פרוגרמינג ותוכן.

Gloria_Nathan

New member
אני גם רוצה לענות!!!

אוקיי אז אני מיוסיסת ולכן אני לא יכולה לראות לא סטאר וורלד ולא ביפ (*בוכה*). אז הערוצים שאני הכי אוהבת זה ערוץ 3 (לייק דא!) ויס+ שהוא פשוט ערוץ מעולה!! הסדרות הבריטיות הכי הכי אי פעם, דוקומנטריות איכותיות בקיצור אין יותר טוב! גם לערוץ 2 יש יציאות לפעמים, הם פשוט לא יודעים להשתמש בהם (ספין סיטי או ביום שישי בשתיים וחצי או ביום שלישי אחרי 12?!?!?! לא שמים פרומואים לפופולר?!?!?! לא שמים פרומואים לאוז?!?! תוקעים תוכנית בריטית מעולה ב23:30 ואחרי ביום שבת, משנים את השעה כל שבועיים ולא שמים פרומואים?!?!?! שמים שידורים חוזרים של תוכנית טובה בלי אזהרה ועוד בשתיים בלילה?? (וכמובן שאחרי זה לא שמים שידורים מתלוננים שאין רייטינג) )

למעלה