הערה חוזרת לש"זים

חגי

New member
הערה חוזרת לש"זים

גם שנה שעברה הערתי לכם על בחירת פקטור NUMINAL דיסטנס עם ערך 30 קמ. בשל כך רב הליגות שלכם מנוקדות כשלמנצח רק כ- 500 -800 נקודות . לו הייתם בוחרים ערך של 25 קמ הדבר היה משנה משמעותית את הניקוד וכמובן נותן תמונה ראוייה יותר עם הפרשים גדולים יותר בין הטובים ל"רעים". רק לדוגמה הליגה של אתמול (היה פה איזה שמשון גיבור שראה בה הישג גדול)- ולשני המנצחים יש רק 630 נקודות. כוונת הפרמטרים היא לכוונן את הנוסחה כדי שתתאים לכל אזור (בעולם) וקצב טיסה (מחובבי ש"ז עד מקצועני קשיחים) ותאפשר ניקוד שיתפלג בצורה נורמלית. הבחירה שלכם ב- 30 קמ פשוט אינה תואמת את המציאות הממוצעת של מתחריכם ובמיוחד מגוחך העניין כאשר אתם קובעים מראש משימות של רק 32 קמ. אני מציע לכם שוב לבדוק את העניין ואולי אפילו לקרא את המלצת מתכנני הנוסחה בעניין ה-NUMINAL דיסטנס .

חגי

New member
ושכחתי כמובן לינק לכוחותינו שאולי

לא ממש מעוניינים לפשפש באתר הש"זים. אגב - חבל שאצלנו עניין הפרסום של הפרמטרים הסטטיסטיקה והתוצאות אינו כה נגיש , פשוט ומהיר . (שוב בגלל ולנסקי המורד כנראה).

חגי

New member
והערה אחרונה - מה זה טרמיחה?

.... .... ..... ...... זה האויר שמשתחרר אחרי שאוכלים שוקולד אגזוזים.

חגי

New member
ןלינק חזק מאד שמאד מומלץ

גם בשלב של הSLOW מושה , מומלץ ללחוץ קליק ימין ולבחור באפשרות מהירות SLOW רק אז תוכלו גם להגיד מה צבע החולצה של הבחורה

רעיון יפה אך לא מדויק

חגי, עשיתי נסיון לשנות מ 30 ל 25 וההבדל הוא קטן מאד. אם ניקח את הליגה האחרונה לדוגמא אז מקום ראשון יקבל 700 במקום 630. הניקוד הנמוך יחסית נובע מזה שיש הרבה מתחרים בלי הרבה נסיון שמקבלים מרחק מינימום או קרוב אליו וזה מה שמוריד את הניקוד הכללי. דרך אגב, בשנה שעברה היה ניקוד יותר נמוך כי אז הצטרפו הרבה מתחרים חדשים, השנה אותם מתחרים בעלי יותר נסיון והניקוד הממוצע של המנצחים עלה משמעותית מכ 390 נקודות לתחרות ל 570 ! אבל השאלה החשובה היא: מה זה משנה ? זה חשוב אם קיבלתי 600 או 1000 ? מה שחשוב זה מה עושים יחסית לשאר המתחרים לאורך השנה ואם יש עקביות בתוצאות. ונקודה אחרונה, בשביל לקבל איזשהו ניקוד, צריך קודם כל להתחרות
(אני יודע שלא הייתי צריך להתחיל עם זה אבל לא יכולתי להתאפק)

חגי

New member
אינני מסכים איתך כלל ועיקר

כלל - בגלל שהגישה צריכה להיות רצינית - משפט כמו "מה זה משנה ? " .... נו באמת - אז כנראה אתה חושב שהנוסחה היא לינארית ואז גם 63 במקום 630 זה אותו דבר. אם לא הבנת אותי אתה כנראה חסר רקע במתימטיקה וברעיון שעומד מאחורי GAP עיקר - אין הרבה אנשים יותר תחרותיים ממני. אבל הספורט בא ללמד אותו להתנהג קודם כל בכבוד זה לזה. לעיתים כאתה חושב שהתחרות כולל המתחרים בה אינם ראויים לכבוד (בלשון המעטה) אז לפי גישתי הרבה יותר מכובד לפרוש.

Bartov Alon

New member
מסכים עם גרשון!

קודם צריך להתחרות. המחאה שלך / שלכם לא השיגה את המטרה.ואם כן השיגה ,אז מה המטרה? האם עכשיו המתחרים לומדים או למדו כיצד להתנהג?

חגי

New member
אם היית עונה באוביקטיביות מילא .

בשוק ההון קוראים לזה "לדבר מפוזיציה". מה שלא למדת , לא תפקידי ללמד. יש שיר של U2 אם אינני טועה שאומר שאם לא תילחם על עקרונותיך , ילדיך יהיו הבאים בתור (להיפגע - ח.ז.). - זה היה רמז בשבילך מה רציתי ללמד. אגב ... "קודם צריך להתחרות" - אם לא שמת לב עשיתי את זה בנאמנות שנים רבות ובהצלחה שלא מביישת שום מתחרה. "המחאה לא השיגה את המטרה" - אם היית מספיק אינטליגנט היית מבין שהמחאה לא יכלה שלא להצליח. עצם זה שאפילו ש"זניקים מתבטאים בעניין בפורום מראה שיש להחרמה הזאת שלי הד ציבורי גם אם הם לא מבינים על מה ולמה. בעניין זה - די ברור שהם לא יבינו כי הם מכירים בעיקר את הקנקן וכולנו יודעים כמה הוא יפה ונוצץ. לצערי , ברטוסט היקר, מחאה יכולה להשפיע כשמזדהים איתה עוד אנשים. במקרה שלי רק אילן מצא לנכון להזדהות , השאר ואתה בינהם המשכתם כנראה בגלל שלא חשבתם שיש על מה למחות- וזאת כמובן זכותכם.

Bartov Alon

New member
אם זה גורם לך נחת

"שאפילו ש"זניקים מתבטאים בעניין בפורום מראה שיש להחרמה הזאת שלי הד ציבורי" תהנה מהשביתה!

חגי אם עוד לא הבנת המחאה שלך

היא למעשה ענישה עצמית. ניחה אם היה לזה הצדקה(אז גם אני הייתי מיצתרף)ההשוואה שעשית בין שני המקרים לא נכונה ומבלי לפרט יותר מדי יש הבדל בין פסילה על רקע בטיחותי לבין פסילה על רקע טכני(אגב בשני המקרים לא הייתי פוסל מתחרה),וכן כן אני יודע שלא היה לך בגלשן שום בעיה בטיחותית אבל לו היה מסמך ולך לא. יאאלה שחרר רסן...

shlomi toples

New member
נגיד

שהיו מצטרפים למחאה שלך עד 5 גולשים ולא היתה מתקיימת ליגה ב2005 את מי אתה חושב שאתה מעניש . הרי לא היתה מתכנסת ועדה מחדש שמחליטה אחרת וכבודך האבוד לא היה מושב . מה לעשות שלא הכל בחיים צודק או כמו שאנחנו רוצים. ספורטאי אמיתי מנצח בתחרות באויר ולא בסגירת חשבונות בפסילות הדדיות ..... מה שאתה עושה עכשיו לא יחנך גולשים להיות אנשים יותר טובים או ספורטאים יותר טובים ... אז תעשה את מה שאתה עושה הכי טוב (ולא התכבנתי להתנצחות בפורם)אלא באוויר ... מה לעשות אתה ואילן הרבה יותר חשובים לליגה ולספורט כמתחרים......

חגי

New member
משום מה התגובות שלכם רק מחזקות את

דעתי. הם מראות עד כמה אתם לא מצליחים לראות מעבר ... בדיוק בגלל הגישה הזאת שלכם אני שמח שפרשתי . אין בכם רוח ספורטיבית אמיתית והמסר שלי לא מזיז לכם בכלל - איך שלומי אמר - אף אחד לא מתכוון להיות "טוב" יותר. אז בשביל מה להתחרות - בשביל לנצח??? אולי זה מה שנראה לכם הכי חשוב בתחרות . רחפן הש"זים הידוע א"ל , אמר זאת בפרוש. לי יש ערך אחד או שניים שנמצאים לפני הרצון לנצח וכשאלה אינם מתקיימים אין לי שום כוונה או רצון להיות שותף. והערה לפני אחרונה קטנה - (אולי מישהוא מכם יראה סוף סוף מעבר...?!!) ולנסקי ידידינו פרש גם הוא, למה זה לא אייטם ? למה לו אף אחד לא קורא לחזור ולהתחרות? - כי הוא לא חשוב...? כי הוא לא מספיק טוב...? התשובה ברורה וכמובן מכוערת - זה פרצופכם האמיתי ובמקום לשכנע אותי כדאי שתעשו חשבון נפש אמיתי למה באמת אתם מעוניינים שאחזור לליגה. גיא - הטיעון שלך כל כך מטומטם שהוא מזכיר לי מכתב טיעונים שלם . יכול להיות שאתה מתחיל להיות דומה לאיש האהוב? וכדי להרגיז אתכם עד הסוף - אני מסיים בזה את הדיון.

Bartov Alon

New member
אתה יכל לסיים את הדיון,

ואתה לא חייב להגיב,מה שבטוח שאת ההמשך תקרא! "ולנסקי ידידינו פרש גם הוא, למה זה לא אייטם ? למה לו אף אחד לא קורא לחזור ולהתחרות?" תגיד נראה לך שחיים לא מתקימים מחוץ לפורום? יעיד על כך ולנסי שהיו המון נסיונות להחזירו לליגה מצד לא מעט מתחרים. יש כל כך מעט גולשים תחרותיים, שכל פרישה / שביתה של אחד מכם מורגשת וחבל לנו באותה המידה!!!!!! זה שאתה גולש מנוסה יותר , טוב יותר, לא הופך אותך לאייטם.פשוט עוד גולש שלא בליגה וחבל. "התשובה ברורה וכמובן מכוערת" - זה שלך בלבד!

shlomi toples

New member
לא שופטים אדם

בצערו... ולכן לא אנסה לשכנע אבל אומר דבר אחד אם לפני מספר שנים כאשר אז נעשה לך עבל היתה פורש היתי מצטרף איתך ואולי גם אחרים. אבל עכשיו כאשר יצר הנקמנות שלך לא בא על סיפוקו (הוא דפק אותי עכשיו תורי לדפוק אותו) אז אולי אתה תסתכל באמת מעבר ואל תרצה לנו על פרצוף אמיתי כי אני באמת חושב שאתה יותר בן אדם מזה. ואולי יתברר אחרת ועל מזבח הנקמה באמיר תצליח לסחוב עד כמה איתך אולי תקימו אגודה חדשה של אנשים טובים בלבד וכו. באמת צר על מה שקרה בעבר אבל אני לא מאמין בעין תחת עין ולכן אני חושב שהמחאה שלך פסולה היא באיחור של כמה שנים טובות

לא הבנתי,מה המסר שלך??

אין בכם רוח ספורטיבית...התחלת לדבר ברבים???את הטענות שלך אתה יכול להפנות רק לאנשי הליגה מלפני 4 שנים.אין שום מסר באי קיום הליגה השנה\או פסילת עמיר שנה שעברה מלבד מענה לייצר הנקמנות ותרומה גדולה לאווירה עכורה.יש רק דרך אחת הוגנת וספוטיבית עבורך לנקם וזה על המיגרש,אבל כנראה שאתה לא מאמין שאתה יכול...(גם אני יודע לעצבן) ואגב כנראה שולנסי יותר אייטם ממך...(אם ככה אתה קורא לזה)

למעלה