הערה לאנשי YES...

הערה לאנשי YES...../images/Emo4.gif

יש סדרות שנראה לי שאתם לא מקדמים מספיק ויש סדרות שמקדמים אולי אפילו "יותר מדי". אני מאד אוהבת את האנטומיה של גריי ובעיקר את "עקרות בית נואשות" אבל האמת היא שעברנו ליס בגלל ישנן בנות, וויל וגרייס והכי גאים שיש. ישנן בנות נכנסה לעונתה הרביעית והמאד מצופה, יש הרבה מאד אנשים כמוני שאני מכירה שמאד אוהבים את הסדרה אבל נראה שאתם לא מקדמים אותה ודיי חבל. הפרומו בקושי רץ, אין קדימונים לפרקים השונים, אפילו לא לפרקי סיום העונה (בניגוד לעקרות בית והאנטומיה של גריי) ואני חושבת שזה ממש חבל. גם שוגר אהובתי זו סדרה שחיכיתי לראות (של ערוץ 4 הבריטי המעולה) ונתקלתי בה לגמרי במקרה כשזפזפתי, בלי פרומו בלי כלום ואחרי שפספסתי כבר את כל העונה הראשונה. ח ב ל חבל גם שאין לתכניות האלה שידורים חוזרים בשעות סדירות (במקום שתריצו עונות שלמות בש.ח. שוב יום אחרי יום ואף אחד לא יצליח לתפוס ממילא) מקווה שלא הרגזתי אף אחד

LeRanch

New member
לא נראה לי שממש יעזור לפרסם פה

אף אחד מיס לא קורא פה הודעות. יותר אפקטיבי יהיה לשלוח להם מייל דרך האתר שלהם

הם מודעים אליו,כמובן,

אבל הם לא קוראים בו לדעתי. כמו שאורן אמר,יהיה יותר אפקטיבי לשלוח מייל.

snier1991

New member
את ישנן בנות בזמנו קידמו כאילו אין מחר

בשביל להשיג את קהל הגייז היום בעונה הרביעית זה כבר לא רלוונטי ולגבי ההשואה אני לא חושב שההשוואה שלך נכונה דקסטר נמלטים עקרות בית והאנטומיה הם הסדרות המצליחות ביותר של יס בניגוד לישנן בנות שהיא גדר עוד סדרה(ואפילו לא טובה אלא איזו אופרת סבון)

ישנן בנות סדרה מצויינת, אמנם עונה 4 לא הבריקה

אבל הסדרה ממשיכה לעונתה החמישית בארה"ב וזה אומר דרשני. מעולם - גם כששודרה העונה הראשונה - לא היו קדימונים לפרקים, לא נתנו לזה צ'אנס אפילו. מה שכן הפרומואים לסדרה רצו הרבה יותר חזק מאשר בעונות 3 ו-4. ולסדרה יש קהל צופים רחב בארץ ולא רק גייז, כמו להכי גאים שיש.

TheLost

New member
זה שהסדרה ממשיכה לעונה חמישית

לא בהכרח אומר דרשני. לפעמים סדרות מקבלות הזדמנות נוספת כדי שינסו להוכיח את עצמן, לפעמים הרשת המשדרת מספיק מחבבת את הסדרה בשביל לתת לה עוד צ'אנס... והקדימונים לפרקים הם רק לסדרות הפופולאריות ביותר! על "נמלטים", "גיבורים" ו"עקרות בית נואשות" היה כתוב ה-צ-ל-ח-ה כבר כשהן שודרו בארה"ב, לעומתן "ישנן בנות" לא מצליחה כל כך בארה"ב. "האנטומיה של גריי" לדוגמא הפתיעה (אם אני לא טועה) את yes ובגלל זה "זכתה" בקדימונים לפרקים לא עם תחילת שידורי הסדרה אלא כמה פרקים לאחר מכן.

לא בהכרח

רוב הסדרות מאבדות את הרייטינג ככל שהעונות ממשיכות, ואפילו אם סדרה מקבלת עונה חמישית זה עדיין יכול להיות כצ'אנס נוסף לירידה ברייטינג ובהצלחה בעונה הרביעית ואפילו השלישית.

snier1991

New member
הסדרה היא סדרת כבלים בארה"ב

וכסדרת כבלים עולה הרייטנג לא משנה משנה אם מדברים עליה ואם היא מושכת מנויים חדשים לפמליה היה רייטינג הרבה פחות טוב מזה של הקאמבק בעונה הראשונה(וגם היום יש לסדרה רייטינג מאד בינוני) אבל דיברו על הסדרה היא זכתה בפרסים וכשמדברים על סדרה אנשים רוצים לצפות בה וככה רשת הכבלים זוכה לבאזז תיקשורתי ושווה לקדם אותה המקרה השני וזה של ישנן בנות שהיא מושכת מנויים הקהל הגייז רוצה לצפות בסדרה החדשה שהקהילה מדברת עליה אנשים עוברים ושווה לרשת להמשיך אותה בלי קשר לרייטינג

snier1991

New member
למה אפשר לקדם רק בעזרת פרומאים?

היו פרסומות בערוצים כללים(10 ו22) ובעיתונים שפירסמו את הסדרה ונתתי לסדרה הרבה יותר פרקים ממה שהגיע לה היא בסופו של דבר הייתה אופרת סבון ללסביות שום דבר פרט לזה

TheLost

New member
אני יכול להגיב לך

אם עברת ל-yes בגלל "ישנן בנות", "וויל וגרייס" ו"הכי גאים שיש"- זה דיי חבל בגלל ש-2 מתוך ה-3 האלה כבר הסתיימו. אני דיי בטוח שהפרומואים ל"ישנן בנות" רצים בדיוק באותה תדירות של כל שאר הפרומואים. למה אין פרומואים לפרקים הבאים? בגלל שכנראה הרייטינג של "ישנן בנות" לא כל כך בשמיים. לא לכל הסדרות של yes יש פרומואים לפרק הבא- למעשה לרובם אין. רק "גיבורים", "נמלטים", "עקרות בית נואשות", "האנטומיה של גריי" ו"דקסטר"- וזה בגלל שהן המדוברות (וסביר להניח גם הנצפות) ביותר. באופן כללי נראה לי את צריכה גם להגיד תודה שאין פרומו ל"ישנן בנות" כי הפרומואים האלה מלאים בספוילרים ויכולים להרוס פרקים שלמים. בנוגע ל"שוגר אהובתי"- כאן זו לא אשמתה של yes, הסדרה היא סדרה של HOT שמשודרת גם אצלינו וגם אצליהם. ומה לעשות, אין בערוץ הזה (hot3 שאצלינו הוא רוב הזמן Yes stars 3) הרבה שידורים חוזרים. ובקשר לשידורים החוזרים של "ישנן בנות"- הסדרה פשוט בוטה מידי בשביל שיהיו שידורים חוזרים ביום שלמחרת השידור. בדיוק כמו שאין שידורים חוזרים ל"סקינס"

TheLost

New member
תראי, אני לא יוכל ממש להגיב לך על זה.

כי אני לא רואה אף אחת משתי אלה. אבל לפי הפרומואים אני חושב שהיא מספיק בוטה, ואם סדרות כמו "צהוב" ו"סקינס" לא מקבלות שידורים חוזרים בגלל שהן "בוטות" - אז נראה לי שגם "ישנן בנות" נכנסת תחת הקטגוריה הזאת.

ואי פעם שמת לב מתי היו השידורים החוזרים האלו?

כולם היו אחרי 23:00 בלילה.

גם האוסי ומגרש ביתי מצליחים בארה"ב

וגם בארץ... טוב אולי לא לגבי האוסי, אבל בכל זאת, לא היו קידומים לפרקים אה, וגם הישרדות, שזה תוכנית מצליחה מאוד אבל ... אין לה קידומים בקיצור, עושים קידומים רק לתוכניות המצליחות ביותר

snier1991

New member
כשהאו סי הצליחה בארץ

היו פרומאים לפרקים אבל בעונה השלישית פחות אנשים צפו ולכן הפסיקו עם הפרומואים ולגבי הכי גאים שיש היא תמיד שודרה אחרי 11 בלילה ואף פעם לא היה לה ש"ח ביום

קשה לי להבין את הטענה שלך

מה את בעצם אומרת ? שחבל לך שלא כל התוכניות ביס לא מקבלות קדימונים לפרקים הבאים ? ובכן, זה בלתי אפשרי לעשות כמות כזו של קדימונים וזו הסיבה שרק הסדרות שהן המצליחות והמדוברות ביותר בעולם ומקבלות הכי הרבה רייטיינג הן אלו שמקבלות קדימונים. בכלל, לדעתי חבל שיש את הקדימונים האלו מכיוון שהם תמיד מטעים את העלילה או מלאים בספויילרים. כל הסדרות של יס מקבלות פרומואים, זה שאת מפספסת את הפרומואים זה לא אומר שהם לא שם. אגב, זה לא חדש שאת יכולה לראות את תוכן השידורים 24 שעות קדימה בערוץ [ואפילו 3-7 ימים בטי.וי גייד]. אם את באמת לא רוצה לפספס כלום, למה את לא בודקת מה יש מראש ? אם נדבר ספציפית על "ישנן בנות" שהזכרת, זו סדרה שמקבלת הרבה מאוד רייטינג ועל כן יש לה הרבה פרומואים. אין לי מושג על מה את מדברת, אבל כל היום רץ הפרומו של הסדרה בערוצים השונים. בעניין השידורים החוזרים, יש סדרות שמקבלות שידורים חוזרים רק בסופי שבוע ויש סדרות שלא מקבלות שידורים חזורים בכלל, וזה משתי סיבות: 1. מדובר בסדרות שהן לא רכש של יס שמשודרות בהוט3 ועל כן הן בערוץ יס סטארס3. 2. התוכן שלהן לא ראוי לשידורים בשעות הצהריים ולכן יש שידור חוזר אחד בלבד בשעות הלילה. בכל אופן, על כל עניין את מוזמנת לשלוח אי מייל ליס, פה זו לא הבמה לתלונות לחברה.

למעלה