הערב הבא ברימון

הערב הבא ברימון

אני שמח להזמין את כל מי שמעוניין להגיע לבי"ס רימון ב-15 לחודש לפגישת פורום שתכלול, בראש ובראשונה, הקרנת DVD על מסך של יצירתו החדשה של סטיב רייך : Three Tales. מדובר ביצירה חדשנית ומפתיעה, שמלבד היותה מוגשת במדיה משולבת של וידאו ואודיו, מכילה גם דיון פילוסופי-עקרוני בנושא השנוי במחלוקת של שיבוט בני אדם, ובעוד נושאים הקשורים אליו. בסך הכל לדעתי מדובר ביריית פתיחה תרבותית-מוסיקלית-פילוסופית מהותית למאה העשרים ואחת. יצירה שיכולה להזיז הרבה גלגלים במוח, וגם כזאת שמקבלת עוד ועוד פרשנויות ככל שמאזינים לה וצופים בה יותר. מהסיבות האלה בדיוק זו גם יכולה להיות יצירה קשה לעיכול, לפחות בפעם הראשונה שנחשפים אליה, אך יש בה מידה רבה של תקשורתיות שיכולה לטשטש את הקשיים, או לחילופין, להקל על החוויה. אני בעצם די שמח שנפלה בחלקי הזכות לאפשר לכולכם להיחשף ליצירה הזו בצורתה המלאה. כלל לא ברור מאליו שיהיה אפשרי לעשות זאת בעתיד, לאור המצב הדינמי של הקיום. אז כדאי לנצל את המצב
אורך היצירה הוא כשעה. מלבד ליידע אתכם בדבר הערב, מטרה נוספת של ההודעה הזו היא בעצם לשאול האם למישהו יש כאן דברים נוספים שכדאי ואפשר להקרין בהמשך הערב ? אשמח לקבל כל הצעה להקרנות נוספות ואף לדברים אחרים בכלל שאפשר לעשות בערב. אני שוב אזכיר לכולם שמדובר בערב של הקהילה שלנו ואנחנו יכולים לעשות בו מה שנרצה, אז בבקשה, לא להתבייש

עמית ע

New member
כמה VCD שאני יכול להביא:

פוקוס בהופעה מ-73 בריינבו ת'יאטר סטיב הילאג' בהופעה מ-77 סטיב האקט בהופעה מ-79 PFM במופע ביפן משנת 2000

עמית ע

New member
אה, וגם אנגלגרד

קטעים מהופעה מ-94 בפרוגפסט, וממצלמת חובבים במופע האיחוד בוורצבורג, לפני חצי שנה.

Disposable Hero

New member
לא שאני אביא את זה אבל אני קניתי את

Operation LiveCrime של Queensryche. פשוט הרגשתי צורך עז לשתף אנשים בעובדה הזאת שכן ההופעה הזאת ממש טובה ומושקעת...

begone

New member
אם יש DVD

אז אני יכול להביא את Deja Vroom של הקרימזונים, את Godbluff של ואן דר גראף ואת סאבטרייניה של IQ. אפשר פשוט לארגן ערב הקרנות - זה רעיון לא רע. אפשר לארגן את זה כך שכל הופעה לא תקבל יותר מחצי שעה, ולא פחות מחמש דקות.

או לסירוגין, לעשות הקרנות על הבוקר!

מעין קרב לבחינת כוח הסיבולת של חברי הפורום... מי שישאר לראות את כל ההקרנות עד הבוקר וישאר ער, יקבל ממני שניצל.

begone

New member
תדבר עם אסף כרמלי

האיש הוא ארכיון, מוזיאון ופנתיאון של וידאו. הוא יכול לעשות את כל הערב לבד, אם רק ירצה. תרים לו טלפון. כנ"ל גם ארז סייג, שניהם מחזיקים אוצרות בבית.

למעלה