הערה על משהו ופגישה...

  • פותח הנושא yy16
  • פורסם בתאריך

yy16

New member
הערה על משהו ופגישה...

דבר ראשון רציתי להיער על דבר שנכתב פה על ידי רבים (שאנחנו צריכים לשמור על"אחוות אחים") רציתי להגיד שאני אוהב את הביטוי ואת הרעיון שמאחוריו אבל הוא נכון לווא דווקא לגבינו היהודים, אנחנו צריכים לשמור על קשר ולא לריב יחד עם כולם "אם תסתכל על הדברים הטובים שבכל אחד כל רשע יהופך לצדיק גמור" דבר שני, שלמעשה הוא מטרת פתיחת השירשור החדש הוא פגישה נוספת, וזה בשביל שתי מטרות: לא הייתי בפגישה הקודמת ויצא לי לדבר עם עוד כמה שלא היו וממש רוצים וגם אני, אני מתל לראות כמו שאמרו פה "את פרצוך מהאחורי הכתב". וסיבה שנייה היא להתחבר פה עם אנשים, כאילו שנעשה חברים עם הווי משותף,:)
 

lali37

New member
סבבה אבל

אם כבר פגישה אז בסוף אוגוסט... עוד אחת ממש עכשו זה קצת מטופש.... (לדעתי) אז אפשר להתחיל לדבר על זה יותר מאוחר
 
תראה...

ת'אמת לי אישית אין בעיה שיהיה עכשיו עוד מפגש,במיוחד לא אם נראה אנשים חדשים שלא היו בקודמים (אני אפילו די אשמח-למלא לי קצת את החופש....) אבל נראה לי שלאנשים פה זה לא ממש יראה-2 מפגשים כל כך צפופים. אבל אם יארגנו-אני אהיה.
 

yy16

New member
אוקיי, אבל...

אוקיי ננסה באוגוסט ככה לקראת סוף אוגוסט אני מקווה שכולם יוכלו לבוא למי שיש רעיונות ללאיפה להפגש ומתי ובכלל דברים לעשות וזה.. שיגיד :) מחכה לראות אתכם
 

פרקשיט

New member
אני מציעה...

תאריך לא ממש משנה לי. אבל מיקום...כמו שאתם יודעים מאוד משנה. אני מציעה בחיפה, או בטבריה.
 

r3fl3ct10n

New member
אני מציע

בצרפת או בשוויץ...
מצדי אין לי בעיה שיהיה עוד מפגש רק לא רחוק מדי..
 
לא צרפת...

עזוב צרפת ושוויץ זה רחוק בוא בתורקיה... אפשר להגיעה לשם אם כיכים... ויש שם הרבה "אטרקציות"...
 

lali37

New member
חיפה

ואני בעד שלא נדבר לע זה עכשו.. נתחיל לדבר באווסט
 
חברים.....

בס"ד בקשר לעוד מפגש.... זה בתיכנון... אבל ההצעות לעוד מפגש הם רק בחודש הבא... סבלנות חברים... אנחנו בע"ה נקיים עוד מפגש ובע"ה הוא יהיה גדול ומוצלח אפילו יותר מהקודם... סבלנות!
 

שרוך

New member
יש לי בקשה

בס"ד הי לכולם!! בקשה תעשו את זה אחרי ה14 ל8 בבקשה כדי שאני גם יבוא !!! שמרו על קשר שרוך
 
למעלה