הערב דווקא אני כאן...

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
הערב דווקא אני כאן...

וכולם הלכו לג´מבו....?
זה אולי דבילי ואולי זה רק בראש שלי אבל אתמול, כשראיתי ER, הרגשתי כאילו זה פרק ש"נתפר" עבורנו נכון, היתה שם את האשה המוכה וכו´.... (כואב, אמיתי, אבל טיפה ממוצה) אבל מה שבי נגע במיוחד היה היחס של אליזבת לבת של מארק... איזה מבט מלא בוז ושנאה היא הפנתה אליה... ממש כאב לי בשביל הילדה וגם הקשר בין קרטר לאמא שלו תסמונת מוכרת כל כך - ילד שמנסה להגן על אמא שלו מן האמת... מההתמודדות איתה... בעוד שלפי סדרי העולם זה אמור להיות ההפך!!! כאב לי עליו בעיקר נגע לי במקומות רגישים (כבת וכאמא...) אז נכון זו סדרה אמריקאית סטנדרטית (עשויה טוב, אבל לא יותר מזה....) אבל קורה לכולם שפתאום משהו כזה נוגע בהם? נכון? שיהיה לכולם לילה טוב וחולמני...
(זה פיהוק, לא?
)

מי הלך לג´מבו

ולא לקח אותי ? (באמת צרכה להסתער שם על המדפים
). לא ראיתי כי.......... לא רואה טמבליזיה כמעט בכלל ואתמול גם ישבתי לי על החוף בכיף אבל יודעת על מה את מדברת הרי בהרבה סרטים יש משהו שנוגע במקום זה או אחר (לכן כל כך אוהבת קולנוע). לילה נפלא לך עפרה (בלי ו´
)

העקשנית

New member
אי אר? מה זה הסדרה הזאת?../images/Emo52.gif

סליחה שאני לא מזהה-מרוב סדרות התבלבלתי. רואה לפעמים חוק וסדר. ומי הולך לים ? אפשר להצטרף? ולגבי הג´מבו-יש עכשיו פרסומת כזאת לפי השיר "כולם הלכו לג´מבו, ג´מבו , ג´מבו" והקטנה שלי שרה את זה וזה כלכך חמוד

למעלה