הערב הגמר הגדול

moshavnikit

New member
ברור שזו דעתי.. לא התכוונתי לקבוע עובדה

אנה נמאסה עלי בעונה השנייה כשהשופטים דחפו אותה באגרסיביות רבה מדי והתעלמו מהעובדה שחיים רביבו הוא זה שאותו צריך לשפוט ולעומת גיא אריאלי.. הוא היה ממש בול עץ! והדעה שלי בנוגע לזה שהיא מרוכזת בעצמה גם נקבעה בעונה השנייה בתחרות מלך הרחבה, או איך שקראו לזה.. שהבנים התחרו ביניהם והבנות ביניהן, ובמקום להשקיע בחיים שייצא כמה שיותר טוב ויזכה בזה, היא השקיעה בעצמה ובתלבושת שלה ובשיער שלה והוא היה ממש כמו ניצב לידה. היחיד שהעיר לה על זה באותה תכנית היה קלוד דדיה, אבל גם הוא בסופו של דבר נתן להם 10 נקודות על הריקוד והתעלם מהנושא של הערב..
ועכשיו אני הולכת להתרכז בהראל

moshavnikit

New member
מה לעשות..

כשאמן הולך לייצג אותנו באירוויזיון אני פתאום הופכת למעריצה שלו
|לאמבטיחהשזהיקרהאםנינטתייצגאותנו|

nik name

New member
אבל תודי שהיה שווה

הוא פארפומר אדיר! (ממליצה בחום ללכת להופעה שלו
) אין לי שום ספק שהוא עולה לגמר ומגיע לטופ 5 לפחות,אם לא ניצחון:| (למרות שאין כ"כ סיכוי..)
(לגבינינטכנלאנוכי
)

moshavnikit

New member
לא הייתי כ"כ מרוכזת כי התעסקתי

באם הוא שר לייב או לא, ועדיין לא הגעתי להחלטה

nik name

New member
חח אבל את אוהבת את אמיר

(אני זוכרת אותך מעונה של הVIP באח הגדול ) והיא לא הכי אוהבת את הראל,בלשון המעטה...

אורישקי

New member
שלמה מלך

ותכף גם הראל
לדעתי למרות שמשה ופולינה מצוינים הם לא ברמה של אנה ומייקל ואני אהיה ממש עצוב בשבילהם אם שוב היא לא תזכה ואני מפחד שכך כי אנשים מתחברים לרוב לאנדרדוג ולא למקצוען(חוץ מבעונות 3 ו4 שבהן שני הזוגות הסופיים היו באותה רמה גבוהה)

nik name

New member
גם אתה פה? ../images/Emo24.gif

מה זה פגישת מחזור של פורום "כוכב נולד"

moshavnikit

New member
מה?!

אתה חושב שבעונה הראשונה סמי הורי היה טוב יותר מאליענה?

אורישקי

New member
אה נכון שכחתי מזה

באמת שם אליענה הייתה יותר טובה למרות שגם הורי היה אחלה בענה השניה אהבתי גם את לימור ואת גיא,אבל אנה וחיים היו פשוט מעולים ולדעתי הזוג הכי טוב בכל העונות

moshavnikit

New member
לדעתי מבחינת בני הזוג של אנה לריקוד

סמי הורי היה הרבה יותר טוב מחיים רביבו, ומייקל לואיס היה טוב יותר משניהם.. ללא ספק.

למעלה