הערה קטנה

barowwwe

New member
הערה קטנה

יוצר הכתוביות של סמולוויל הוא אניגמה.... שומר שבת. הפרק של סמולוויל מגיע מארה"ב ביום שישי בבוקר, סבבה? נגיד הוא מוריד אותו בבוקר, עושה את הסידורים היומיים שלו ובצהריים חוזר ומתחיל בעבודה. עכשיו אני לא מבין איך זה - השבת נכנסת נגיד ב-7 5 שעות לא מספיקות?!?! למה לעכב אלפי גולשים ביומיים אם אפשר לסיים את זה בכמה שעות. נקודה למחשבה

hgny

New member
נקודה נוספת למחשבה...

איך תמיד ישראלים לא מרוצים! במקום לומר תודה ולשתוק עוד יש הערות. הבנאדם עושה עבודת קודש ובמקום להעריך עוד יש לך תלונות?!?! ממש לא יפה!

FavO r i Tes

New member
תכלס... ../images/Emo4.gif

תגיד תודה בכלל שהוא מתרגם בשבילך ועוד בלי תשלום כלשהו.

Guitar Girl1

New member
לגמרי../images/Emo45.gif

הייתי מוסיפה: שב בשקט. כאילו מה?!?! תמיד חייבות להיות תלונות?? זה ממש מעצבן!!!

כי הוא בנאדם רע והוא רוצה שתפתחו תלות בו

מה, אתה משלם לו או משהו שהוא לא עומד בלו"ז שלך?

נקודה יותר טובה למחשבה!

למה אתה לא לומד אנגלית?! תנסה בלי תרגום! ואם יש לך בעיה כל כך גדולה עם זה.... אז תבכה.... כי מי שמתרגם לא חייב לך כלום.... אלא להפך
אתה חייב לו חתיכת תודה

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו כפיות טובה, אלוהים
הוא עושה לך טובה ומתרגם לך את הפרק בהתנדבות ובזמנו הפנוי כדי שלך יהיה יותר קל, כשהוא לא מכיר אותך ולא חייב לך שומדבר, ואתה בא אליו בטענות?

slayer510

New member
אניגמה הוא אחלה מתרגם

וגם GreenScorpion שמתרגם את הסדרה "גיבורים", הוא אחלה של מתרגם!! אסור לזלזל בעבודתם של המתרגמים, כי הם עושים עבודת קודש ועבודה שכזאת מצריכה זמן,כוח וסבלנות והם כנראה אלה שיש להם את כל הדברים האלה. בלעדיהם הסדרות האלה ואחרות היו נשארות ללא תרגום ורק אנחנו היינו נדפקים מזה!! אז בבקשה מכם, תהיו יותר סבלניים ותנו להם לעשות את עבודתם בשקט!! ולכל המתרגמים: תמשיכו בעבודתכם הנפלאה ושתזכו למצוות!!

c a r n y

New member
שורת התרגום הכי גדולה שלהם:

chole: oh my god! "אוי אלוקים שלי!"

למעלה