הערב, ב-20:00, בערוץ 5

שiש

New member
הערב, ב-20:00, בערוץ 5

שידור ישיר של גמר הפלייאוף של ליגת הנוער הפועל י-ם - מכבי ת"א. נראה לי שהולך להיות מעניין.

EA 4real

New member
משחק אליפות אחד..

הייתי אמור לנסוע אבל אני חולה.. בעעעעעעעעעע באסה!! הפועל של השנה היא קבוצה שמתבססת על סופרסטאר אחד (אופיר לוי), ומלבדו יש שחקנים טובים אבל היא לא יותר מקבוצת נוער טובה. מה שהופך אותה חמצויינת היא הקבוצתיות והאירגון בקבוצה שדניאלל ששר עושה (ד"א הוא מועמד ליהות עוזר מאמן שנה הבאה). דניאל ששר מאמן גדול שמעמיד את לוי במקום ואימן את הקבוצה בצורה מדהימה והוביל אותם להישג זה. הפועל הגיעו גם לחצי גמר גביע המדינה השנה והפסידו להפועל ת"א שלקחה. הפועל סיימה את העונה הסדירה במקום רביעי במחוז הדרום ופגשו את אלופת שנה שעברה גליל עליון (האלופה הנוכחית של מחוז צפון והפייבוריטית לזכייה השנה) של יוגב אוחיון, והפתיעו את גליל בכפר בלום!! ביום שישי בחצי הגמר, ירולשים ניצחו את רמת גן של אלישי כדיר ויוני בלכר (שסיימו את העונה הסדירה 2 בדרום) בכדי לפגוש את מכבי בגמר. חמישייה כמעט קבועה- 1. אדר אבנון 2. אביתר מור 3. אופיר לוי 4. אבישי דרעי 5. גלעד קרני בספסל יש להפועל את יונתן חיימי (זוכה תחרות השלשות השנה), רון פמיני (גארד נפלא), עומר רענן, אור רון (רכז נבחרת הקדטים אשתקד), רועי רוזנפלד ושכחתי תשאר.. בהצלחה!

שiש

New member
אופיר לוי נפצע

עוד במחצית הראשונה, ולא יכל לשחק. חבל מאד, הוא היה אמור להיות שחקן המפתח וממה שהספקתי לראות ממנו - בצדק. חיימי היה מקסים. חבל, די פספוס.

AGENT SHESH

New member
מה נסגר בסוף?

לא הספקתי לראות..

שiש

New member
קהל מדהים

ארז אדלשטיין לא הפסיק להתחנף ולשבח את הקהל ואת האווירה. שוב, ושוב, ושוב. מעניין...

AmiTutiT14

New member
באמת.. יש אליפות כלשהי שהם לא לקחו

השנה? ואליפות ליגת כפר תמנע לא נחשב

AmiTutiT14

New member
כן צודק... גם אני../images/Emo122.gif

הרגת אותי עם הפנסיונרים בטורניר דוקים

הם, כל ענף ספורט חייבת להיות

קבוצה בשם המסריח הזה. בואי נפתח ליגה בסן מרינו נקים קבוצה וככה כשתהיה ליגה נהיה עם 20 אליפויות. ככה בדיוק הסתומים האלה עשו

AmiTutiT14

New member
בוא נפתח את קבוצת הפועל י-ם

באוריגמי.. זה למשהו שאי אפשר לרמות בו, לכן אין להם לקבוצה בזה (ואוריגמי זה סוג של ספורט).

שiש

New member
אתה ראית את זה?!

בחיים לא ראיתי שיפוט כזה מסריח. אבל בחיים!!

EL CHE VIVE

New member
משחק נחמד ללא ציפיות גבוהות

כל כך חיימי (שהוא במקרה אח של חבר שלי) החזיר את הפועל למשחק באמצע הרבע השלישי. ואי אפשר שלא להזכיר את עומרי כספי התותח!!! לא סובל מכבי אבל הבחור כישרוני שזה מפחיד!! 2.04 מ' כיתה יא' והבחור מוביל את מכבי תל אביב נוער לאליפות איזה איכות וציטוט של פיני מלפני פחות משבוע: "אין בישראל בנוער כישרון" רק שלא יעשה את הטעות וימשיך לבוגרים של הכלבים האלו.

למעלה