הערב הגמר הגדול

shay keran21

New member
אם מייקל ואנה לא מנצחים-שיא החוצפה!!

פשוט הזדעזזתי מרמת הריקודים שהיו בגמר....אמרתי את זה בעבר ואומר כעת..פולינה היא רקדנית וכיאוגרפית בינונית ולא תתעלה אפעם על אנה!!! משה היה מצוין..אבל לא אמרתי וואו! כיאה לגמר.. לעומת מייקל ואנה...איזה מושלמות..הריקוד הראשון שרקדו...וואוו וואוווו זה הריקוד הכי הכי טוב שלהם...הכי הכי טוב!! נהנתי בטירוףף הפריסטייל קצת עיצבן אותי,כי ריקוד לא היה..היו בעיקר משחקים כאלו והרמות קשות...אבל ה בהחלט היה וואו!! קיצר אם לא מנצחים....וואלה...נראה לי אנה ממש תישבר..אבל נראה לי שיש לה כבר חסינות..והיא תתפרק רק שתהיה ללא מצלמות...ככה או ככה אנה תבכה הערב..האם זה יהיה מהסיבה שתנצח או תפסיד? ההרגשה שלי אומרת שמשה ינצח...יש תחושה שהקהל מאס כבר באנה...ולכן עמדה להדחנ בחצי גמר למרות שהיו הכי טובים בחצי גמר...מה ההבדל בין החצי גמר לגמר? שבחצי גמר משה היה הרבה יותר טוב מהגמר,ומייקל התעלה על עצמו בגמר...

shay keran21

New member
לא דברתי על עצמי כמובן..אם אינך זוכרת מה

אמרתי בתחילת העונה? שאנה בשבילי היא הכוכבת...וזה באמת נכון..היא המציאה עת עצמה בבידור הישראלי בגלל האמביציה שלה....וזה כבר מעבר לסקסיות שבה...זה באמת מעבר..היא בנאדם נפלא...אני משער שלקהל כבר נמאס ממנה..אני מקווה שהם יזכו..אבל אני מכיר את עצמי..הרגשתי אומרת משה...אמן ואני אטעה....אבל אני זה אני-תמיד צודק בדברים כאלו... בגדול נהנתי...אבל משום מה לא הרגשתי גמר....חחחחח ציפיתי כניראה למשו אחר...

אני יודעת../images/Emo13.gif

לכן דיברתי באופן כללי.אי אפשר להימאס מאנה היא מדהימה רקדנית וכראוגרפית ברמה בנלאומית

nik name

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

ושלום לך,נחמד לראות אותך גם פה:) יפה לך אדום

shay keran21

New member
היי שלום לך מאיה יקירתי../images/Emo24.gifמה שלומך? וכן

חחחח תמיד צפיתי בריאלטי הזה,אבל בגלל אהבתי למירה ומשה האהבה שלי התגברה במיוחד בעונה זו....תצפי לי ותחכי לי שהענינים יסתערו בפורום החביב עליי מכל...חחח....אני ארגע אחרי האירוויזיון..כי זה הפורייקט הבא שלי....בעצם תמיד היה..זה עונת הקדמים..ויש אווירה של מסיבה כל יום...עד אחרי מאי,כולי יהיה טוטאלית בעונה החדשה של כוכב סורי תות,על הדיבור חולין הזה..חחחח

nik name

New member
היי:)

אפרופו אירוויזיון,עוד מעט הראל יופיע
יאללה אני חייבת לשמוע את השירים של האירוויזיון,השנה זה יותר מלחיץ מאיי פעם!

פולספגן

New member
אם לה היתה מנצחת, אז היתה פרס של הריקודים ../images/Emo3.gif

ברגע שדני, שלפי דעתי היה צריך לזכות, הודח אז מבחינה מקצועית ברור שאנה היתה צריכה לזכות. כפי שרשמת אין מה להשוות בין הכוריאוגרפיות שלהן. אם תשאל את דעתי, אז איציק טוב יותר ממשה.

וואו וואו וואו../images/Emo2.gif

אני פשוט ככה עכשיו
מזה היה
הריקוד השני של מייקל ואנה זה פשוט לא נורמלי לא רגיל מדהים
אנה הזו היא פשוט קוסמת ממה שעשתה ממייקל פשוט כיראוגרפיה גאונית ויוצאת מן הכלל
הניצחון פשוט מגיע להם
אך לדעתי 99.9% שמשה ופולינה לוקחים.

nik name

New member
כמו שאמרתי שהודעה למעלה ,

אני בטוחה שמשה זוכה אבל אחריי הריקוד של אנה ומייקל ,זה הכי מגיע להם!

galya13

New member
איפה אפשר לראות את הריקוד האחרון של שני הזוגו

הזוגות? כי באתר כשלוחצים על ריקודים האחרונים שה מראה את האימונים וכשהם מדברים ואז פתאום סוף של הריקוד... דווקא בריקודים האלה... איזה באסה....... לא יצא לי לראות אתמול את הגמר, אז ראיתי באתר את כל הריקודים חוץ משניים האחרונים..... האם יש עוד מקום שאפשר לראות אותם?

החלק השני של הגמר יתחיל בשעה 23:00

ויכלול הופעה של הראל סקעת וכמובן את הניצחון של העונה אז מי אלה יהיו
אנה ומייקל או משה ופולינה
כל זאת נדע ממש בעוד רבע שעה

moshavnikit

New member
חייבת להודות שבחרתי במשה פרץ ../images/Emo9.gif

אני לא סובלת את אנה, מעצבן שהיא לא מבינה שהאמנים מתחרים ביניהם.. היא פשוט מרוכזת בעצמה וזה מעצבן! בכל מקרה, מירה הייתה צריכה לנצח. ועכשיו אפשר לתקוף אותי

nik name

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif

סתםםם
אני מחבבת את משה פרץ,ומההתחלה הימרתי עליו כזוכה כמו שאמרתי(בלי קשר לתוכנית:p) והייתי בכלל בעד איציק כהן:) וכרגע אחריי שראיתי את הריקוד של אנה ומייקל,הם חייבים לזכות! ויהי מה

shay keran21

New member
ממש ממש לא...זוהי דעתך חמודה

אנחנו לא תוקפים..אולי לזה התכוונתי שהקהל מאס באנה....שמעי..אנה זו אנה...ובגלל זה אני אובה אותה..היא לא כמו האחרות..וגם אני רציתי שמירה תנצח...מתחילת העונה אמרתי או משה או מירה,אבל דוקא עכשיו בסוף אני חושב שמגיע לאנה ומייקל..קודם כל לאנה..אני הכי כנה בעולם....אם היא תזכה כניראה זו תהיה העונה האחרונה שלה..אלא אם כן תהיה חכמה ותהיה שופטת..זה יסדר לה הכל...

למעלה