הערה, הארה, טענה, דרישה

הערה, הארה, טענה, דרישה

איך שלא תרצו לקרוא לזה.... יש משהו שממש מציק לי בפורום הזה, מאז שאני פה...! הכל פה חייב להיות נורא מסודר, ישר ו"מקופל ומגוהץ"!! די לסדר!!! פורום נועד כדי שאנשים יכתבו מה שבא להם בראש (עם גבול הטעם הטוב כמובן, אבל זה לא קשור...), וברגע שמישהו כותבת כאן משהו שכבר היה פעם כמו שרשור אי סי קיויים, שרשור של תאריכי הופעות של עיברי וכדומה, אז או שהוא כותב את זה בנימת התנצלות (שזה פעם שניה שזה נכתב בפורום), או שפשוט פונים אליו בצורה תוקפנית: בסגנון של "אולי די כבר עם זה?!" אנשים, כתיבת הודעה בפורום לא עולה כסף לאף אחד! תנו לאנשים לכתוב מה שבא להם!! ומה רע בפינות שמנסות לשעשע את חברי הפורום?! כן, קורה לפעמים שהפורום לא כל כך בשיאו אז מנסיפ להכניס קצת משהו שונה, כמו הפינות וזה דווקא סבבה!! די לקבוע סדר להכל, ולחלק עבודה או הוראות לאנשים (למרות שאין בהם כוונה אמיתי של הוראות עבודה...), או אפילו הערות מציקות כאלה, זה ממש לא תורם להרגשת החופשיות והסבביות בפורום...! תנו לאנשים לכתוב את מה שהם רוצים, לא בא לכם לקרוא את זה?! אל תקראו!! פשוט מאוד... לתשומת ליבכם...

Rain Star

New member
כמה הערות...

אני מסכים איתך שלפעמים התגובות פה של אנשים לא ממש נחמדות לגבי שרשורים מסויימים. מצד שני, שרשורים שתפוחים פעמיים מעבירים הודעות אחרות אחורה, ואז לא קוראים אותם. אני חושב, שבמקום להעיר ולגעור כל פעם, שגיא או מייקל יכולים פשוט להעביר את ההודעה לשרשור המתאים, וזהו, בלי לעשות ביג דיל.

Ez sLeeP

New member
טוב,

אני אני באופן כללי מסתייג. ומדוע? כי תמיד יש את חולי השליטה [אני], וחולי הסדר [אני] ואנשים חולים בכלליות [טוב, לא אני..]. אם כולנו היינו חסרי אחריות לחלוטין, הפורום הזה היה הופך למשהו באורח החיים של פורום המורדים, או לפחות קטנטנות [לא מניסיון אישי, נא להירגע.] שגיא, ומייקל איש-סודו הנאמן [קונפידא(נט).. מילה צרפתית מדליקה!], אחראים ליצור קצת סדר בפורום הזה, ומשאנשים לא מוכנים לציית לסדר הנרקססיטי, יש קצת עצבים. אני מאשים את הלחות הזוועתית!
נדב(אוש)

Mייקל

New member
יקירתי - ותקראי בעיון

הערתך, הארתך, טענתך ודרישתך נקראו בעיון. אני מבין את הרצון בחופש מוחלט, והוא מקובל, אבל את צריכה להבין שהפורום הוא לא מקום שאת נמצאת בו לבדך. יש אנשים שהבלאגן מציק להם. תביני - פתיחת שירשורים אינסופיים על אותו נושא, יוצרת חוץ מבלאגן בעניים, עומס על השרת ותוקעת מחשבים. בנוסף משתמשים חדשים שנכנסים מתבלבלים ברצף ההודעות האינסופיות שנפתחות על לא כלום. ושוב - אין בעייה בהודעות שלא קשורות בנושא הפורום, אבל מן הסתם הנושא של הפורום, הזמר האהוב על כולנו, אמור להיות הרעיון מאחורי מרבית השירשורים. כשזה לא קורה, וכל אחד משרשר שטויות ברצף, הפורום הופך ללא מעניין ואנשים פשוט לא נכנסים (ויש לא מעט פורומים בתפוז עם בעיות מסוג זה). לכן, למרות טענותייך, סדר מתחייב, וחשוב שיהי קו אחיד והוא - עברי לידר.

למרות שאף פעם לא זכיתי

לתגובה אני עדין אנסה.. אז דבר ראשון אם יש בעיות עם השרשורים אפשר להעביר את ההודעה לאשכול פתוח זה באמת יותר יהיה הגיוני מאשר להעיר על כך. דבר שני אני לא מבינה למה אם טענו פה [מייקל ושגיא אתם גם כן] שהרכילות על עברי ויניב לא מתאימה ואין צורך לדחוף את האף, למה לא למחוק את ההודעה? דבר שלישי עם כל הכבוד לרעיון הפינות החביב כל הודעה פה הפכה לפינה ובכלל לא כיף להיכנס לפה ולא רק אני מרגישה ככה דיברתי עם עוד כמה. יום טוב.

Mייקל

New member
אז ככה

עצוב לי חוסר הבגרות שההודעה שלך מפגינה (לפחות ככה אני מבין זאת, עם כל הציניות). לגבי הרכילות - לא ניראה לי נכון למחוק שירשור כזה כיוון שאני בעד חופש הביטוי. לטעמי (ולדעת הרוב - "דיברתי עם הרבה") רכילות לא מקומה פה. זו דעתי וזכותי לפרסם אותה, כמו שזכותך להתעסק ברכילות ולהנות מזה (ומי אני שאסתום פיות?) ולגבי ריבוי הפינות כבר נולד סדר לגבי פינות חדשות. סה"כ זה מגיע מתוך אנשי הפורום ולא ממני או שגיא. חבל לי שותיקה כמוך משתמשת בציניות ובכעס ומגיעה למצב שאת לא נהנת פה. אני באמת מקווה שתכנסי לכאן יותר בחיוך. יום טוב.

Ez sLeeP

New member
אם הפיניות לא רצויות, ולא יקראו

אותן, נפסיק. או אפסיק. אני לא אכתוב לעצמי דברים כאלו, אני מבלבל לעצמי בשכל גם-ככה מספיק..

לגבי הפינות...

כל שרשור חדש שנפתח יכול להקרא "פינה", כי כשמישהו כותב משהו אז בטח מצפה לתגובה ואז זה הופך לשרשור, אבל אנשים מחליטים לקרוא לזה פינות בשביל הכיף.... לדוגמה: אני יכולה לפתוח שרשור ולקרוא לו פינת האי סי קיויים, או יכולה פשוט לכתוב:"תקשיבו אנשים אני ממש לא מכירה אפח'ד בפורום ובאמת חבל... אולי נחליף אי סי קיו ונכיר יותר טוב?" ככה זאמרתי את אותו דבר רק בניסוח אחר... אז זה שהפינות סתם מציקות לדעתי זה שטויות כי זה אותו דבר בדיוק... בכל אופן, הנקודה שלי היא שתתנו לאנשים לכתוב מה שהם רוצים בפורום, בלי לבקר אותם או לתקוף אותם.... ואם זה לא מעניין אתכם אז אל תקראו ותעברו הלאה...

Ez sLeeP

New member
לא.

פינה היא משהו קבוע, משהו עם אופי. כמו גל יקירינו, והמלצתו, איש יקר.. ופינתו של מייקל - 'ראש בראש', וכיוצ"ב. ניסיתי לחדש ולעורר, אבל אם אין רצון - אין צורך. זה ממש לא קשור לשרשורים.

זה לא העיניין....

העיניין הוא שהפורום פתאום הפך להודעות יחידות,אני פותח פינה חדשה... אני פותח פינה חדשה.. וזה נראה ממש מטומטם...כי אז מה?! כל הפורום יהיה פינות?? מבין???

למעלה