הערה

V I Princess

New member
הערה

היום ישבתי בבית ספר והסתכלתי על סתם בנות איך הן מתאפרות ואיכס אני רוצה להגיד שיש מלא בנות שלא יודעות איך להתאפר ויש בנות שזה ממש מכער אותן בנות לא מודעות למייק אפ וקונסילר שכל הפנים שלהן חתחתים וזה ממש דוחה מילא תעשי גבות תתאפרי כלות איכשהו שיתאים לך אבל לאאאאאא..... אני ממש עצבנית עכשיו!! אני יתחיל לשלוח בנות לשחף על חשבוני

V I Princess

New member
בקיצור

בנות צריכות להתחיל להסתכל במראה כי זה ברור שכל אחת רוצה להיראות טוב ולכל אחת לפי גוון העור שלה מבנה עניים וכו מתאימות וריאציות שונות של איפור יש מלאן צבעים של צלליות ואת רק צריכה לבחור את הצבעים הנכונים שהולמים אותך הנה למשל דוגמא להמון צבעים של צלליות

האיפור ממש יפה!

ולגבי אלה שלא יודעות להתאפר את צודקת בהחלט, יש המון בנות שממש ממש לא יודעות להתאפר ולפעמים מרוב שזה מצחיק שזה כבר עצוב... מילא לא יודעות להתאפר שלא יתאפרו אבל לשפוך מייק אפ סתם על הפצוף כמו מסיכת בוץ זה כבר מגעיל..

של מי הסט הענק הזה של כל הצלליות?

אני ממש מתה שיהיה לי סט כזה שלא תבינו אותי לא נכון יש לי הרבה איפור אבל הקטע כאן שיש כל כך הרבה אפשרויות כשיש הרבה צלליות אתן חושבות שסט כזה יהיה יקר מאוד ? כמה זה יעלה לפי דעתכן ?? אם אתן נכירות סטים בסגנון אני אשמח אם תיעצו לי מראש אני אומרת שאני לא כל כך אוהבת צלליות קרמיות הן אחרי כמה זמן כבר נעלמות ויוצרות מין קו כזה מאחורי העין ( בקפל) תודה מראש

Zoey Z

New member
../images/Emo187.gif

איך עשו לה את השפיץ היפה הזה בקצה הפנימי של העין?

למעלה