הערב: סטודיו למשחק!

הערב: סטודיו למשחק!

הזדמנות אחרונה להצביע בסקר הגדול של האתר: מי הפוסטמה הראשונה של ישראל? שמונה הפיינליסטיות ממתינות לקולות שלכם: האם זו מיכל זוארץ? אודטה? הפיקיות? שרון איילון? קדימה! הכנסו לסקר והכריעו אחת ולתמיד
- המדינה מחכה!
שרון אלכסנדר, מנהל בית הספר "סטודיו למשחק" מעביר שיעור נוסף במשחק ב-blogtv הערב ב-21:00. השיעור יתקיים בחדר "סטודיו למשחק". כולם מוזמנים

DARK ANGEL14

New member
נצל"ש../images/Emo15.gif

בעעעעע וולפייפרים חדשים
מהאסיר מאזקאזבן...

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo15.gif

Silly LoveSong

New member
עוד נצל"ש חביב

מצאתי אתר נחמד ביותר. אני מניחה שרובכן (אם לא כולכן) מכירות אותו, אבל שיהיה... המממ.. למה אין אותו בקישורים? http://britbitsandclips.com/index.html בכל מקרה, הוא מכיל עשרות של סרטוני אלן - קטעים מסרטים, ראיונות שונים, חלקים מסדרות טלוויזיה ואפילו חלקים מ"רומיאו ויוליה" - אלן והפטרייה..
יש שם אפילו את הקליפ In Demand באיכות הרבה יותר טובה משיש באתר The Voice. מה גם, הקליפ בשלמותו (אין את הקטעים הקטועים בהתחלה ובסוף) וגם אין את הלוגו המעפן של אמטיוי שמסתיר קצת מהפנים של אלן. יש שם אפילו סרטון שמראה את אלן מצייר באור - לא לרבים יש את המיומנות הזאת! צריך להיות ממש מהיר (וכשרוני כמובן) כדי לעשות את זה.

3נטוש

New member
תודה!

רבה! אתר מהמם... הורדתי את הכול כבר מזמן... אתר מוכר בשבילי לפחות.... בכול מקרה תודה רבה על האתר!...

DARK ANGEL14

New member
אכן../images/Emo15.gif

את האתר הזה אני מכירה ממזמן
אתר מצוין...וגם אני ממזמן הורדתי את כל הקטעים שיש שם
... הכל יפה מאד
והקטע מרומיאו ויוליה באמת משעשע

La Vicomtesse

New member
או כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo54.gif

המכנס הצמוד עושה לו תחת מקסים.....

Silly LoveSong

New member
../images/Emo6.gif

משום מה אחרי שראיתי את זה התחלתי להרגיש קרירות קיצונית כלפיי רומיאו.

למעלה