הערב בכוכב נולד

ממ...

כשאני מנסה להתייחס לביצוע של שיר אני דבר ראשון קובע ע"פ אם הוא ריגש אותי או לא וזה היה ביצוע יפה, שונה אבל פשוט לא מרגש. כמו שגל אוכבסקי אמר : זה לא שיר שצועקים אותו.

ברוש15

New member
../images/Emo45.gifמסכימה+תגובה

הביצוע שלהם פשוט לא היה מרגש כמו הביצוע של עברי ושרון לשיר:\ אבל לא צריך להגזים..הם לא הרסו אותו וזה לא היה כזה נורא
זה פשוט היה שונה.. זה באמת שיר שלא צועקים אותו אבל כל אחד והפרשנות שלו לשיר ובמסגרת העיבוד שעשו להם זה לא היה רע בכלל:] לפעמים יש פה רגישות יתר לגבי שירים שקשורים בעברי כי אנחנו כל כך רגילים ואוהבים את המקור.. גם בעונה הקודמת כשמורן אהרוני שרה את ואולי בעייני זה היה אחד החזקים..אומנם מאוד שונה מהמקור אבל זה היה טוב.. ופה כולם קטלו אותה על ימין ועל שמאל..

ספפפפיר

New member
אוישש..

פשוט לקחו שיר מדהים והרסו אותו... אין כמו הביצוע של עברי ושרון!

האגוש

New member
אוף די ../images/Emo3.gif

זה היה אחלה ביצוע לדעתי, וכמו שצדי אמר, צעקו כי זה היה העיבוד, אי אפשר לשיר את זה אחרת עם עיבוד כזה. נכון שהשיר הרבה יותר רך במקור, אבל הם לא עברי ושרון, ואם הם היו שרים כמוהם אז היו מתחילים להשוות, ומה לעשות שעברי ושרון הם כמה וכמה רמות מעליהם. היה צריך להביא טוויסט, לא להעתיק את המקור. ואת הטוויסט הזה אהבתי. אפילו שהיה אפשר להחליש קצת את הצעקות..או ב"תיתן לי יד" , בכלל להביא אותה בלחש
. ככה שהסכמתי עם גל וצדי יחד. הזוי. לא משנה, אהבתי. :)

גם אני אהבתי. ../images/Emo45.gif ממש.

חן אהרוני הזה מקסים
. אין מה לעשות, ככה זה כוכב נולד, לקחת שיר ולעשות לו עיבוד אחר. יש שיאהבו, יש שלא.

shirapeled

New member
../images/Emo41.gifגם הערב בכוכב נולד!../images/Emo41.gif

נדב קדמון כרגע שר את לאונרדו.. העיבוד לא השתנה.. היה נחמד, לא מדהים לא מרגש כמו עברי אם תשאלו אותי.. לא מתה על נדב הזה גם ככה..

הוא שר את זה מדהים. מה אתם סתם?

ממש אהבתי את הביצוע. הוא שיחק אותה. גם השופטים אהבו, בהתאם
מרגול
: "לקחת שיר מדהים, עם טקסט מקסים, ומנגינה כמו שרק עברי יכול לכתוב."

shirapeled

New member
אני לא סתם, אמרתי מה שאני חושבת,

ולא התחברתי, אסור להגיד?

Yaarit4

New member
היה כזה יפההההה

סופסוף מישהו עושה משהו טוב עם שיר של עברי כמו שגל אמר

B a 7 a K

New member
אמאאאאא'לה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התרגשתי כמו הומו קטן, לא ייאמן! מאז הפעם הראשונה ששמעתי את עברי זה לא קרה לי שוב. זה היה פשוט מ ד ה י ם. ממש יפה, עשה לי כואב.
בקיץ הזה הוא יהיה באירופה.
תודה, תודה, תודה לנדב קדמון שתיקן את מה שקרה שם אתמול. הפעם אני הולך לבכות.
והפייבוריט שלי הוא בכלל אדיר.
אבל... אבל... אעעע, פשוט מקסים.

SRonush

New member
אדיר היה מדהים. ../images/Emo47.gif

פשוט דפק ביצוע. לא שמעתי את נדב..והרמקולים לא עובדים,אז נאלץ לחכות:\

wounded animal

New member
אוףף די..../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

לביצוע היה פוטנציאל להיות מקסים אם סיוון לא הייתה שם.. היא הרסה את זה.. אבל חן שר פשוט מדהים
אם כבר יש שם מישהו שצריך לשיר שירים של עברי זה חן, וגם דנב ושלומי. זה היה ביצוע שונה מאוד אבל בהחלט אהבתי.

למעלה