הערב ברדיו המורדים

Mariza

New member
הערב ברדיו המורדים

שימו לב חבר´ה! הערב ברדיו המורדים ממשיכים עם ספיישל תאטרון קטנטנות!! * קטעים מדהימים מההצגה *טריווית ההצגה עם פרסים שווים ביותר *בנחמין רוחאס מהמורדים מספר על העבודה ב"מורדים" אל תשכחו להכנס בשעה 20:00 מתחילה התוכנית! www.rebelderadio.kef.li

בלונדהה

New member
באמת תפסיקי כבר עם זה יא חתיכת....

מעצבנת!!!! שיגעת אותנו עם ההודעות שלך!! "הערב ברדיו המורדים" "היום ברדיו המורדים" "מחר ברדיו המורדים" "עוד 2 דק´ ברדיו המורדים" חאלאסססססס הבנו!!!!!! סתמי קצת!

rebelde way net

New member
נילי, את גרה בכפר סבא????????

סבא וסבתא שלי גרים שם והם סיפרו לי שכל החלונות נשברו, גם אצלכם?????

אני אפילו לא הייתי שם....

היה לי טיול יומיםם... אבל חברה שךלי כן הייתה שם וראתה את הכל איזה מסכנה היאאאא!! וגם ידיד שלי ראה את זה {תמה מה שאמרת על עומר} איזהנמסכניםםם

אה ובקשר לחלונות...

לידיד שלי ניכנסו התריסים של הבית לתוך החלון וילדה מהשכבה שלי... נהרס חצי בית.... הרהיטים מההדף ממש עפו להם!! אה ויש לי ידדהד שגרה מעל הקניון, ואצלהם גם הכל עף מהקירות...

rebelde way net

New member
אמרו לי ש..................

אמרו לי שמלא אנשים נצפעו רק מחלונות ודלתות שנשברו עליהם, וכל התריס, לא השנבים, כל התריס עף(מזל שהוא עף על המיטה שהייתה לידו, ומזל שאף אחד לא ישן שם כי זה חדר אורחים)

בלונדהה

New member
נילוסססססס חזרת!!! כנסי רגעעעעע

מה קורה?? איך היה בטיול?? דיי איזה מזל שלא היית באותו זמן בכפר סבאאאאאאאאאא!!!!!!! הייתי מתההההה!!! גם בירושלים תיכננו לעשות פיגועעעעעע כאילו לא פרסמו את זה כדי לא להפחיד אבל באותו יום הייתי בקניוום והיו שני מחבלים אבל עצרו אותם.. יענו הייתי אמורה למות! חח.. איזה מזל שלא קרה לחברים שלך כלוםםםםם..הקטע הוא שאני רגילה לזה שכל פעם נכנסים להיסטריה...

למעלה