הערב בערוץ 2 "מרחק נגיעה"

הערב בערוץ 2 "מרחק נגיעה"

ערוץ 2 זכיין : רשת דרמה תוכן התוכנית : סדרת דרמה בת 8 פרקים המספרת את סיפורן של שתי משפחות - האחת חרדית והשנייה חילונית-יוצאת ברה"מ, אשר גרות בבנין משותף בפאתי בני ברק. בבנין זה מצטלבות גורלן של שתי המשפחות שתהום פעורה ביניהן ומתרחש סיפור אהבתם האסורה והנואשת של שני הגיבורים הצעירים. ההתרחשות הדרמטית מובילה להתנגשות חזיתית בין שתי המשפחות, וחושפת את הדעות הקדומות וחוסר הסובלנות המושרשות בחלקים לא מבוטלים של החברה הישראלית. הסדרה הופקה בשיתוף צו פיוס. הסדרה זכתה בפרס הדרמה הטובה ביותר בפסטיבל חיפה, נותנת הזדמנות ראשונה לשחקנים הצעירים הנרי דוד וגאיה טראוב שזו להם הופעה טלוויזיונית ראשונה, מפתיעה ומרגשת, בתפקידים הראשיים. במאי: רוני ניניו. חברת הפקה: טי.טי.וי. מלווה בכתוביות בעברית ורוסית.

לימור99

New member
שנה ופירש

איך אפשר לזרוק הכל ולעבור לצד השני - יש שכר ועונש - אשמח לתשובה - ממני המתוסכלת.

לימור99

New member
תגובה לשנה ופירש

ערב טוב לך, אני מצטערת פשוט לא הבנתי את התשובה שלך

חלקיקה

New member
גנבו לי את התסריט!!!

רק שתדעו שעברתי סיפור כזה בדיוק!!! גנבו לי...

שונה/דומה. מורוקאי וסוף כואב.

איך אומרים נכון- מורוקאי או מרוקאי? בכל מקרה, נכנסתי אליו הביתה, הסתכלו עליי, האבא קם מהספה, הצביע עליי ואמר "היא לא מרוקאית, היא לא בשבילך" ובזה זה נגמר. שלוש שנים בערך. אני בקומה השלישית של הבית, הוא בקומה הראשונה ששם האבא צורח עליו "היא לא באה לחג, היא לא מרוקאית, היא לא מהמשפחה" הגיע עד לזה שלא הורשיתי להכנס לרכב שלו, לקרוואן שלו, לבית שלהם. הוא לא התנשק איתי כי זה חוסר כבוד להורים (ולא שהם חיים בבית חסר השכלה או ממש עתיק) וזה היה הרע במיעוטו. לא ידעתי לפני כן עד כמה רחוק ונמוך הרים ומשפחה יכולים להגיע. איומים זה היה "בקטנה" שם.. והכל די נפרק עליי, גם מצידו. ניסיתי לדבר איתם, להתעמת. כלום. מה שמשעשע או עצבו הוא שהאמא.. מבריה"מ במקור. והאמא של האבא לא סבלה אותה בהתחלה. נכנסתי אליהם לבית בחיבוק, ומעולם לא אחרת:) זו אשכרה הייתה הסיבה. זה ושאין לנו 3 מכוניות (הם חיים בשכונת פאר עם 43 מכוניות ל3 נפשות נוהגות). ואין להם כסף, אבל יש מכוניות. סוף עצוב. אילו זכרונות..

בתש1

New member
זה נשמע ממש מענין..

אך אאלץ לותר עליו..משום היותי בירושלים .. אלא אם כן יש מזמינים... האמת..שגם אז לא..יש לימודים וכאלה..

וואלה

שיחקתי קטע בסדרה הזאת לפני כחצי שנה מעניין אם הכניסו את זה. נו טוב בסך הכל אמרתי כמה מילים..

לימור99

New member
סדרה מעולה - יישר כח

אתמול צפיתי בסדרה - ''מרחק נגיעה ''ומאוד נהניתי , מתי ישודר הפרק הבא, למה רק 8 פרקים . ובקשה אישית לערוץ 2 - המשיכו בסדרות כאלה, אתם מושכים צופים כמוני למסך .

למעלה