הערה מפגרת.....

פינקי33

New member
הערה מפגרת.....

נכון שזה נורא קשה כשאנחנו רצות כל פעם לבדוק אם חו"ח המכשפה הגיעה ויש נייר טואלט שהוא צבעוני ולא לבן?????

פליאה 4

New member
לדתיות אומרים שזה דווקא טוב בכל אופ

אופן תדאגי לקנות לימים אלו נייר טואלט לבן

תמרלה

New member
ההערה לא מפגרת !!

רק היום חשבתי על זה שניגבתי עם נייר כתום!!, ואמרתי נו טוב ששמתי לפחות פד לבן, כי היו לי כל מיני תחושות מוזרות וגם הפרשות צהבהבות, מישהי נתקלה בזה כתגובה לכוריגון אולי? אני 5 ימים אחרי ההזרעה! בקיצור אמרתי לבעלי שלא יקנה יותר נייר כתום! רק לבן! והוא מצא בבית גליל לבן אחד שהסתובב לו מהימים שבהם ניגבנו את הדמעות ואמר: זה רק בשבילך! אני מקווה שלא נראה שום צבע אחר מלבד לבן! שיהייה לכולן סופ"ש רגוע ונחמד

ellieg

New member
נראה לי על כל צבע

רואים את ה

טיפטיפ29

New member
וואי פינקי, מסכנונת, אני כל כך מבינ

אותך. אני אפילו מתעצבנת כשיש נייר טואלט מסוג מסוים ולא מסוים אחר. איזה פסיכית. מחכה לבשורות.

נועה 35

New member
ומה עם הלילה?

כשהולכים לשירותים בלילה ולא רוצים להדליק אור בשביל לא להתעורר או להעיר אחרים? גם אז זה מבאס...

orname

New member
בדיוק חשבתי על זה לפני יומיים ../images/Emo6.gif

בעבודה משום מה יש נייר ורוד (וזה שידרוג מנייר הזכוכית היה פה עד לפני שנה) ובבית היה כתום. לפני שבוע הודעתי לבעלי שאני לא מוכנה יותר לשום צבע חוץ מלבן. הוא החליט שכנראה השתגעתי... אני חייבת להפנות אותו לכאן

נייר טואלט בצבע שונה מלבן

זה חלק מהקונספירציה נגד מטופלות פוריות! גם אני מתעצבנת כל פעם מחדש מהניר הורוד בעבודה. אלי הביתה נכנס רק ניר לבן.

פינקי33

New member
אבל אני אוהבת צבעוני בבית ואז

אם יש כתמים בהירים אי אפשר לראות ואי אפשר לדעת, זה מבלבל....נראה לי שגם אני אעביר איזה גליל לבן לשירותים במיוחד בשבילי, ושיהיה רק שלי...

טיפטיפ29

New member
אפרופו שיחות ברומו של עולם

אולי זאת ההזדמנות למחות (כן, אני יודעת שזה לא קשור לכלום, אבל אני חייבת להוציא את זה מהסיסטם איכשהו) לא ברור לי מה מהות הקונספירציה הזאת, שחייבים לאהוב סופגניות, איכס! זה בכלל לא טעים, ואני כן אוהבת מאכלים עתירי קלוריות, תאמינו לי... אבל סופגניות, חבל על הקלוריות. חוץ שיש עוד כמה דברים שאם אתה לא אוהב, אתה לא קיים: ריבת חלב - יק. והשילוב המנצח: סופגניה עם ריבת חלב. אה, ואחרון חביב: אוכמניות וקינוחים "מגניבים" עם אוכמניות. בבבבבההההה.... תבינו, יש עוד הרבה דברים שאני לא אוהבת, אבל אלה שלושת הדברים שזה קונצנזוס שהם סוף הדרך ומקלקלי דיאטה ומה לא, אבל אני מצטערת אם אני מקלקלת ואני לא מבינה, אבל לי זה לא טעים. זהו, עשיתי את זה. ואני לא מאמינה, מה אני עושה במקום לעבוד.

ellieg

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo35.gifאיפה נמצא על המקלדת

הקו הישר: כדי לקצר את הדרך לסימנים

פּוֹנְג

New member
בעיקרון זה שונה ממקלדת למקלדת, אבל

את צריכה לחפש את המקש שקרוב לSHIFT הימני על המקש תראי את הסימן \ וכשאת תלחצי על זה ועל ה shift ועל המקש הזה ביחד - זה יתן לך את הקו | נסי ותהני

נועה 35

New member
בדרך כלל בקצה של שורת המספרים

ליד מקש ה-+ וה-= זה מקש שיש עליו / ובשביל לקבל את הקו הישר את צריכה ללחוץ על ה-shift

bapi

New member
מצטערת אבל...

כנראה שאני פושעת
כי אני ממש אוהבת סופגניות
וריבת חלב
ואוכמניות
מה חבל שאת השניים הראשונים אסור לי לאכול
בגלל התפריט הסיני שלי
אני חושבת שבכל זאת אני ארשה לעצמי סופגניה אחת החג יש גבול גם לכוח הרצון שלי

למעלה