הערה חשובה למנהל!!!!!

הערה חשובה למנהל!!!!!

אני יודעת שחלק לא רוצים לדעת את המנצחים ובגלל זה שמתי ספוילר בהודעה הקודמת ומחקת לי אותה אז זה לא בסדר!! מי שלא רוצה שלא יכנס שמתי סימן והזהרתי!!

yoooni

New member
אם אף אחד לא מבקש ספוילר

אין צורך שתדחפי ספוילרים בכח. זה יכול לבלבל ולהטעות.

תגובההה

כן מבקשים כל פעם יש הודעה אחרת עם בקשה שנכתוב מי המנצח של תוכנית מסוימת אז אני כתבתי הודעה מרוכת עם המנצחים של כל התוכניות, מי שלא רוצה לראות לא חייב אבל יש כאלה שכן רוצים...

yoooni

New member
תדחפי איפה שביקשו.

אם מישהו שאל בהודעה כלשהי מי המנצח, את יכולה להגיב עם כותרת: "ספוילר למנצחים
" אבל אל תפתחי הודעה עם שמות המנצחים, במיוחד מהסיבה שהודעה כזאת יכולה להתקפל ולחשוף לכולם את המנצחים.

Boran

New member
כמה דברים

דבר ראשון, אם יש לך טענות אליי אני אשמח לקבל אותן, אבל במסר פרטי. אני לא עומד כאן למשפט פומבי. דבר שני, לפי כללי הפורום אסור לפרסם ספוילרים אלא אם כן מישהו ביקש במפורש. וגם אם מישהו ביקש במפורש ספוילר מסויים- אז המקום המתאים לפרסם אותו הוא בתגובה להודעה בה ביקשו אותו (ועם כל הסימונים המתאימים כמובן), ואסור לצרף אליו ספוילרים אחרים, כי הם יחשבו ספוילרים לא מסומנים. דבר שלישי, אם הודעה שלך נמחקת, זה לא סתם, יש לזה סיבה. אז במקום לפרסם את ההודעה עוד פעם, את יכולה לשאול (במסר כמובן) למה היא נמחקה, כי סביר שעברת על כללי הפורום באיזו צורה.

איל16

New member
ספוילרים

כמו שיש שרשורים של תמונות אין סיבה שמישהו יפתח שרשור ספוילרים. מי שלא רוצה שלא יכנס- יש את הסימן שלפיו אפשר לדעת אם יש ספוילר. וזה לא פייר שבגלל שמישהו אחד מתנגד לספוילרים כל השאר צריכים לסבול...

Boran

New member
עובדה שיש סיבה

שום דבר פה לא נבנה על גחמות שלי. הכל בגלל בקשות של אנשים מהעבר. וכן, אני חושב שאפילו בשביל שזה לא יהרוס בטעות עונה שלמה לאיש אחד זה שווה את זה ששני אנשים לא יפתחו שירשור ספוילרים. בנוסף, מה זה נותן לך שאת פותחת שירשור ספוילרים? אז את יודעת מי עף בפרק הבא, יופי, כל הכבוד. אני מבטיח לך שמי שרוצה לדעת את זה או ישאל או יבדוק לבד.

JTיXל

New member
שאלה!!

לפני כמה ימים נזכרתי בסדרת ראליטי שהיתה בישראל... אני לא זוכר מה היא היתהולא זוכר מה ההי בה אבל אני זוכר שהיה קטע שמי שהיה שם עשה רפטינג ואז איזה אחת עמדה על הסירה נפלה וקיבלה מכה חזרה בראש ולקח איזה לילה שלם עד שלקחו אותה במסוק... אם מישהו זוכר איזה סדרה זאת היתה ומה היה בה בבקשה שיגיד לי!!! אני פשוט לא מתליח להיזכר.!!...

למעלה