הערב בערוץ 14

איציק5111

Well-known member

איציק5111

Well-known member
אני עד עכשיו לא כתבתי כי באמת לא ראיתי את הסרט.
ולכן לא כתבתי שלדעתי שהסרט הזה מציג עובדות
אמיתיות.
כל מערכת הביטחון מגנה וכל הפוליטיקאים מגנים מלבד הדמוקרטים והערבים.

מספיקות הכותרות של הסרט בשביל שתגנה אבל אתה לא תגנה.

וגם שתראה אתה לא תגנה כי אתה שמאלני בשבילך תמיד היהודים אשמים ואתה תמיד תחפש בזכוכית מגדלת להשחיר את היהודים

jackie111

Well-known member
כל מערכת הביטחון מגנה וכל הפוליטיקאים מגנים מלבד הדמוקרטים והערבים.

מספיקות הכותרות של הסרט בשביל שתגנה אבל אתה לא תגנה.

וגם שתראה אתה לא תגנה כי אתה שמאלני בשבילך תמיד היהודים אשמים ואתה תמיד תחפש בזכוכית מגדלת להשחיר את היהודים
תשחר את התחת הקפוץ שלך.

בעולם לא מתייחסים לסרטון כי הם כבר גבשו דעה שישראל
אלימה מידי בתגובותיה שאנחנו לא נחשפנו לידיעות הללו.
המדינה צינזרה וכמו שלא הותר לנו לראות את הסרט נז"א
כך לא ראינו עדויות של עיתונאים זרים ופלסטינים.
המדינה גם החליטה לאסור כניסת עיתונאים זרים לעזה.

אז אתה מסתמך על מה שסיננו עבורך.
זכותך להיות נכה ולא לקבל מידע.

ואתה בטח לא ראית את נזק אגבי ואתה מסרב לגנות אותו וזאת ההסכמה שלכם השמאלנים
אם הרגו לפחות 40 אלף פלסטינים בהפצצות,

צריך להיות אידיוט להאמין שרובם לוחמים.

כולם ידעו שהרגו המון אזרחים/תושבים ,הציפו את זה מחדש בשביל הדרמה,

וגם שלא תחשוב שיש אפשרות לצאת מעזה מייד ואם הם יורים לירות חזרה

ולהרוג בלי לדעת את מי הרגת.

שזה בעצם התגובה הטבעית הנכונה - 100 אחוז הגנה עצמית.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם הרגו לפחות 40 אלף פלסטינים בהפצצות,

צריך להיות אידיוט להאמין שרובם לוחמים.

כולם ידעו שהרגו המון אזרחים/תושבים ,הציפו את זה מחדש בשביל הדרמה,

וגם שלא תחשוב שיש אפשרות לצאת מעזה מייד ואם הם יורים לירות חזרה

ולהרוג בלי לדעת את מי הרגת.

שזה בעצם התגובה הטבעית הנכונה - 100 אחוז הגנה עצמית.
ידוע היטב עוד מימי מלחמת אוסלו שהערבים משתמשים במגן חי ובעצם גם בעיראק ואפגניסטאן, אין מלחמה שבה לא נהרגים אזרחים לא מעורבים, גם במלחמת העולם השנייה זה נעשה אפילו בזדון גם בגרמניה וגם ביפן. אבל אצל הערבים שימוש במגן חי הוא הכי טבעי. אבל זה לא נזק אגבי אלא נזק שהחמאס בחר במודע וברצון רב לספוג כדי לבכות אחר כך לעולם. וגם אם היו כאלה שישבו בבית וצפו במתרחש כמו בסרט קולנוע, באוקטובר השחור של 2023 לא היה ערבי אחד בעזה (גם לא באיו"ש) שגינה את הטבח או את הרוצחים, בשביל הפאסיביים הטבח היו בידור וגם האדם ה"תמים" ביותר שמח לאידם של הקורבנות.

evglev1

Well-known member
מנהל
הנושא היחידי הוא ההסכמה שלהם היא
שאייזנקוט ישב עם מפלגת רע"מ.

זו הכותרת ראשית באתר והם רק מדברים
כמה זה נראה להם חמור.

זה כל מה שיש לנתניהו להציע, ממשלה בלי מפלגות ערביות, אז הוא תוקף כמה נורא להקים ממשלה עם ערבים, כדי שיצביעו לו בתור הרע במיעוטו למרות שהוא גרוע.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה כל מה שיש לנתניהו להציע, ממשלה בלי מפלגות ערביות
בהתחשב במה שיש לצד השני להציע ובעמדת הציבור הרחב (כפי שהיא על-פניו. לא סקרתי בענין כמובן) ביחס לרעיון, זה חתיכת "כל" :cool:. "כל" שגדול פי כמה עשרות מונים מאיך שהוא מצטייר מדבריך. "כל" שלא מן הנמנע שיכול להביא לנתניהו קדנציה נוספת.

בקיצור עוד "כל" כזה ואבדנו (כלומר לא אנחנו, אתם ;-)).

jackie111

Well-known member
"נזק אגבי" הוא נושא נפרד ואם אתה
רוצה לטפל בו תפתח לינק חדש.

הטענה שראש מועצת טובא-זנגרייה מואיד אל היב שנכח
בפגישה עם אייזנקוט אמר "ביקשתי מאייזנקוט באופן ברור,
כי במקרה של הקמת הממשלה הוא יושיט את ידו לרע"מ,
ושהיא תהיה חלק בלתי נפרד מהקואליציה"

הערב ראש המועצה הופיע ראש המועצה בערוץ 13 ואמר
שאמנם שאל את אייזנקוט את ישתף מפלגה ערבית בממשלתו
ולא קיבל ממנו תגובה. וזאת בניגוד לדבריו בבוקר.

בערוץ 14 חוגגים על הטענה שאייזנקוט הולך להקים ממשלה
עם רע"מ. נכנסתי מספר פעמים ל14 ורק על זה מדברים שם.
על אלו עובדות הם נסמכים?

Harrington

Well-known member
מנהל

על אלו עובדות הם נסמכים?
מאחר ונהיר מדבריך (החוזרים) שקראת והתעמקת היטב בדברי ערוץ 14 בענין, מן הסתם אתה זה שיודע טוב מאחרים כאן מה התשובה לשאלתך. אז אמנם אפשר להניח שהשאלה לא נשאלת בתמימות, אלא נועדה להעביר את המסר שאתה מבקש להעביר ולא באמת נשאלת כשאלה שאתה מתענין בתשובה עליה. אבל עדיין... חרשת את אתר הערוץ, מצאת שזו (הייתה כשכתבת ועכשיו כבר לא) הכותרת/כתבה הראשית בו, מן הסתם קראת גם את הכתבה עצמה ואולי צפית בדיווח משודר ככל שהיה שם, אז יאללה, ספר לנו "על אלו עובדות הם נסמכים?".

אגב נדמה לי, אבל תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה, שבכלל מדובר בדיווח של עיתונאי ערבי מערוץ 11 או 12 (מוחמד מג'דלה) שאיזנקוט מתכוון להקים ממשלה עם רע"מ. לבדיקתך אודה. כמובן שמעבר לכך גם פוליטיקאים ברשימתו לכנסת (כמו למשל מספר #2 שלו) דיברו על כך במפורש. אבל דברי פוליטיקאים אכן לא יכולים להיות מוגדרים "עובדה" :).

נערך לאחרונה ב:

jackie111

Well-known member
מאחר ונהיר מדבריך (החוזרים) שקראת והתעמקת היטב בדברי ערוץ 14 בענין, מן הסתם אתה זה שיודע טוב מאחרים כאן מה התשובה לשאלתך. אז אמנם אפשר להניח שהשאלה לא נשאלת בתמימות, אלא נועדה להעביר את המסר שאתה מבקש להעביר ולא באמת נשאלת כשאלה שאתה מתענין בתשובה עליה. אבל עדיין... חרשת את אתר הערוץ, מצאת שזו (הייתה כשכתבת ועכשיו כבר לא) הכותרת/כתבה הראשית בו, מן הסתם קראת גם את הכתבה עצמה ואולי צפית בדיווח משודר ככל שהיה שם, אז יאללה, ספר לנו "על אלו עובדות הם נסמכים?".

אגב נדמה לי, אבל תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה, שבכלל מדובר בדיווח של עיתונאי ערבי מערוץ 11 או 12 (מוחמד מג'דלה) שאיזנקוט מתכוון להקים ממשלה עם רע"מ. לבדיקתך אודה. כמובן שמעבר לכך גם פוליטיקאים ברשימתו לכנסת (כמו למשל מספר #2 שלו) דיברו על כך במפורש. אבל דברי פוליטיקאים אכן לא יכולים להיות מוגדרים "עובדה" :).
היו שהאזינו לכל הפגישה שהיתה לאיינקוט עם ראשי
הערים ולא נמצא בהקלטה פעם אחת שבא אמר שישב
בממשלה עם מפלגה ערבית כל שהיא.

אבל ממך אני מצפה שתמצא את הציטוט המדוייק בו
אמר שישב איתם. לך יותר קל למצא כי אם אמר זאת
זה היה מפורסם כבר בערוץ 14.

Harrington

Well-known member
מנהל
היו שהאזינו לכל הפגישה שהיתה לאיינקוט עם ראשי
הערים ולא נמצא בהקלטה פעם אחת שבא אמר שישב
בממשלה עם מפלגה ערבית כל שהיא.
אוקיי. אשרי אלה ש"היו" כמותם. ואתה, לאחר התעמקותך בכתבת ערוץ 14 בענין, מה תשובתך לשאלה ששאלת בעצמך למעלה (ואשר עליה שאלתיך ואין כמובן כל קשר בין תגובתך זו לשאלתי הנ"ל)?
אבל ממך אני מצפה שתמצא את הציטוט המדוייק בו
אמר שישב איתם.
מיד כשאהיה עורך הכותרות הראשיות באתר ערוץ 14 אני מבטיח שארוץ לעשות זאת. עד אז, מאחר וממני לא קראת שהוא אמר בפגישה המדוברת, בקשתך די מוזרה, לשון המעטה. כאילו... דורשים משהו ממך אז אתה מציג דרישה חוזרת וחושב שעל אף היותה חסרת כל רלוונטיות לנשאל, זה אמור לאזן משהו?
לך יותר קל למצא כי אם אמר זאת
זה היה מפורסם כבר בערוץ 14.
דבר על זה עם ערוץ 14. מאחר ואני לא כתבתי בשום מקום שהוא אמר זאת (בפגישה הנ"ל), לא ברור לי כל כך מה אתה רוצה ממני. שאלתי אליך בענין באה רק לאחר מספר פוסטים שלך מהם עלה במובהק שהתעמקת בדברי הערוץ. משכך מצאתי לנכון לשאול אותך בעצם מה ערוץ 14 טוען ו/או על מה הוא מתבסס. אולם השאלה שאתה מפנה אלי לא מגיעה לאחר שום אמירה שלי בענין. אז מה הקטע, זולת הסברה שאם תשיב לשאלה בשאלה תוך שאתה מתעלם לחלוטין ממה שנשאלת, זה ייצור אצל הקוראים תחושת שוויון ותעמעם את מציאות התעלמותך המוחלת מהשאלה שנשאלת?

evglev1

Well-known member
מנהל

דובר על השבעת ממשלה בהימנעות או היעדרות הערבים או בהכנסתם לאחר שיש 61 ציונים בתור חיזוק. מספר 2 אמר בפירוש שהם לא יכולים להיות הקול ה-61. כמובן זה היה לפני הצטרפות סגלוביץ' לרשימה.

evglev1

Well-known member
מנהל

על אלו עובדות הם נסמכים?
ערוץ 14 מסתמך על הסקרים של ערוצים אחרים לפיהם אין רוב ציוני לאופוזיציה אבל לעומת זאת הכנסת רע"מ והשארת הרשימה המשותפת בחוץ כמו בממשלת בנט-לפיד נותנת את הרוב. הם לא מאמינים שהאופוזיציה תגרור את המדינה לבחירות נוספות או תלך לממשלת אחדות עם נתניהו וסומכים על כך שבגוש שלהם לא יהיה עריקים ולכן מעריכים שבין בחירות, ממשלת אחדות או ממשלה עם רע"מ הם יבחרו בממשלה עם רע"מ. אגב לא רק ערוץ 14 זאת גם דעתו של בן כספית. וזה אומר שהם לא מאמינים לסקרים של עצמם, ולכן בונים את התרחישים על פי הסקרים של הערוצים האחרים.

למעלה