הערב בערוץ 10

hospital_food

New member
הערב בערוץ 10

משודר הסרט "שקרים אמיתים" , לא מהחביבים עלי במיוחד, אבל פיית´ משחקת שם, אז....

WillowFreak

New member
היי! - סרט של אלי?? ../images/Emo12.gif

דיברתי היום עם ידיד שלי בישראל והוא אמר לי שלא מזמן הוא ראה סרט של אלי משנת 99... הוא אמר שהיא שחקה שם ילדה בת 16 או משהו כזה אבל התפקיד שלה לא היה ראשי... (ואל כך נאמר... איך??) ידעתם על זה?? איך קוראים לסרט??

WillowFreak

New member
לא...../images/Emo4.gif לא אמריקן פאי..

כי ראינו את הסרט הזה כבר איזה מליון פעמים ואני די בטוחה שהוא היה זוכר את זה...

talrv

New member
בת 14?

אז זה בטוח לא מה שאני הצעתי למטה.. ב-99 ילדה בת 14?? ממש לא נראה לי.. ותבדקי את הפילמוגרפיה שלה (כמו שואל הציעה..)

talrv

New member
מעבר לגבולות העיר אולי?

"beyond the city limits".. אני לא זוכרת מה הגיל המדוייק שלה בסרט, אבל כן זוכרת שהיא שיחקה מצויין.. נורא נהנתי מהמשחק שלה, ולמי שיוצא לראות את הסרט בסינמה (לא יודעת אם יש ביס) שיישאר לראות, סרט נחמד מאוד..

WillowFreak

New member
מה??? יש אותו בסינמה?? ../images/Emo12.gif

אבל אני לא חושבת שזה זה כי.... יש לו יס..
DAMN !!

14מתן

New member
beyond the city limits

יצא בשנת 2001 אז לא יכול להיות שהיא בת 14 (אני חייב לראות את זה!) אבל בטח הוא התכוון לmy stepmother is an ailen שחורשים על זה בסינמה בדיגיטלי...

talrv

New member
גם אני חשבתי על הסרט הזה..

נראה לי שזה באמת זה, אבל גם הוא לא יצא ב-99, הרבה לפני.. ומעבר לגבולות העיר אכן שודר כמה פעמים בסינמה, ויצא לי לראות פעם אחת.. דרך אגב, ידעתם שאליסון גם הופיעה בסרט "על בנים ועל בנות" והתנשקה עם פרדי פרינז ג´וניור?? אז מה, היא ושרה מחליפות חוויות?

WillowFreak

New member
כן!!!! ../images/Emo6.gif

ראיתי את הסרט בקולנוע ומיד כשראיתי אותה קפצתי וצעקתי "אלי!!!!" ואז כל האולם הסתכל עלי וחשב שאני מטורפת או וואטאבר... זה באמת היה מצחיק לראות אותה כזוגתו של פרדי..

14מתן

New member
אני לא זוכר אם ראיתי ת´סרט הזה...

אוףףףף לא ראיתי הרבה כאלה טל פעם הבאה שיש בסינמה את byond the... תגידי בפורווום ואלי גם הייתה במת על הקמפוס סרט שסטודנטים מנסים להרוג את השותף שלהם (זה קומדיה..) והיא הייתה עם פאה מפחייייידה

talrv

New member
מצטערת שלא הודעתי..

זה היה באיזה אחד וחצי בלילה, והיה עוד שידור בשלוש וחצי בלילה יומיים אחר כך.. ושכחתי להודיע בין לבין.. אם אני אתקל בזה עוד פעם, אני מבטיחה להודיע!

buffstar

New member
מתביישת להגיד שראית את הסרט

לפני שנתיים או שלוש (כבר ראיתי את באפי אז, באופן אובססי משו) ולא זכורה לי שום נוכחות של אלי בכלל, (של פרדי דווקא כן, מה שעוד יותר מוזר..) <Duck & run for cover>

למעלה