הערב: סטודיו למשחק!

הערב: סטודיו למשחק!

הזדמנות אחרונה להצביע בסקר הגדול של האתר: מי הפוסטמה הראשונה של ישראל? שמונה הפיינליסטיות ממתינות לקולות שלכם: האם זו מיכל זוארץ? אודטה? הפיקיות? שרון איילון? קדימה! הכנסו לסקר והכריעו אחת ולתמיד
- המדינה מחכה!
שרון אלכסנדר, מנהל בית הספר "סטודיו למשחק" מעביר שיעור נוסף במשחק ב-blogtv הערב ב-21:00. השיעור יתקיים בחדר "סטודיו למשחק". כולם מוזמנים

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנצל'ש../images/Emo3.gif

לא כולן הצביעו לתחרות הרקעים, יאללה בנות! תשלחו אליי מסר עם שם הילדה שהכינה את הרקע האהוב אליכן

מיטץ

New member
משמעםםםם לי../images/Emo70.gif כנסו../images/Emo3.gif../images/Emo32.gif

גילתי עכשיו משהו חדש אם אני ניכנסת לwinamp ולוחצת ctrl+Alt+G אז ניפתח דף אינטרנט ויש שמה את רשימת השירים
אז יאללההה כולם לשים את שלהם

מיטץ

New member
נוווווווווווווווווווווו

C:\Documents and Settings\gliksman\Local Settings\Temp\WHT52.tmp.html אולי עכשיו?

kittycatbone

New member
אם תתני לנו את הכתובת

הזאת, זה לא יעזור.. כי זה משהו שקיים על המחשב שלך. ככה שכדי שנראה את זה, תעלי את הדף בתור קובץ..

kittycatbone

New member
והנה שלי../images/Emo70.gif

בעקרון זה לא כל הרשימה. פשוט היום עשיתי פלייליסט רק של שירים רגועים שבא לי לשמוע... אז בינתיים זה מה שאני מקשיבה אליו..
**מקווה שזה פועל..**

../images/Emo39.gif אאמממ

אני עושה עכשיו רשימת שירים לדיסק...אז אין לי עכשיו את כול השירים מהרשימה...

kittycatbone

New member
נחמד../images/Emo70.gif

אני רואה שיש לך שם שירים מאוד נחמדים!!
(כמו של אנוק, גריןדיי, נירוונה, ג'ול!!) אהה, ובאמת בקשר לjewel, אם כבר יש לך את השיר these hand (או איך שלא קוראים לו.. זה די במחלוקת..
) שלהם, אז אני מציעה לך מאוד לשמוע את השיר what if god was ne of us, שהוא גם השיר נושא של ג'ואן מארקדיה (אבל סתם במקרה אם אני לא טועה..
)

מיטץ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני מכירה את השיר
אבל את בטוחה שזה של jewel?! כי נראה לי שזה דווקא של איזה זמרת שהשם שלה זה ג'ואן אוסבורן

kittycatbone

New member
הממ...

גם לי בשיר שעל המחשב שלי כתוב שזה של john osborn. אבל לפי הקול, אני יודעת שזה ג'ול. אני חושבת שזה פשוט שיר שכאילו שתיהם שרים שם.

Love benjosh

New member
הנה שלי..

עקרונית זה הרשימה השניה שלי שרובם השירים הכי חדשים ויש חלק שהם ישנים ושאני מתה עליהם אז אי אפשר לוותר!! כולם שם שירים מומלצים!!

למעלה