הערה חשובה

dreaming h

New member
הערה חשובה

מאחר והנושא עולה לעיתים קרובות, ולאור מספר פניות אישיות שנעשו אליי לאחרונה, אני מבקשת לחזור ולהדגיש כי זוחלים ארצישראלים הינם בעלי חיים מוגנים, על כל המשתמע מכך. אין כאן שום נסיון לשפוט או להשפיט. אם אתם אוהבים זוחלים, תנו להם להמשיך להתפתח וקבלו בהבנה את חשיבות שימורם בטבע. עצוב לי לשמוע ששני שלוונים מתו מרעב, אצל חובב זוחלים. ברור לי שאין לאף אחד מאיתנו בפורום שליטה על מעשיהם של אחרים. קחו אחריות. צאו לטבע להתבונן. גדלו נחשים שהחוק מאפשר לגדל, ילידי שבי. תודה!

../images/Emo45.gif

מי שמעוניין לראות זוחלים ישראלים מוזמן לעשות זאת בחת מהתצוגות הבאות (מקווה שלא קיפחתי אף תצוגה): חי רמון, חי פארק קרית מוצקין, גן החיות חיפה, גן החיות התנכ"י, הגן הזואולוגי בבאר שבע והגן הבוטני בנהריה. בכל אחת מהתצוגות ניתן למצוא מספר זוחלי ישראל. ומי שרוצה לצאת ולראות זוחלים בשטח אז רצוי רק בעזרת אדם בעל ניסיון בזיהוי זוחלי ישראל ובשום מצב לא לקחת שום זוחל או להזיז אותו מהמקום שבו נמצא.

orisegal

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif(צב שבע הנקודות)

dreaming h

New member
וגם מתחת לו ../images/Emo8.gif

(גם ממך לא שומעים יותר מידי לאחרונה)

gaichuk

New member
התחלתי לפני 6 חודשים עבודה חדשה

FULL TIME JOB !!! יוצא לי לעבור על ההודעות אבל לא יותר מזה. ראיתי שהעיט מסתובב חופשי שוב פעם. בבא,אמרתי לך להקפיד לסגור את הדלת אחריך.לא?

dreaming h

New member
הוא קצת מפוזר לאחרונה,

בגלל הבחורה מהעל האש, אבל בסדר, נשתדל עם הדלת. (מזל טוב, ובהצלחה בעבודה החדשה)

למעלה