הערב, בערוץ 2, אחרי חצות,

Le Fay

New member
חחחח... תודה ../images/Emo6.gif

אוספת כאלה לאתר החדש שלנו את זה כבר יש לי
וגם את זה:

Le Fay

New member
וכמובן

את זה (לא משכיח ממני את הפיגוע, אבל כן מזכיר לי שכדאי להמשיך לחיות).

Le Fay

New member
חחחח... לא, אבל

אם יש לך אחד קצת יותר מל גיבסוני, יש לי כמה חברות שיתלהבו
כולחד ו(שמן )הקיק שלו.

Le Fay

New member
../images/Emo10.gif עוד לא ראיתי את ישבנו

שזה בהחלט תובע תיקון דחוף (חבל ששבועות כבר מאחורינו, אחרת הייתי מנצלת את התיקון).

Le Fay

New member
לא ../images/Emo7.gif

תמיד מסתכלת לאנשים בעיניים ומפקששת הכל... (ליאור של חנה מספר לי אחר כך מה הפסדתי). חוצניזה כמה זה מספיק?

MAYA20

New member
ללה פה ליאור ושו"ת

שאלה. אתם בעד עירום כל הזמן או רק בחופי רחצה? ז"א אתם בעד שאנשים ילכו עירומים לעבודה, לימודים, וכ"ו? אם כן אתם לא חושבים שיהיה להם קר ובקיץ הם יהיו יותר חשופים לסרטן העור? <למרות שזאת נשמעת שאלה דבילית, היא נשאלה בתמימות מוחלטת... מה שלא סותר את היותה שאלה דבילית.>

Le Fay

New member
למה דבילית?

אנחנו בעד עירום חברתי בזמן ובמקום שהנסיבות (למשל החוק ומזג האוויר) מאפשרות אותו, וכשהוא אינו מפריע לאחרים. כלומר - לא רק שבמקום העבודה בהחלט לא (אלא אם את במקרה מתפרנסת מצלילה במים חמימים, לבד או עם קולגות נטוריסטיים, או משירותי הצלה בחוף נודיסטים) אלא גם בחופי רחצה מוסדרים לאנשים לבושים לא. לעניין סרטן העור, אני מסופקת אם יש הבדל גדול בין עירום לביקיני... דרך אגב: מלנומה על תנוך האוזן אינה פחות קטלנית ממלנומה על הבטן. (ויש בהירי עור שמצטרפים בשמחה לקומזיצים שלנו אבל מתכסים בשמש).

Le Fay

New member
אודישנים כל חמישי אצלי במטבח בין

סתאאאאאאם. יש לך הזמנה פתוחה (מגיל עשרים ואילך).

סיטרא

New member
שאלה שתמיד הציקה לי

בקשר לנטוריזם: כשיושבים במפגש בצוותא, מעורטלים ומדברים על עניינים של מה בכך, הציפורים מצייצות.. וכו'.. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה עושים עם הרגלים ? אם אני אסגור אותן - אני אחשד כביישן, אם אפתח אותן, אני עלול לחשוף את כל החבילה לעין כל. אז מה עושים עם הרגלים? ( או שבכלל לא יושבים על כסאות ? )

almog4

New member
התשובה היא ש

שלפי התפיסה הנטורליסטית הרעיון הוא לנטרל את החשיבות החברתית המוגזמת שיש כלפי העירום. כך שאם יש במקום אנשים שהחבילה שלך תפריע להם - אז אתה כנראה לא יושב עם נטורליסטים. ובמקרה זה - רצוי שתתלבש. כפי שציינה לה פיי - נטורליזם לא אמור להתקיים במקומות העבודה, ו/או באמצע הרחוב, ו/או במקום שבו הוא יפריע או יביך אחרים. ... וכך, אם אני מנחש נכון, נגנזת התוכנית לנטורליזם ברחובות העיר בני-ברק. אוּף.

R a c h e

New member
השירשור כבר עבר לעמוד הבא, ובכל זאת

מהניסיון הקטנטן שלי במפגש בו השתתפתי: לא היה נראה שחבילתו של מישהו מהווה בעיה: היו שישבו עם רגליים פתוחות, היו שישבו עם רגליים סגורות והיו שרגליהם היו מסוכלות, ממש כפי שהיו בנות ששילבו מידי פעם ידיים, שידיהן כיסו, לפעמים, את ערוותן וכו'.... ואכן, היה זה מפגש שבו דיברו על כל מיני עניינים, על המפגש הקודם, על התמונות שצילמו, על נושאים משותפים לכמה מהחברים: באותה הזדמנות עלה הנושא של פוריות והדיון היה ממש אותו דיון שדנים בו אנשים לבושים.... במפגש נטוריסטי אתה פשוט מתנהג רגיל! לי לא היה שם שומדבר מוזר: הגעתי (ביום חורפי, לבושה היטב...) חיפשתי ת'מלתחות ות'שירותים, הורדתי בגדים וניכנסתי לג'קוזי שבאותו הזמן היו בו עוד גבר אחד מוכר ושבעה זרים. רחל

Le Fay

New member
ב'מת? לא שמתי לב לזה, אבל

כיוון שאתמול והיום גרתי עם כמה וכמה נטוריסטים אחרים על החוף אז הסתכלתי - וראיתי שיש: אמיצים שמצמידים רגליים, ביישנים שלא, כאלה על כסאות ואחרים על מחצלות ואלה שפשוט יושבים על החול, וכאלה שמשלבים וכאלה שמקפלים רגל אחת ופושטים אחרת. בקיצור, הכל מכל. מה שבטוח, כשאתה רוצה להפוך את הסטייק על הגריל בזמן - אתה עסוק בזה ולא במה הרגליים שלך עושות. וגם כשאתה משחק שש בש או שר ביטלס בקולות.

למעלה