הערב שלי....

Julia16

New member
הערב שלי....

חזרתי עכשיו הביתה עייפה, חצי חרשת, אבל מרוצה ודיי מאושרת. אחי הגדול החליט שבא לו לצאת ולבלות קצת (זה לא מתאים לו, הוא לא בדיוק הטיפוס הבליין) אז להזדמנות כזאת לא יכולתי לסרב. התייפיפנו ונסענו עם המטרו לעיר. נכנסו קודם כל לפאב, באחד הרחובות היותר יוקרתיים שמלאים בפאבים ובארים. היו שם המון אנשים ושניינו קיווינו שאולי יצא לנו לפגוש איזה אנשים. קנינו שתייה ונעמדנו באחת הפינות ( הקטע הזה נשמע מוכר, לא?
) והסתכלנו על האנשים.. היו שם הרבה אנגלים בחבורות שפשוט עמדו ודיברו. אף אחד לא התקרב אלינו. אולי חשבו שאנחנו זוג, אז לא רצו להפריע... ואולי סתם לא עניינו אותם במיוחד. התחלנו להרגיש רעבים במקצת והחלטנו להיכנס למסעדה. הודית- אח שלי רצה. אוקי, הוא משלם, אז מי אני שהגיד לא.. בכל מקרה, נכנסו למקום. הוא היה דיי שומם, והיו בו בסך הכל שתי זוגות מלבדנו. המלצרים לא הפסיקו להסתובב ולכרכר לידינו.. הזמנו כל אחד מנה, ואחרי בערך 40 דקות האוכל הגיע... האוכל היה בכלל לא רע, רק המנות היו מאוד גדולות ולא ממש יכלנו לסיים אותם. לאחר מכן החלטנו שצריך איך שהוא להוריד את האוכל ולשרוף את כל הקלוריות שהכנסנו לתוכינו, אז הלכנו למועדון ריקודים. נכנסנו למועדון שכבר היינו בו פעם אחת, לפני כשבועיים ומאוד נהנינו. הפעם, היה קצת פחות כיף ולא כל כך נהננו... אולי האנשים היו שונים, פחות חברותיים, אולי האטמוספרה הייתה קצת שונה, לא ברור בדיוק מה, אבל הרגשתי לא כל כך בנוח לרקוד שם. כל מיני בחורים שיכורים התחילו איתי ואחד ברוב חוצפתו גם העיז לתפוס אותי בתחת! כן כן, קוראות ישראליות יקרות, לא רק בישראל בנים נוגעים וממששים בחורות כשחפץ ליבם.. גם פה זה ככה. לפחות כשהם שיכורים.. אחרי זה החליטו לעשות תחרות 'הכה את בן זוגך' במועדון. העלו חמש זוגות לבמה, והבחורה שנתנה את הסטירה הכי חזקה לבן זוג שלה, זכתה בחמישים פאונד...(לפחות זה מה שהם הבטיחו...) כן, הבריטים המתוחכמים אכן יודעים להמציא משחקי חברה נהדרים... בכל מקרה, כל הקהל הריע וצהל כשהבחורות סטרו לבני זוגן על לחיים... ' WHO THINKS SHE SHOULD HIT HIM HARDER????' צעק הדי ג'יי במיקרופון. הקהל שרק שריקות עידוד ומחא כפיים... האמת שכל הקטע הזה היה דיי מצחיק..חבל שלא עליתי עם אח שלי...גם הייתי מוציאה קצת תסכול, וגם אולי הייתי זוכה בחמישים פאונד... אחרי זה רקדנו עוד קצת, ובסוף החלטנו לפרוש הבייתה. כשיצאתי מהמועדון הרגשתי חצי חרשת והייתי צריכה לצעוק כל דבר בשביל לשמוע את עצמי. וזה הכל..אז היה ערב נחמד, יותר טוב מההוא עם האנגליות, זה בטוח... עדיין לא לגמרי מה שהייתי מצפה, אבל יותר טוב מכלום. יאללה, אנשים, ספרו על היום/ערב שלכם...

kit k@t

New member
sounds like fun

though i'm pretty sure i would have taken my brother to that stage and tried to hit him really really hard... i went to San Diego with my mom and aunt. started reading Harry Potter, its cool. then my ex decided that when i told him never to talk to me again i was kidding, and he sent me an icq msg. i sent him to hell, he came back. i sent him to hell again, and he found his way back... the guy doesnt seem to understand why i dont want to talk to him (maybe becuz he cheated on me, and then plaied with me like a yp-yo for a month?!?!?!), i explained, but it seems like stupid rich kids dont understand things so clearly. then i went to my lovely neurologist, every time we come over i understan just how much i dislike him... the man closes his eyes while he talks, i feel like hitting him over the head. then i gave my weekly blood test, but this time they fucked up, so i have a blue mark on my hand... then i took a nap, and in between tried to call a friend. he wasnt home, even tho he said he will be. thats all. kat

eori

New member
בקשר להארי פוטר...

כן זה ספר מגניב, אף פעם לא אהבתי לקרוא אבל אז שהתחלתי לקרוא את זה אז נהייתי מכור אליו!! אבל זה קצת מבאס כי בספר הראשון עד שאתה מבין מה קורה וכל זה (כי זה ממש לא ברור!!), אז אם יש לך כוח רצון אתה ממשיך לקרוא עד שאתה מבין אבל אם אז כמו הרבה מהחברים שלי פשוט הפסיקו לקרוא אתזה למרות שאני אומר שזה ממש חבל כי זה ספר ממש טוב!!!!

kit k@t

New member
i liked reading

way before that wizard child... but he is cute, and i am really reading it cuz i need to work on my english.... and damn it. its: 1,2,3 *start the fucking movie 3,2,1forget the movie start the fucking. its not so hard to get... jeez... kat

Julia16

New member
חחחחח....אני לא קשוחה כמןך....

אני הייתי מרחמת עליו... גם הבנות האלה דיי היו עדינות עם הבני זוג שלהם.אני דיי בטוחה שאם אלה היו ישראליות, הם היו גם חצי הורגות את החבר שלהם בשביל 50 או מאה שקל... חחחח, הצחקת אותי עם הרופא שעוצם עיניים.... בקשר לבדיקת דם, גם פה כל הקטע של הרפואה לגמרי דפוק. אמא שלי, כל פעם שעשו לה בדיקות דם האחות פיספסה את הווריד עם המחט ודקרה אותה איזה 5 פעמים.. מאז היא עושה בדיקות רק בישראל.

eori

New member
זה תמיד ככה!!

אני חושבת שפתחתי תאוריה על "האוכל והכמות" (ככה אני אקרא לזה :)) אז הנה זה: אני חושב שאם ממש ממש רעבים אז לא משנה מה יבאיו לך זה לא יראה לך גדול ,אבל!!!,אם לא תהיה כל כך רעב ויביאו לך מנה כמו שצריכה להראות מנה אז זה יראה לך ענקי:) למרות שאני לא חולק על דעתך בקשר לגודל של המנה רק חשבתי שזאת ההודעה הנכונה לספר את התאוריה שלי:)

נעמצי

New member
חחחחח בוקר עכשיו אבל נגיב:9

עכשיו בוקר, וקמתי מוקדם אבל את כל הערב ביליתי בדיכאון למה? היו לי געגועים בלתי פוסקים לארץ (ורק מי שהיה במסנג'ר יודע עד כמה ) אולי כי אתמול היה ערב מפגשים כאלה קבוע שתמיד הלכתי לשם עם רועי ודניאל.. והייתי תקועה בבית לבד....... אולי כי כמה אנשים עוברים בניגוד לרצוני לבית שלי....... אולי כי כריס יצא לעודד אימון של ביירן מינכן עם חברים שלו והחברים שלו אמרו שזה "בנים בלבד " (דפוקים ........חחחחחחחחחחחחחח) בכל מקרה היה לי ערב מדכא זה ממש מחמם את הלב לשמוע שאנשים נהנו אתמול בערב. חבל שלא סיפרת לי את זה אתמול במסנג'ר ליבי, זה היה גורם לי להירדם עם חיוך........ חחחחחחח בכל מקרה, כיף לך ליבי! יום טוב לכולם (לי לא הולך להיות יום משהו)

נעמצי

New member
חחחחח בוקר עכשיו אבל נגיב:9

עכשיו בוקר, וקמתי מוקדם אבל את כל הערב ביליתי בדיכאון למה? היו לי געגועים בלתי פוסקים לארץ (ורק מי שהיה במסנג'ר יודע עד כמה ) אולי כי אתמול היה ערב מפגשים כאלה קבוע שתמיד הלכתי לשם עם רועי ודניאל.. והייתי תקועה בבית לבד....... אולי כי כמה אנשים עוברים בניגוד לרצוני לבית שלי....... אולי כי כריס יצא לעודד אימון של ביירן מינכן עם חברים שלו והחברים שלו אמרו שזה "בנים בלבד " (דפוקים ........חחחחחחחחחחחחחח) בכל מקרה היה לי ערב מדכא זה ממש מחמם את הלב לשמוע שאנשים נהנו אתמול בערב. חבל שלא סיפרת לי את זה אתמול במסנג'ר ליבי, זה היה גורם לי להירדם עם חיוך........ חחחחחחח בכל מקרה, כיף לך ליבי! יום טוב לכולם (לי לא הולך להיות יום משהו)

נעמצי

New member
חחחח בוקר פה אבל אני יענה

חח ליבי, אני שמחה שהיה לך ערב מענין- חבל שלא סיפרת לי את זה במסנג'ר זה היה גורם לי להירדםם עם חיוך לי היה ערב של דיכאון. כי הייתי תקועה בבית בעוד כל העולם מסביב יצא. כריס יצא עם חברים שלו לעודד את ביירן מינכן באימון שלה...... והחברים הדפוקים שלו הודיעו שזה לבנים בלבד..... ושאני לא אצטרף........חוצפנים ( כריס אמר לי לא לקחת את זה קשה מדי ) ודניאל ורועי יצאו למפגש הקבוע של תשעה באב.... ורק אני הייתי תקועה בבית ( זה כל החברים שלי.... חוץ מכריס אין לי פה אף אחד ודניאל ורועי הם בארץ) ואז כל כך רציתי לארץ. לכל מי שהיה במסנג'ר אמרתי שאפילו רק ל 24 שעות אני רוצה לאארץ.... לראות את סבא וסבתא....... להיות עם דניאל ורועי בטיילת 3 שעות. לדבר ולבכות להם קצת וסתם לחבק אותם ואז לחזור חזרה........ ממש. ואז עמית העלה רעיון גאוני- מה עם מצלמת אינטרנט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני הייתי בטוחה שזה עולה הון -כי בחנות אמרו פה שדיגיטלית זה מינימום 300 יורו אבל הוא אמר שאפשר לא דיגיטלית ב איזה 30 יורו........ אז נראה לי שבתור פיתרון זמני זה אחלה.....ואני הולכת לקנות את זה ( אני יחסוך שבועיים דמי כיס )חחחחחחח אבל אני עדיין רוצה לארץ...... אבל כנראה עד כריסמס זה לא יקרה בכל מקרה, מחמם לי את הלב אנשים שיש כאלה שנהנו אתמול בלילה. זה מראה שיש עוד תקווה. יום טוב לכולם!

נעמצי

New member
סורי על כל ההודעות,

זה פשוט הראה כאילךו זה לא נשלח אז כתבתי עוד פעם. חחח אני דפוקה

למעלה