הערה קטנטנה

הערה קטנטנה

אני יודעת שאני בד"כ שתקנית בפורום הזה, ורק צופה בכם, אבל השבוע האחרון היה מטורף, ואפילו אני לא יכולה לשתוק. כל יום מגיע מישהו אחר עם ביקורת על הדיסק, וכולם נכנסים למגננה. כ-ל דיסק שאי פעם יצא זכה לביקורות רעות וטובות, וגם אלאניס ידעה את חלקה בביקורות הטובות. מעולם הביקורות לא שיקפו את דעת הקהל לגבי דיסק. לאלאניס יש גוף חזק מאוד של מעריצים, שלא מאוד מושפע מביקורות, אלא להיפך (בדיוק כמו השבוע האחרון) ממהר לצאת כנגד כל המכפיש את הכישרון הצרוף. אז באמת שאין מה לדאוג. ואם מישהו צריך דוגמא לביקורת שנכתבה באופן הוגן, עם ממש מעט דיעה אישית, והרבה ידע רלוונטי, אז אפשר להיכנס לקישור שהוספתי. ממש נהניתי מהביקורת הזו. הוא לא קטל, רק רמז כי אלאניס עובדת עם האנשים הלא נכונים, ושהוא מתפלל לעוד אנפלאגד טוב שיראה לעולם את אלאניס. את האלבום הזה הוא לא מאוד אהב, כמו חלק לא מבוטל מאיתנו, המעריצים (לא כולל אותי, שכן אני עוד לא גיבשתי דיעה... תחזרו אליי בעוד שבועיים). חוצמזה, שזו אלאניס, והיא באמת ז'אנר משל עצמה. היא מאוד ייחודית, והבעייה בייחודיות כמו זו של הסגנון שלה היא שאפשר או למות על זה, או לשנוא את זה. אני בינתיים מתה על זה. יש לאנשים זכות להביע ביקורת, או לא לאהוב. בגלל זה הם מקבלים משרד ושולחן. גם בשביל לכסח מדי פעם. ומדי פעם זה יהיה אמן שאני או אתם אוהבים, ובטח שמדי פעם אנחנו נתעצבן. רק פרופורציה, אנשים, פרופורציה!!!! חיוכים עידן

Mr Freeze

New member
שילוב של אלאניס ושל נייג'ל גודריץ'

זה בהחלט חלום רטוב. גם שלי. וזה כל מה שיש לי לומר, בעצם.

Rוית

New member
ברור שלכל אחת מגיעה דעתו

ואני אישית מקבלת כל דעה שכן לכל אחד אוזן אחרת למוזיקה.. אבל יש דרכים להביע דעה ואני אישית מתרעמת על אנשים שעושים את זה בדרכים של הכפשה בצורה מבחילה... תני לי מבקר ששמע את הדיסק ורשם ביקורת מקצועית ולא אהב-בכיף (ויש הרבה כאלו, סבבה, שיבושם להם). אבל מישהו שלא שמע את הדיסק וישר קטל או מישהו שהתיימר לשמוע ואז קטל ונהנה לפרסם פה בשביל הצומי? מן הסתם זה ירים מגננות.

למעלה