הערב בערוץ הראשון

מירבי*

New member
הערב בערוץ הראשון

צפו היום בערב בין השעות 19:30 ל-20:30 בערוץ הראשון בתכניתה של קרן נוייבך.

וגם סילבי כמובן ../images/Emo45.gif

אגב, מי שלא הצליח לצפות בתכנית, אפשר לראות אותה באינטרנט בכתבות המוקלטות של הערוץ הראשון.

אורטל71

New member
גאה בכן

היו אצלינו חברים שלא ידעו על הפונדקאות בזמן שידור הכתבה ואני החלטתי שזה הרגע לספר להם, זה היה מאוד מרגש לראות את התגובה שלהם והדברים שמירב וסילבי אמרו היו מדהימים ומרגשים. אני לא מכירה את סילבי ומהתכנית הזאת אני מבינה שמדובר באישה נפלאה ביותר, כל כהכבוד לך סילבי. זה כלכ ך חשוב לדעתי שיש כתבות ותכניות על פונדקאות, זה עוזר לכל אלה שחושבים על זה דברים שליליים להבין את התהליך וככה זה עוזר גם לנו.

עָנת

New member
שידור חוזר מתי יש../images/Emo35.gif אורית......

אפשר לקבל
קישור לתוכנית המוקלטת ברשת

מירבי*

New member
קישור לכתבה המצולמת

כנסי לקישור, בחרי בצד שמאל באופציית מהדורות מוקלטות ואז בתכנית חדשות היום של ה-30 לחודש, כשייפתח החלון, העבירי לאט לאט את החץ עד לאייטם שלנו. מבט

מירב תיקון קטן ברשותך..../images/Emo24.gif

האייטם לא במבט אלא ב"חדשות היום" עברתי כמה פעמים על מבט ולא מצאתי ובחדשות ביום ראיתי והתרגשתי. מירב
וסילבי
.

עָנת

New member
ראיתי עכשיו../images/Emo13.gif

מירבי,אמרתי כבר שאני גאה בך ובפועלך
סילבי
את מקסימה. מחכה ליומן שישי

בנות אני לא מצליחה למצוא את האייטם

אולי מישהי יכולה לשים קישור מיידי ? אני כנראה קשת תפיבה בכל הקשור לחיפוש באינטרנט

גדולללללללללללללל../images/Emo202.gif

הייתן מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתיי היומן של דליה מזור (שהיא דיברה עליו)?
חג שבועות שמח!!!!!!!!!!

עָנת

New member
../images/Emo32.gif מהדורות מוקלטות.

האם ניתן לצפות במהדורות מוקלטות רק מהשבוע האחרון? אין ארכיון של תוכניות מוקלטות

../images/Emo140.gifהכתבה....

אתמול כמו שאמרתי לך לא יצא לי לראות...אבל הבוקר צפיתי דרך הקישורית שלך ו...מרגש לאללה. מחכה ליומן. בינתיים אנחנו "סופרים ימים" כמו שאת יודעת ואני מאוד מאוד מקווה לטוב ,כי אני עוברת דרך חתחתים.

mymay מצאת?../images/Emo140.gif

אם לא.. אז כנסי לקישורית של מירב ותחפשי שם בהקלטות המוקלטות את חדשות היום של ה-30/5/06 19:30 תלחצי PLAY ותעברי לאט לאט עם הסמן מצד ימין עד שתגיעי אל הקטע של מירב וסילבי. מומלץ

mymay

New member
ריננית יקרה

עשיתי את זה. הם גם אומרים בתחילת המהדורה: "הערב בחדשות.." והם לא מזכירים את מירב, רק נושאים כמו לנקות את חופי הארץ וביה"ח בנהריה שנפתח שוב... זו אותה המהדורה בכלל? נורא בא לי למצוא את זה. בעלי אומר שזה כבר לא שם, שהם כנראה מעדכנים לפי זמנים.... ריננית יקרה- שיהיה לך חג שבועות רגוע ושליו. לכולנו!!!!!!!!!!!

מירבי*

New member
היום בחדשות

אני חושבת שבעלך צודק, גם אני ניסיתי אתמול לראות את זה ולא הצלחתי, כנראה שאחרי 24 שעות זה כבר לא מוצג.

למעלה