הערב ברדיו המורדים:

Marizzaaa

New member
הערב ברדיו המורדים:

* לואיסנה מדברת על המצב בארגנטינה * דיון בפורום הרדיו: מה הייתם עושים אם היו מאיימים לחטוף את הילדים שלכם כמו שקורה לקתרין פולופ? * וכמובן כל השירים, הפתעות, גרסאות מיוחדות ועוד! איפה? כאן! www.rebelderadio.kef.li אם זה לא מתחבר בפעם הראשונה לא להתייאש, לנסות שוב! קהילת הפורומים: forumsrebeldeway.kef.li בחסות www.rebelde-israel.kef.li

יווו יא חתיכת מטומטמתתת!!

עופי מהפורום יא קרציה סיניץת דפוקה את רוצה מכת בכוח שונאת אותך עלית לי לגמרי על העצבים יא זונה קרציה דפוקה תעופי תסתמי לא מעניין אותנו האתר הגרוע שלך יאללה הרדיו שלך המורדים לא נכנסת ולא אכנס כי אני שונאת תמפעילה ילדה מםפפגרת שכל מה שהי עושה בחים זה רק לקרצץ ליהי תחסמי אותה בבקשההה!!! אני אשתגע מהמפגרת הזאת!!!

Marizzaaa

New member
לא צריך לקלל! אנחנו מעדכנים אתכם!

כל מה שאנחנו עושים זה מעדכנים אתכם במה שקורה כל יום בתוכנית, זה מתואם עם שטן במתנה לשעבר, וזה בשבילכם- שתדעו על מה התוכנית היום! ועובדה- המון באים מפורום המורדים בתפוז ומאזינים לנו, תעשו אפילו סקר.. אז די עם הקללות! זה בשבילכם!

לפי דעתי|משאל|

תמשיכו לפרסם את האתר ואת ההתחדשויות
אבל בגבול מסויים,כי באמת יש מלא הודעות על הרדיו הזה
למרות שאני נכנסת אליו...והוא די מוצלח

בלונדהה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

פחחחחח יאי איזה קורעתתתת...כמה קללות בשנייה... מה קרה קיבלת התקפת עצבים?! חחחח מסכנה איך השתקת אותה וואי וואי...אבל כוס אמק את צודקת!! שגעה אותנו עם הפאקינג רדיו שלההההההה

rebeldEla

New member
חחח לירון תארי לך מה היה קורה עם

על הזמן הינו עושות פירסום לאתר שלנו...פחחח (לא שאנחנו צריכים את זה...) (כמה שאני צנועה..)

למעלה