הערב שהיה

ycyclop

New member
הערב שהיה

סה"כ היו 10 אנשים. התחלנו בשתי קבוצות של 4: משחק אחד היה Goa שהיה קצת כבד לשני שחקנים היו יחסית חדשים לתחום, משחק שני היה Evo שהוא משחק ממש חביב מבוסס כל אבולוציה והתפתחות ברמת מורכבות קלה. לאחר מכן הצטרפו שני אנשים נוספים לאנשים שסיימו את Evo ושוחקו Lost Valley בשלושה שחקנים משחק גילוי חביב אשר עשוי בצורה טובה, ושלושה נוספים שיחקו את Attika, משחק בו עליך לבנות את כל המבנים ברשותך באזרת משאבים על הלוח וקלפים ביד. לארח סיום Goa (לאור העיפות של השחקנים) שנים פרשו, ושני הנותרים שיחקו Carcassone the castle. גירסה של המשחק המפורסם לשני שחקנים בלבד היה נחמד מאד, מחכה לערב הבא

ShadeJon

New member
An SR from Gilad

Why Gilad! I do believe that this is your first session report! Am I right? Great to see it. Yehuda

ycyclop

New member
לא ראשון

גם אחרי המפגש הקודם ציינתי בגדול מה היה, והתחלתי לכתוב SR ב-BGG קצת יותר מפורט למשחק פה, משחק שם אבל כבר כמה פעמים חשבתי להתחיל blog לגבי פעולות שונות שאני עושה בתחום המשחקים בכלל

טלד

New member
שכחת לציין

משחק אחד של Carolus Magnus שלי ושל jack of hearts. המשחק הכי צמוד שיצא לי לשחק...

ננסק

New member
יאללה, שבוע הבא בפריק

או שזה עוד שבועיים? בכל מקרה, הגיע הזמן שאארגן עוד אחד אצלי בבית בראשון. כוונו לעוד שבועיים-שלושה.

זכוכיות

New member
הערב שהיה....

דבר ראשון היה ממש ממש כיף!!! אני ודנה נהיננו מאוד, ונחשפינו לסגנונות חדשים של משחקים, יותר "קלילים" מהכבדים יחסית שיצא לנו לשחק עד היום. EVO אפילו נכנס רשמית לרשימת ה "דחופים להשיג" ;) אנחנו גם חושבים לארגן ערב משחק וומפייר אצלנו בבית, למי שבקטע. אז תגידו מה אתם חושבים, ונראה לפי ההיענות הכללית :)

למעלה