והנה המתכון
ליטר וחצי חלב שתי כוסות סוכר רבע כפית סודה לשתייה (נותנת את הגוון החום, כמה ששמים יותר אז זה יותר כהה). מבשלים המון זמן אני מבשלת על האש השנייה בגודלה, אבל על האש הנמוכה שלה. הריבת חלב מוכנה, כאשר שמים טיפה על צלוחית, והיא לא נוזלת. אפשר לשים בסיר שתי כפיות, או לחילופין גולות, וזה מערבב תוך כדי הבישול גם את התחתי. בכל מקרה מידי פעם מערבבים. בסוף מסננים, ואפשר להעביר בבלנדר, ואז זה יוצא חלק לגמרי. הכי חשוב, לוקחים סופגניה וממלאים אותה בריבת חלב. ועוד פרט קטן אחרון, לא כדאי לחמם במיקרו סופגניה עם ריבת חלב כי היא נוטה להתקשות. חג שמח.