הערב זה הערב...

הערב זה הערב... ../images/Emo29.gif

הערב זה הערב. הבית כבר מחומם, הילדים מאופסנים אצל הסבתות והסלון מסודר. הנרות מאירים את הסלון באור רומנטי, השמיכות מסודרות על השטיח, מוכנות, המשחקים גם הם בהישג יד. אני כבר לבוש ליציאה, ג´ינס וסווטשירט. בגדים לא מחייבים. מלאכית נצמדת אלי לחיבוק ונשיקה, הגוף שלה חם ומהביל, ריח האמבטיה עולה ממנה. אנחנו מתנשקים, ידי מלטפות את הגב העירום, יורדות אל ישבנה העסיסי. העור שלה, קטיפה אמיתית, קשה להוריד ממנו את הידיים. אנחנו מביטים אחד לשני בעיניים "את בטוחה? שנעשה את זה?" אני שואל היא לוקחת את ידי ומכוונת אותה אל בין רגליה, נותנת לי להרגיש את הרטיבות, מתחככת בי. "כן... אבל רק אם הוא שווה" היא עונה בחיוך מתגרה "אם לא, תצטרכי להסתפק בי" אני מחייך חזרה אנחנו שוב מתנשקים ואני יוצא, עולה על המכונית ונוסע. מהדרך אני מוודא שהוא לא מבריז לי. הדרך קצרה, פחות מעשר דקות אני נוסע, חושב איזה מין בחור הוא, חושב על מה שיקרה אחר כך. בבית הקפה אני מוצא אותו בקלות. בכל השולחנות יושבים זוגות וקבוצות, רק הוא יושב לבד, שותה קפה. רואים שהוא השתדל לעשות רושם. מכנסיים שחורות וחולצה שחורה, השיער משוך אחורה בקוקו, מגולח טיפ-טופ. כשאני מתקרב אני מריח אפטר-שייב איכותי. לא יותר מדי, בדיוק במידה הנכונה. הוא בהחלט נראה בסדר, גוף טוב, שרירי אבל לא מוגזם והכי חשוב – הוא לא נראה דביל. אחרי מילות הנימוסין המתחייבות, אני מגיע לעניין עצמו. "אתה לא תראה אותה. אתה מבין?" "לא אראה אותה?" "כן, אני אקשור לך את העיניים לפני שנגיע אלינו הביתה" "ואחר כך?" "היא כבר מחכה... אתה צריך לזיין אותה ואחר כך, אני אחזיר אותך לכאן" "בלי לראות? ואם אני אצטרך להשתין או משהו?" "בשביל זה אני כאן. אתה תוריד את הכיסוי, הכל נגמר. ברור?" "או קיי" אני רואה שהוא מתחרמן מזה. סומק עולה בפניו הצעירות. אני לוקח אותו לשירותים, לבדוק שהוא מצויד בכלי מתאים, לא גדול מדי אבל בעל נוכחות מספקת. הוא עובר את הבחינה ואנחנו יוצאים לדרך. ביציאה מהעיר אני עוצר ומוציא כיסוי לעיניים. אני מכסה את עיניו ומעל הכיסוי אני קושר בד שחור. אחרי עוד כמה דקות אנחנו מגיעים. אני עוזר לו לצאת מהאוטו ואנחנו נכנסים הביתה.

הערב זה הערב - המשך

הבית חם ונעים, החום עוטף אותנו ברכות. ריח הקטורת וניחוח דק של חרמנות נשית מקדם אותנו. הוא עומד לצידי, נבוך, נחיריו מתרחבים, מנסים לדלות עדויות. היא כבר מחכה במרכז החדר. אור הנרות הרך מלטף את גופה הסקסי. היא כורעת על השמיכות, עכוזה פונה אלינו, ידה בין רגליה מלטפת את ערוותה. לפי הקצב שהיא מעסה את הדגדגן שלה ולפי הרעידות בגופה אפשר לראות עד כמה היא מחורמנת. "היי יפיפיה" אני אומר לה "היי" היא עונה בקול של חדר מיטות, נמוך וקצת סדוק "את כל כך יפה ככה" אני אומר לה "אווו... אני צריכה משהו בתוכי" היא אומרת "כבר גמרתי פעמיים, מה לקח לך כל כך הרבה זמן?" הבחור לצדי מתחיל לזוז באי נוחות, הסומק מפשט בפניו והבליטה במכנסיו הולכת וגדלה. "בוא" אני אומר לו אני מתחיל להפשיט אותו. המעיל, הנעליים, החולצה, המכנסיים, הגרביים והתחתונים כולם נערמים והוא עירום. יש לו גוף נאה – שרירי אבל לא מוגזם, שעיר אבל לא קוף. פרופורציות טובות, חזה רחב, ידיים יפות וציפורניים מטופחות. הגוף שלו חם והעור שלו כולו עקצוצים מההתרגשות. איברו עומד בחצי התורן, בין התשוקה ובין הבושה ממני. אני מוביל אותו אל השטיח, מאחוריה, מלטף את התחת שלו בדרך. היא מרגישה אותנו מתקרבים וזה מטריף אותה. היא מפשקת עוד קצת את רגליה, ומניפה את אחוריה אל-על. "בבקשה" היא לוחשת "אני רוצה שהוא יזיין אותי, בבקשה" הזיין שלו מזדקף מיד ונשימותיו נעשות כבדות, אבל הוא לא מעיז לזוז, למרות שהוא יכול להרגיש את חום גופה על רגליו. אני לוקח את כפות ידיו ומניח אותן על פלחי ישבנה. שניהם פולטים אנחה בו-זמנית "כנס אלי, אני רוצה שתזיין אותי" היא אומרת לו ודוחפת את עצמה לעברו הוא יורד על ברכיו מאחוריה, לש אותה, ממשש אותה, מלטף אותה בתשוקה. היא מחפשת אותו בידה, מכוונת אותו לתוכה. הוא חודר אליה והיא חוזרת לטפל בעצמה. היא מתחילה לנוע עליו, קדימה-אחורה והוא, ממשיך ללטף אותה, ללוש אותה ואגנו נע גם הוא באותה תנועה קצובה פנימה-החוצה, פנימה-החוצה. הקצב הולך ומתגבר ושניהם מתחילים לנוע באופן אקסטטי, הנשימות שלהם נעשות מהירות יותר, היא גונחת, נאנחת ותחילה את הסימפוניה שאני כל-כך אוהב. אני רואה איך הוא בועל אותה, אגנו חובט על ישבנה בסוף כל חדירה, שרירי העכוז שלו מתכווצים ורעד עולה בגופו. ידיו אוחזות בה מאחור והוא מרוכז כולו. אני יכול לראות איך ההתכווצויות שלה גורמות לו לרעוד פעם אחרי פעם. "הנה זה בא" היא שורקת מבעד לשפתיה "כן... הנה" כל שריריו משתרגים והוא חודר אליה פעם אחרי פעם מתוך טרנס של תאווה. היא מתמסרת לתענוג וקולה עולה מעלה מעלה כשהיא גומרת. הוא לא עומד בזה, כל גופו נדרך והוא גומר באנחה כבדה, עמוקה. לרגע אחד משתרר שקט בבית, רק קול הנשימות הכבדות נשמע ואז היא מתחילה לצחוק... היא מתרחקת ממנו, נותנת לו להישמט החוצה ומתהפכת. אני מחבק אותה, מלטף את שיערה ומנשק אותה. אחר כך אני מנגב אותו במגבת חמה ולחה ועוזר לו להתלבש. אני מחזיר אותו לבית הקפה וכשאני עוצר, אני מוריד לו את כיסוי העינים. לשניה אנחנו מביטים אחד לשני בעינים. עינים יפות יש לו.

וואו ../images/Emo48.gif

מחיאות כפיים סוערות, הכתיבה מחרמנת ביותר, התיאור פשוט , חי ואמיתי.

מיציי תאווה

כל השבת הסתובבתי רטובה, נוטפת מיציי תאווה. מוחך הקודח מלהיט את גופי. אחחחחחח,לו היית עכשיו כאן איתי... אוהבת אותך אבירי על הסוס *******************************

למעלה