הערב ב-22 Dance4matioN ב-90FM

הערב ב-22 Dance4matioN ב-90FM../images/Emo188.gif

החדשים של Peter luts, double you, dj dean, paffendorf וגם Cascada,Groove coverage, Jeanie tracy, Sylver, Basshunter ועוד ועוד... כרגיל נחזור 6 פעמים לדאנס של שנות ה-90 עם: 1. Sash!-move mania 2. Candy girls-wham bam 3. Co.ro feat lyen-run away 4. Scooter-the age of love 5. A.b. logic-the hitman 6. Dj visage-formula
Dance4matioN- הבית החם והיחיד בישראל של היורודאנס, יורופופ, דאנסקור והאיטלודאנס
כל חמישי ב-22:00 ב-90FM ו-94.7FM אינטרנט: 90FM.TAPUZ.CO.IL HOT: ערוץ 308 YES: ערוץ 71

X Slider

New member
ממש ממש לא.. ../images/Emo122.gif

ככה זה שקמים ב-5 בבוקר, ב-6 יוצאים למבחנים בצבא וחוזרים הביתה ב5 בערב...

X Slider

New member
החדשים של מילק וגרוב מאוד

בינוניים... של סילבר אפילו גרוע. אהבתי את דיג'י דין
ואת קסקדה כמובן
. 4.12 - זה התאריך שבו הוא יוצא. כה?

רבקה 15

New member
תגובה שלייי..

paraisko,ישראלי?מי היה מאמין?ועוד באיכות כזאת!!!! כמה שזה לא יאמן... קודם KNOB אחר כך הרני וניקה,עופר ניסים...מה יש עוד?שהם ישראלים ולא מקבלים כל כך הרבה כבוד כמו שהם מקבלים בחו"ל? או שזה רק נדמה לי? האיש הזה עם השפה המוזרה והקליפים שתמטיד מופיעים בו מחשבים ומועדונים,משתמש באיזה תוכנה שכל ילד בן 12 יכול להוריד אותה ולהתחיל לשיר... איך שלא קוראים לא-יש לו שירים שבפעם הראשונה מעצבנים,בפעם השנייה כבר מתחברים אליהם...לכו תבינו גאונים קסקדה כבר שברה שיאים- ואף אחד שאני מכירה כמעת ולא מאמין (או מתלהב...) שלושה שירים במצעד אחד.אלוהים ישמור. עצוב לדעת שגם בעוד מיליון שנה היא לא תגיע לארץ. תגידו לי שזה לא נכון...

למעלה