הערב זה מתחיל

הערב זה מתחיל

הערב אמור להתחיל פרק נוסף בסדרה לרקוד עם כוכבים ומאחר ואני אוהבת את הריקודים הללו , אני מחכה וגם מצפה להתחלת העונה החדשה לראות את הרוקדים על הרחבה , את המבטים הללו של הרוקדים את המשחק של הצייד והניצוק בעת הריקוד של הפסדובלה של הבגדי ריקוד המיוחדים שמיועדים רק לריקוד הכי הכי זה מזכיר לי את משקי העיניים עם אחד הידידים משחק העיניים שעשה את הריקוד הזוגי למשהו אחר אוחחחחחח לראות ולחלום על הריקוד הרומנטי

שירקאן12

New member
לא... נכון .

ואו ... חייב לצפות ....

ben 911

New member
שירקאן מה דעתך לעלות לרחבת הריקודים?

פסדובלה. ?Shell We Dance

גיאה או שרהלה בואו לעזור

מזכיר לי את הסרט המלך ואני שהיא מלמדת אותו לרקוד וכעת המוסיקה מתנגנת באוזני בטוחה שגאיה או שרהלה ימצאו את הנעימה מהסרט ההוא והוולאסשרוקדת המורה (לא זוכרת את שמה ) של הילדים עם המלך (יול ברנר הקרח ) אוח איזה וואלס קסום זה ,

ben 911

New member
גאיוש עם כל הכבוד לכוכבי העבר.../images/Emo106.gif../images/Emo135.gif

אני התכוונתי למשהו יותר... עסיסי.. עכשוי.. ערסי.
התכוונתי לריצרד גיר וגניפר לופעז.
אני מת על ה-"מזוודה" שלה.

ben 911

New member
../images/Emo12.gif מצטער על הכתוביות בערפית...

גם נדבק לי הלינק הלא נכון... כנראה שהמחשב שלי נדבק בוירוס נאסראללה או טרויאן מסוג אחמניג'אמיסגד.

גאיה ק

New member
עוד יותר טוב

כי אנחנו ואני יכולה לדבר בשם רב הנשים(אם לא כולן) מתות על המה שמו שלו. איפה,איפה,איפה,איפה העוגה?

ראיתי ריקודים אחרים

שמתי הקלטה בוידאו , והלכתי לבר מצווה בפ"ת, ,ושם רקדו ככה שהאולם רעד , אבל נשים בנפרד מהגברים היה שם זמר ששר שירים שמיועדים לדתיים יותרא ואני מכירה את השירים הללו שנים לא ראיתי אותם וסוף סוף וזכיתי לראות את המשפחה המורחבת שלי מהשומרון ויהודה , חזרתי הביתה עם יהזמנה לשבת יהודית אצל בת הדוד שלי בבית אל וגם לראות את הנסיכה של בן דודי בת החודש , הסנפתי את הריח ונהנתי עד הגג אין לי ספק שאני נמשכת יותר מתמיד אל החלק הזה בעם לובשי הכיפות הסרוגות ,והבנות המקסימות העוטות כיסוי ראש צנוע, במראה טבעיות ללא איפור שם אני משתלבת ומרגישה כמו בבית ,נהנתי לפגוש את המשפחות שבנו בני הדוד ובנות הדוד שהינו נפגשים כל מוצאי שבת אצל סבי וסבתי ., שהיו החברה המועדפת עלי תמיד.

גאיה ק

New member
כתבנו יחד../images/Emo13.gif

ערב של ריקודים
בחתונה בה היית,בT.V,בפורום. נפלאאאא. את הריקודים בחתונות הדתיות,דהיינו לקיים מצווה,לרקד ולשמח לפני החתן והכלה הדתיות גם אני מכירה, משתי סיבות ומאוד אוהבת. שתי הסיבות-יש לי משפחה חרדית בבני ברק וצילמתי בעבר בחתונות דתיות בעזרת נשים.. המוסיקה מדהימה.

למעלה