הערב - Glen Livet בן 12,

cloclo

New member
הערב - Glen Livet בן 12,

והמוזר - התמחור. המקום הוא באר שמכבד את עצמו. מחזיק רק 5 סינגל מאלטים: לפרויג 10 - 50 ש"ח, מקאלן 12 - 55 ש"ח, גלן ליווט 12 - 50 ש"ח, גלנמורנג'י 10 - 65 ש"ח, גלנפידיך 12 - 65 ש"ח. קצת תמוה. שאלתי את הברמן ומסתבר שהתשובה פשוטה (וצפויה): במשך כל התקופה (הארוכה יחסית) שהוא עובד שם, הזמינו רק פעמיים סינגל מאלט, בשתי הפעמים זה היה גלנפידיך. בקיצור, מתמחרים יקר יותר את מה שמזמינים יותר (יותר זו בחירה אומללה של מילה, בהקשר - פעמיים בשנה...
). אולי צפוי ומובן מאליו למי שעובד בפאב, מפתיע בשבילי.

rustynail

New member
לא הבנתי .... התלוננת על המחירים או

שאת בעד לדעתי הם סבירים למעט הגלן פידיך והמורנג'י אגב בפאב שאני יושב בו בחיפה גלן ליבט 12 40 ו15 50 :) אני פתחתי את ה15:)

cloclo

New member
לא התלוננתי בכלל. אמרתי

שהחלטות התמחור נראות לי תמוהות. גלן פידיך 10 שנים נמכר ב-65 ש"ח וגלן ליווט 12 שנה ב-50 ש"ח. הפער לטובת הפידיך בודאי לא נובע מהיותו עדיף או יקר יותר, אלא כנראה רק מכך שזה הסוג שממנו הם עשויים להרוויח פעם בכמה זמן, אם בכלל. ואין בכלל ספק שבכל מקום בחיפה יהיה זול יותר מבתל אביב, ובייחוד יהיה זול יותר מהמקום היקר מדי בו אני הייתי (אבל משלמים על האוירה...).

אהההההה..... איפה זה? ../images/Emo13.gif

אני אשמח לנצל את התמחור הקלוקל שלהם ולוותר על הגלןפידיך המנופח לטובת האחרים

cloclo

New member
זה שהמחיר מנופח יותר לפידיך,

לא אומר שהמחיר של הליווט זול או אפילו סביר... זה מקום יקר מכל הבחינות, אל תתאמץ.

50 זה לא בשמיים יחסית ../images/Emo13.gif

זה לא זול, אבל זה סטנדרטי, לפחות לעומת מה שאני מכיר בתל אביב. כללית אבל לא יצא לי לראות מקומות עם מבחר מאלטים יפה, אולי שניים-שלושה מקומות (הכי מכובד היה בשסק.)

למעלה