הערב בטלויזיה

הערב בטלויזיה

שלום ! ! הערב ! כתבה שעוסקת בסדנה שלי, הערב, בתוכניתו של פרופ' קרסו, בערוץ 2 בשעה 18.40 היום, יום שני .22 לנובמבר סיפור הרקע - לפני כ 3 חודשים פנו אלי מהתוכנית וביקשו לצלם את הסדנה, הסברתי להם שאני לא מצלם סדנה, אבל - אני מוכן לבדוק עם מספר אנשים שעשו את הסדנה ב 3 השנים האחרונות, אם הם יהיו מעונינים לספר מה הביא אותם ומה קרה להם כתוצאה מהסדנה . . . בקיצור, היה יום צילומים מרגש ואתם מוזמנים לצפות. מי שיכול ורוצה לשתף ולהעביר את הידיעה לחבריו מוזמן. ומי שלא יוכל לצפות בתוכנית, אני מקווה שבקרוב יוכל לעשות זאת באתר שלי www.amirdror.com יום טוב

טלויזיה צהובה

לקחו כמה משפטים ומרחו אותם ככותרות צהובות. לא הביעו את מהות העבודה בסדנה, לא נתנו את מה באמת אנשים עברו, השאירו את הכל כפלאקט של קושי בלי לדבר על כיצד יוצאים מזה. אני מרגיש מרומה ומנוצל. רחוק ממה שצילמו. טוב שזה נשכח ויום חדש יופיע אמיר דרור

תגובה

שלום, על-פי הודעתך המקורית אני מבינה שאתה לא יחצן. מה שקרה לך זו דוגמא מצוינת למה חיבים יחצן! (אני לא מדברת ספציפית על האייטם שלך) ביום הצילומים עצמו וגם לאחר מכן תפקידו של היחצן לדאוג שהלקוח יצא כמה שיותר טוב ולמנוע בדיוק בעיות שכאלו. היום אלו משפטים צהובים ומחר האשמות פליליות... בדיוק לפני חודש לקוח שלי היה ביום צילומים לערוץ 1. הלקוח היה כל כך מרוצה לאורך כל יום הצילומים בעוד שהנציג מהמשרד ראה את הדברים אחרת, וידע לבקש תיקנים ודגשים בו במקום. לשם כך קימים היחצנים, הרואים את הדברים מכמה נקודות מבט: הלקוח, העורך, והצופה. אם כך, כדאי להבא לא להתפתות להצעות שנראות מפתות ולבסוף גורמות נזק. כמו שלא מגישים דו"ח מס הכנסה לבד, כך גם לא כדאי לעבוד לבד מול התקשורת. לי

קדימה והלאה

למידה זה חלק מהתהליך ונכון שטוב ליד מקצוען כדי למנף כל הזדמנות, אלא שבמקרה הזה תחקירן התוכנית הוא זה שפנה אלי. והתגלגל הסיפור שמתוכו אני לומד ומפיק לקחים לעתיד. מתייעץ עם אשת מקצוע וממשיך בדרך. זאת היתה טבילה קרה ורטובה שממנה אפשר רק לצמוח יום טוב אמיר דרור

למעלה