הערב: סטודיו למשחק!

הערב: סטודיו למשחק!

הזדמנות אחרונה להצביע בסקר הגדול של האתר: מי הפוסטמה הראשונה של ישראל? שמונה הפיינליסטיות ממתינות לקולות שלכם: האם זו מיכל זוארץ? אודטה? הפיקיות? שרון איילון? קדימה! הכנסו לסקר והכריעו אחת ולתמיד
- המדינה מחכה!
שרון אלכסנדר, מנהל בית הספר "סטודיו למשחק" מעביר שיעור נוסף במשחק ב-blogtv הערב ב-21:00. השיעור יתקיים בחדר "סטודיו למשחק". כולם מוזמנים

daisy girl

New member
נצל"ש: להתראות!

מחר בבוקר אני נוסעת לשבועיים לקנדה.... אז להתראות פורום יקר, ואל תדאגו, אני מבטיחה לדווח ולצלם כל דבר שאני אקנה שם שקשור למיוז..
ביי!

NiKi†a

New member
אויי תהני../images/Emo70.gif

איזה כייף לך
תעשי חיים ותקני דברים יפים ^_^ תחזרי מהר!

Self Medicate

New member
קנדה!?!??

אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גמני רוצההההההההה =====[[[[[[ קנדה איז טוטאלי רולז! תהני =]

daisy girl

New member
תודה לכולם........./images/Emo9.gif

קנדה אכן רולז... הבעיה היא שאני חוזרת לבד בטיסה חזור. 12 פאקינג שעות לבד! כמו שאני מכירה את עצמי, בטח יתקעו אותי עם איזה חרדי שמן שינחור לי כל הדרך. אבל לא נורא, לי יש דיסקמן ומיוז.

NiKi†a

New member
אוו- כן קחי הרבה דיסקים של מיוז ../images/Emo13.gif

הם גם הנעימו את זמני בטיסה לאר"הב (כמובן
)

the papercut

New member
ת'שמע

כך כמה דוגמאות: 1)מקוריים=Notorius B.I.G או ביגי צרובים=Tupac עד דוגמה: 2)צרובים=WestSide מקורי=EastSide 3)מקוריים=כסף צרובים-פאנק,פאנק הארדקור,פאנק אנדרגרונד הבנת? סתם עזוב שטיות!אבל אם לא הבנת תגיד לי כדי שהסביר

the papercut

New member
אוף אני עייףףףףףףףף

טוב אז אני עכשיו מסביר: 1)ביגי הוא האויב של טופאק וטופאק מלך וביגי סתם שמן. מה שאומר שמקורי זה סתם חרא שמן וצרוב זה מלך 2)מהאיסטכוסט בא ביגי ומהווסטכוסט בא טופאק.מה שאומר שאיסטכוסט סתם חרא 3)צרובים זה פאנק זאת אומרת(נו מה אתה לא יודע?)פאנק זה מחתרתי אז יענטו צרובים זה פסדר

למעלה