הערב-מי יעוף

sharka

New member
עוד יומיים- למי מצביעים???

עוד יומיים תשודר התכנית החמישית..איזה מתח..אז למי אנחנו מצביעים? אני אישית מצביעה לזוגות הפייבוריטים שלי: - שירלי וקיריל ההורסים! - לימור גולדשטיין ודני המקסימים!

Tinkit16

New member
אני אישית מתלבטת,

ההופעה שתהיה להם תכריע הרבה. אלא אם כן יקרה כמו שקרה בשבוע שעבר, שהצבעתי ללימור וחיים על מנת 'להציל אותם' - אף שאהבתי יותר זוג אחר באותו ערב

sharka

New member
TINKIT16

מי הפייבוריט שלך? אני מהתוכנית הראשונה רוצה את שירלי וקיריל או את לימור ודני בגמר...הם כאלה אמיתיים, בלי פוזות..רואים את ההשקעה שיש שם... כל הזוגות האחרים- זה או שהכוכב וה"רקדנית" לא יודעים לרקוד ומביישים את עצמם (רז ומירית) או שהם בליגת על אבל עם סופר אגו (לימור וחיים, אנה ורביבו, גיא ומאשה)בצדק יש לומר, כי הם ממש מוצלחים.. ככה שמבחינתי שילוב של יופי, אופי, חן, השקעה ורצינות יש בשירלי וקיריל ולימור ודני שכובשים אותי מדי יום שני...

Tinkit16

New member
זה העניין, שעדיין לא גיבשתי

ממש פייבוריטים... אלה שבדרך הם שירלי וקיריל, שבאמת משהו בהם כריזמטי וכובש, הכימיה בינהם :) אבל הם בסכנה, השופטים לא בדיוק נדיבים איתם והקהל בבית צריך לתת להם גז. הזוג השני, הם למרות הכל... לימור וחיים. אני לא יודעת להסביר, קצת קשה לי גם עם העובדה שלימור אומרת על עצמה שהיא יפה וזה לגיטימי, אבל אישית אין לי אהדה לכאלה שאומרים על עצמם בצורה כזאת... אבל אני מקווה שהתנשאות תרד לה קצת, והיא תוריד טיפה גובה... אם לא, זה קצת יאכזב. מעבר לארבעתם, יש עוד כמה שיש לי מחשבות עליהם... לימור ודני, שהם ממש חמודים...אבל עוד לא התמקדתי בהם...וגם גיא ומאשה, שיש עתיד לגיא...ומאשה רוקדת מדהים. ראיתי וידאו שלה שהיא רקדה אני לא זוכרת איפה אצל חברה שלי... פאק, האישה מוכשרת! התכנית הבאה תתחיל לעזו לי לגבש דעה. יהיה מעניין

rocard

New member
סופר אגו לגיא? מביישים את עצמם רז?

אפשר לתמוך בזוג מבלי לרדת על זוג אחר. תשיגי לעצמך אישיות ותחזרי אלינו עוד 5 שנים כשתתבגרי קצת.

Tinkit16

New member
אבל מאידך, היא רשמה שהם ממש

מצליחים והיא מבינה אותם..? (אאל"ט)

zipi45

New member
מביישים את עצמם זה נראה לי לגבי

הריקוד האחרון שהיה להם. אבל ללא ספק כיום, אחרי שהודחו ריקי ואורון, רז ומירית הם החוליה החלשה- כך גם נבחרו בסקר של הפורום- השבוע הם אומרים שלום ולא להתראות...

Tinkit16

New member
העניין הוא, שהקהל למרות הכל

כן מצביע להם, עובדה שבתכנית האחרונה היה להם 4... אבל לכו תדעו. הכל תלוי מבחינתי לפחות בריקוד הבא שלהם.

אפשר לחלוק על דעתה מבלי להעליב../images/Emo4.gif

גם אני חושב שרז ומירית בהחלט לא מביישים את עצמם אך בכדי שהטיעונים שלי יהיו רלוונטיים צריך לשמור על תרבות דיון. אישית אני תומך ברז כי לדעתי הוא מציג את השיפור המשמעותי ביותר בתוכנית (אומנם יש רקדנים טובי ממנו, למשל לימור) אך לכולם היתה נק' פתיחה טובה יותר, כמו כן אני חושב שהכוריאוגרפיה שמירית מעמידה היא מאד מקצועית ומאתגרת (בניגוד לאנה שהכוריאוגרפיה שלה בריקוד היא מדהימה בעוד שחיים עומד בעודה מפזזת סביבו משל היה עמוד כרום במועדון מפוקפק.

moshavnikit

New member
ומה את/ה חושב/ת על השאר?

כמו פיני ודורית? אני חושבת שהסופר אגו בזיווג בין גיא ומאשה עבר. גיא חשב שהוא מבין יותר ממאשה בריקוד, אבל נראה שהוא כבר הבין שהוא לא, נכון? אבל הייתי רוצה לדעת מה דעתך על פיני ודורית

opos

New member
קלטתם מה אמר רז על רקדניתו ?!

רק עכשיו קראתי את ההודעה של tooti200 וראיתי באתר את החזרות של התכנית האחרונה- הבחור כנראה מיצה את התכנית והדבר ייזקף לזכותה של "המתלהבת והמעצבנת"

אני, כנראה, לפיני ודורית../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

הם הזוג שהכי התקדם מהתכנית הראשונה, והם גם מקסימים בפני עצמם.

moshavnikit

New member
ככל הנראה פיני ודורית

הייתי רוצה לתמוך גם בלימור ודני, ולמרות שפיני התחזק בהצבעות הקהל אני מפחדת שזה ישתנה ושהוא יעוף. וגם גיא ומאשה ממש טובים!

zipi45

New member
לקיריל ושירלי או דני ולימור

בתכלס הפייבוריט שלי הם אנה ורביבו אבל להם יש מספיק קולות ובינתיים הייתי רוצה לראות גם את שני הזוגות האלה ממשיכים

faitytail

New member
לשירלי וקיריל או לפיני ודורית

אלה באמת הזוגות בלי פוזות

למעלה