הערב!!!!!

Linail

New member
איך בדיוק אתם רואים את הפרק החדש?

אני רואה כאן חלק שעושים ספירה לאחור הפרק החדש ,אבל, איך בדיוק תראו אותו? אני אישית מורידה פרקים ולא נראה לי שעוד היום אני אספיק. זה משודר איפשהו בערוצים בארץ HOT\YES ?

jamoosa

New member
לא יהיה בשום ערוץ מן הסתם..

אני רואה באתר מיוחד שרק מחכה שזה יגיע (איפה שיש את הספירה לאחור) אבל לצערי הרב אני אראה אותו רק מחר כי אין לי כח להישאר בעבודה עד מאוחר :) אבל: 4hours 46 minutes 37 seconds left until the New Episode of South Park (Season 11) AIRS!

Linail

New member
את יכולה בבקשה להביא לינק לאתר..?

אני יודעת שבאתר www.dailymotion.com יש את רוב הפרקים באורך מלא -אוןליין.

MegaMan

New member
אול באוט אס פי ...אחלה אתר

יאי !חחחחחחחחחח ,באתר שלהם בלוגו של עונה 11 רואים בצד ימין את רנדי בורח מאיכרים עם רובים !חחח מעניין במה השיכור הסתבך הפעם !רנדי רנדי ,תמיד היית מצחיק (look !the poo does come from the mouth!)

BrightDarkness

New member
חולקת על דעתך...

הדמות של רנדי נורא מעצבנת אותי...בייחוד בעונות האחרונות... זה רק מעיד יותר ויותר על המהפך של הדמויות הבוגרות לילדותיות והילדותיות לבוגרות... לא מתאים לי ממש... רנדי היא דמות בלי אופי שמתעמקים בה יותר מידי..

Catelyn

New member
מבינה אותך

רנדי הוא מין קריטורה של האבא הטיפוסי הכל-אמריקני - (בהתאם להיותו אב לילד הטיפוסי הכל-אמריקני) אין בו הרבה מעבר, ובמינונים גבוהים הוא כבר מתחיל לעצבן.

hecq

New member
להתעורר עם פרק חדש של סאותפארק

mom can you turn off the heat just a little....... mmmmmmm aaaaaaaaa ... homeschool kicks ass

למעלה