הערה מפגרת.....

לי מ ו ר

New member
אני איתך

זו החולשה האמיתית שלי. וריבת חלב, אני בכלל מכינה בטונות. מבחינתי הגיע החג הכי הכי הכי טעים.
 
ריבת חלב \מתכון בבקשה???

לגבי הסופגניות כמה שיותר יותר טעים! גם יותר משמין! כתבת שאת מכינה ריבת חלב אנא צרפי מתכון כדי שגם אנו נשמין בחג הזה(ולא מסופגניות)
 

לי מ ו ר

New member
והנה המתכון

ליטר וחצי חלב שתי כוסות סוכר רבע כפית סודה לשתייה (נותנת את הגוון החום, כמה ששמים יותר אז זה יותר כהה). מבשלים המון זמן אני מבשלת על האש השנייה בגודלה, אבל על האש הנמוכה שלה. הריבת חלב מוכנה, כאשר שמים טיפה על צלוחית, והיא לא נוזלת. אפשר לשים בסיר שתי כפיות, או לחילופין גולות, וזה מערבב תוך כדי הבישול גם את התחתי. בכל מקרה מידי פעם מערבבים. בסוף מסננים, ואפשר להעביר בבלנדר, ואז זה יוצא חלק לגמרי. הכי חשוב, לוקחים סופגניה וממלאים אותה בריבת חלב. ועוד פרט קטן אחרון, לא כדאי לחמם במיקרו סופגניה עם ריבת חלב כי היא נוטה להתקשות. חג שמח.
 

תמר27

New member
אני איתך !

במיוחד שבכל מקרה של מסיבה תוקעים לך ת'סופגניה ליד, ואת תקועה איתה ככה שאין מה לעשות, ובסוף אוכלים
. כ"כ חבל לי על הקלוריות שהייתי מעדיפה לבזבז על ערימה ענקית של לביבות טעימות כאלה
והאוכמניות - הכי הכי מעצבן אותי שמקלקלים את כל העוגות גבינה הכי טעימות בעולם כשמוסיפים להם את האוכמניות, ועוד חושבים שככה הפכו אותן ל"יותר" איכסססססססססססססססססססססססססס ! (כן כן אמא, סליחה, אני יודעת שלא אומרים איכס על אוכל)
 

טיפטיפ29

New member
../images/Emo124.gif נדרש מתכון ללביבות. תמר

עשית לי חשק להכין. מישהי יודעת איך עושים? אני רוצה מתכון ללביבות!!!!
 

תמר27

New member
../images/Emo21.gif לא על אחריותי !

הלכתי להוציא את המחברת מתכונים. מי שרוצה להשמין - נא לטגן מדי ערב את הלביבות האלה, ולאכול כמה שרוצים... (אני מקווה שמותר לתת כאן מתכונים. להגנתי אטען שאכילת הלביבות משפרת את מצב הרוח, ומזרימה אנרגיות חיוביות, מה שבטוח עוזר להשתרשות הריון. מעבר לכך, בעל המגיע הביתה ומריח את ריח הלביבות, מתאהב באשתו,
ומובטחת חגיגה, שעשויה להביא לעולם את יורש העצר... אין לי עוד תירוצים, אבל כל אחת יכולה למצוא כמה בעצמה) צריך קילו תפו"א גדולים, מהסוג שטוב בטיגון. מקלפים ומכניסים למג'ימיקס ליצירת "חוטים" בקערה גדולה מערבבים : * תפו"א * 3 ביצים * כף מלח * חצי כפית פלפל שחור ( אופציה : שתי כפות קמח + חצי כפית אבקת אפיה) לשפוך את עודף הנוזלים !!! לחמם במחבת רחבה שמן. להעביר בכף מהתערובת למחבת, ולשטוח . לטגן (ללא מכסה !!!!) להפוך לצד השני ולטגן. להוציא לניר סופג.............. זהירות !!!! זה רותח !!!! להתאפק כמה שניות !!!!!! הערות : הכי טעימות הן הדקות והשחומות , אז לא לנסות לקצר תהליכים... לטגן מיידית את כל התערובת, ולא להשאיר, כי היא משחימה. ותביאו לי לטעום!
 

bapi

New member
אם בא לכן לגוון קצת יותר

תכנסו לפורום מתכונים שם יש דברים מעניינים חוץ מזה ראיתי בעיתון מתכונים מעניינים ללביבות אז את אתן רוצות אני אעתיק לפה.
 

bapi

New member
מצרפת קישור

לשירשור מתכוני לביבות גבינה בפורום מתכונים
 

Big Mama 1

New member
מתכון ללביבות, עם אחריות מלאה!

(אני שפית מקצועית)
5 תפ"א - לקלף, לגרר בפומפיה גסה מעל קערה עם: 1 בצל מגורר בפומפיה גסה, 2 ביצים טרופות, 2 כפות גדושות קמח, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים הכל ביחד מהר לפני שהתפ"א משחירים! מטגנים במחבת גדולה עם שמן, הכי כדאי להעביר את התערובת בכף גדולה למחבת ולשטח מעט כשזה כבר בשמן, ובזהירות בבקשה! גיוונים: אם רוצים מתוקות, מוותרים על המלח והפלפל ומוסיפים כף סוכר. אם רוצים משהו יוצא מהכלל מכינים אותו דבר עם בטטות! ומוסיפים קורט קינמון. להתעלף!
 

avivit18

New member
../images/Emo9.gifחחח... ואני חשבתי שאני המטורללת

היחידה שמחרימה את הנייר הצבעוני, למרות חיבתי העזה לצבעים... גם אצלי בעבודה יש נייר צבעוני - ואת הסוגייה הזו פתרתי בכך שאני מחזיקה מלאי טישו רך ולָבָן בכוננות מתמדת בתיק... זָר לא יבין...
 

ellieg

New member
כולכן אומרות

שההפרשות שלכן בדיוק באותו צבע כמו נייר
נשמע מוזר, חייב להיות בגוון אחר, בגלל שהגוונים של הנייר די מזעזעות, ולי לפחות אין הפרשות ורודות / כתומות.
 

פּוֹנְג

New member
כשהיא לא שם, אז הצבע באמת מבלבל,

אבל כשהיא שם, היא והסימנים שלה, אז שום צבע לא יכול להסתיר אותה...
 
איזה יופי של שרשור..להתאים את הנייר

טואלט הצבעוני לסופגניות... זה יכול להיות מעניין, האמת אפשר לספוג את הסופגניות עם נייר הטואלט, במקום את כל הסימנים הרעים... חוץ מזה לצערי הרב, אוהבת סופגניות, אוהבת ריבת חלב (איך לא ואני ארגנטינאית...) אוהבת כל מה שאוכלים באופן כללי.. האמת איזה כייף היה לשרשר שטויות מהולות בהורמונים
 
את מספרת לי???כל פעם בעלי קונה

את הצבעוני ואני כל פעם מתרגזת כי לא רואה טוב את ...ההפרשות
 

נועם@בת

New member
חחחח אצלי זה בדיוק ההיפך

בגלל שאני שומרת נידה, כל כתם אדום על הנייר וסגר לי את הבסטה. אז לקראת בוא המכשפה אני נכנסת לכוננות מכשפות. זה אומר- תחתונית אלוויס בצבע שחור. נייר טואלט של ללי שצד אחד שלו ורוד וצד שני לבן מנוגב רק מהצד הורוד. וממש לפני בוא המכשפה זה גם להכנס לשירותים בחושך
או לנגב בעיניים עצומות, אשכרה
. מי שקראה את "מגדלורים של יבשה" יש שם תיאור מדהים של הגיבורה כשהיא נכנסת לשירותים ובודקת. תיאור קורע לב. נועם
 
למעלה