הערב הגמר הגדול

עכשיו הילה נחשון אמרה

להתראות בעונה הבאה. ואחרי הצלחה מטאורית כזו עם רייטינג גבוה בעונה החמישית שהכי הצליחה מכל העונות ומאוד אני בהחלט מאמינה שאכן תהיה עוד עונה

אני לא מאמינההההההההההההההההההההה

לא האמנתי שזה יקרה למרות שכ"כ מגיע להם אבל זה קרה מייקל ואנה הם הזוג הזוכה של העונה החמישית
ברכות ענקיות לשניהם

shay keran21

New member
איזה אאושר עצום..אפשר לנשום לרווחה אנה עשתה

את זה ובענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

nik name

New member
לא להאמין!

למרות כל הציפיות שמשה יזכה,אנה ומייקל זכו.1 מגיע להם

shay keran21

New member
סוף סוף זה הגיע!!! הרגע הגדול קרה../images/Emo41.gif

אנההההה ניצחההה ובגדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל קולוולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולול לנעוץץץ לנעוץץץץ כמובן!!! תאמינו לי אם אגיד לכם שלא ראיתי את החצי השני של המשדר? הכל מקריאה...אני פשוט מאושר.... בחצות אצפה בהקלטה ואצפה בפולל ווליום בהרכזה ואראה את הפנים המאושרות של אנה ומיקל... אההה איזה כיףףף

ויוה 2009

New member
מזל-טוב למייקל ואנה-הזוכים של הגמר!

באמת גמר כזה עוד לא נברא.נוצץ,גרנדיוזי,זוהר,מושקע,מדהים ו100מם.נהנתי מכל העונה וכמובן מהגמר.הופתעתי מכך שמירה ודני לא עלו לגמר ובמקום איציק ואלונה.ידעתי שהם גם יודחו.משה ופולינה גם היו פייבוריטים שלי והם רקדו נפלא.לא יכולתי לשער מי יזכה.היה גמר סוף!!

../images/Emo41.gifהזוכים בגמר רוקדים עם כוכבים 2010 הם..../images/Emo41.gif

הזוכים בגמר רוקדים עם כוכבים 2010 הם: מייקל ואנה! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1638158

מ.ורה

New member
הרופאה אירנה שטפלה באיציק ../images/Emo39.gif

מי יודע את שם המשפחה של הרופאה אירנה זו שטפלה באיציק כהן

מ.ורה

New member
אירנה הרופאה שטפלה באיציק כהן

מי מכיר את שם המשפחה של אירנה הרופאה שטפלה באיציק כהן ?

היי!! בקשה קטנה

יש למישהו כאן תמונות של כל הרקדנים (גם לא אלה שהתחרו בעונה) כשהם רוקדים את השיר של שלמה ארצי?

AdMish

New member
../images/Emo49.gif

הגיע הזמן שאנה ארונוב תזכה............טוב, למען האמת זה בציניות. אבל אני שמחה שסוף סוף זה ירגיע אותה לכמה שנים. לו היתה אולי יותר צנועה ולא גאוותנית ופרובוקטיבית היתה זוכה בתכניות הקודמות. אגלה לכם סוד שאני בטוחה שעלה לכם בראש לא פעם: "היתכן שזה היה נצחון קל"? בוא נודה, האם איציק או משה יותר טובים ממיקל לואיס בריקוד?
האם בנות הזוגות שלהם טובות יותר מאנה בריקוד או בכוריאוגרפיה?
תכלס' לו היו משאירים את מירה , כולם יודעים שמירה היתה לוקחת ולא רק בגלל הריקוד הכ"כ טוב שלה, אלא בזכות האופי הגועלי של אנה, אבל עדין משה לא רקד מספיק טוב כדי לתת לו לזכות...............אלא אם ההפקה שוב מעורבת בזה כמו בשאר תכניות הריאלטי?

למעלה