הערב בארהב

hospital_food

New member
הערב בארהב

משודר הפרק האחרון לעונה השישית של באפי באורך של שעתיים. אמור להיות מדהים יותר מהסיום של העונה החמישית. עוד כמה שנים אצלנו... מזל שיש אינטנרנט

talytal

New member
וואו, איזה פרק ! ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo58.gif

בלתי יאומן היה הפרק הזה. אין שום ספק- סיום העונה השישת היה הסיום הכי דרמטי ומותח בתולדות באפי (ומבחינתי בתולדות הטלוויזיה בכלל). הפרק מסתיים בכך שספייק מקבל את נשמתו בחזרה, ואני לא יכולה לחכות לראות מה יקרה בהמשך. יקח לי הרבה זמן לרדת מהטריפ של הפרק הזה. מדהים!

ענת333

New member
דווקא לדעתי לא...../images/Emo58.gif

כלומר, הפרקים היו טובים כרגיל, אבל מה שאני אוהבת בסדרה זה התחושה "אין לי אויר, מה קרה כאן הרגע?" שיש בפרקים ממש טובים, כמו בסוף העונה השניה, כמו בסיום העונה החמישית- ברור מתחילת העונה שבאפי הולכת למות, שום דבר לא חדש כאן, אבל בכל זאת כל פרק בעונה החמישית התחבר לפאזל של פרק הסיום וזה מה שהיה יפה. גם הפרק בו באפי וספייק שוכבים בפעם הראשונה היה עוצר נשימה מבהחינה הזו. ויש עוד המון דוגמאות, אבל זה כבר לדיון אחר...

Idomania

New member
פשוט ענק!!!

טוב היה פרק ממש טוב!!! חשבתי אולי יחזירו את טארה איכשהו... איך הם העזו להוציא אותה! אוף! טוב חוץ מזה הקטע שגיילס ובאפי נקרעו מצחוק היה מיותר מה זה היה שייך בכלל.. ועוד פעם זאנדר מרגיש רגשי נחיתות לא עבר לא עדין? טוב אבל זה היה בשביל שבסוף יראו שהוא החסר הכח והיחיד בין החברה שפשוט בן אדם רגיל הוא זה שהציל את המצב ועוד בעזרת כוח האהבה שלו (וקצת עזרה מג´יילס). הגיע הזמן שדאון תכנס לחברה.. אהבתי את הקטע שהיא גם נלחמה.. וילו שחקנית ענקית!! מתחילת הפרק חשבתי שאם יגידו לה "תחשבי מה טארה הייתה חושבת על זה?" אבל זה בכלל לא הזיז לה.. אהבתי שהיא איימה על דון שיא תחזיראותה בחזרה להיות בצורה המקורית של המפתח נראה כבר שכחו מהסיפור הזה. טוב היה די מפתיע שספייק קיבל את נשמתו בחזרה.. חשבתי כבר הוא מתכוון להוציא את השבב מהראש איכשהו.. אבל טוב נחכה לעונה השביעית ונראה מה יהיה. אנייה עדין מוזרה היא חייה כבת אדם כבר 3 או 4 שנים והיא עדין מתנהגת כאילו היא לא מבינה עוד כמה דברים.. אבל מגניב שהיא שדה שוב!! הרבה אפקטים היו.. נראה לי שהיו יותר אפקטים בפרקים האלו מאשר בכל העונה הראשונה.. אבל עדין העונה החמישית יותר אהובה ופרק הסיום של העונה החמישית השאיר התלהבות יותר חזקה מאשר זה.. אפילו הסיום של seeing red היה סוף שלא יוצא מהראש יותר מהסיום של הפרק הזה אבל חפיף היה פרק טוב מאוד!! ובכלל העונה הייתה די רגילה.. לא היה משהו באמת באמת מותח עד שכל הסיפור עם וילו מתחיל. דברים מוזרים שהיו בעונה הם שפתאום החזירו את איימי, שבאפי הזמינה את חברה שלה מהעבודה ליום הולדת.. מה לעזאזל היא עשתה שם?? סתם דחפו דמות לפרק.. פרקים טובים היו 2 הפרקים הראשונים, חתונתם של זאנדר ואנייה, 4 הפרקים האחרונים וכמובן המחמזר!!! וזהו די נהנתי מהעונה! יצא הרבה.. טוב השעה מאוחרת ואני פשוט מוציא הכל!!

talytal

New member
אוקיי... ../images/Emo13.gif

עכשיו אחרי שעבר קצת זמן אני מסכימה שהסיום של הפרק הזה לא היה יותר מותח ודרמטי מהסיום של העונה החמישית, אבל האמת היא שזה מצב שונה לגמרי. בסיום העונה החמישית הראו לנו משהו שלא חשבנו שיכול לקרות- באפי מתה. כלומר ממש מתה, עם קבר, לא מתה לדקה כמו בעונה הראשונה. זה היה לי באופן אישי נורא עצוב, אבל חוץ מהשאלה איך יתקנו את זה בעונה השישית זה לא העלה שום תהיות לגבי העלילה בהמשך. לעומת זאת, הפעם יש את העניין עם ספייק, שהוא (ולא כל מה שקרה עם ווילו) הדבר שגורם לי לצפות בכליון עיניים לעונה הבאה. טוב, אני מודה שאני קצת משוחדת, כי ספייק הוא הדמות האהובה עליי בסידרה והמחשבה עליו עם נשמה פותחת אצלי כל כך הרבה אופציות להמשך. בכל אופן, אני בצורה אישית אהבתי את העונה השישית יותר מהחמישית (ובוודאי שיותר מהרביעית). היו עלילות לא קונבנציונליות, היה לפעמים מדכא ועצוב ולפעמים פנטסטי (כמו המחזמר). היה בצורה כללית מצוין. ועכשיו בואו נקווה שהעונה הבאה והאחרונה תתעלה מעל לכל מה שראינו עד עכשיו. ושתבוא מהר!

Idomania

New member
ועוד משהו..

אני מתגעגע להרמיוני! איפה היא הייתה כל העונה הזאת!! אתם לא מתגעגעים לפוסטמה הקטנה הזאת?? ושמתם לב שאנג´ל לא היה בעונה הזאת! באף פרק!!

talytal

New member
יש לזה סיבה פשוטה...

אנג´ל לא היה בעונה הזו בכלל (בניגוד להופעות אורח בעונה הרביעית והחמישית) בגלל המעבר של באפי לרשת UPN. כבר בשלב שנודע שבאפי עוברת רשת ואנג´ל נשארת ב-WB, הבהירו המנהלים של ה-WB שהם לא ייתנו בקלות להעביר דמויות מהסידרה שלהם לסידרה הנוטשת. בסופו של דבר יש להם זכות ווטו בעניין הזה, ולדעתי גם ג´וס ווידון הגיע למסקנה שעכשיו כשהסדרות ברשתות שונות ובימי שידור שונים (ולא צמודות כמו מקודם) כדאי לפתח אותן בנפרד לגמרי, בלי קרוס אוברס.

איפה ראיתם את כל הפרקים האלה../images/Emo67.gif

?????? גם אני רוצה לראות, מה באפי וספייק התאהבו? מה קרה לריילי? ומאיפה הגיעה דון? ומה היה הפרק עם דראקולה?? איזה עצבים, כמה פיספסתי!!

Idomania

New member
ככה..../images/Emo58.gif

גיילס קיבל כוחות מאוד חזקים מאיזה מקור כלשהו וכשוילו שאבה לו את הכוחות האלו הם נתנו להרגיש את כל בני באדם בעולם או משהו כזה בגלל זה היא החליטה להרוס את העולם! אבל הכוחות הגדילו לה קצת את הצד האנושי שבתוכה וכשהיא כבר עומדת להרוס את העולם זאנדר בא אלייה נותן לה נאום קצר ואומר לה שהוא אוהב אותה וכל פעם שהוא אומר לה את זהשוב היא מתחילה להחלש והאנשויות חוזרת אלייה לבסוף היא נשברת בידיו של זאנדר ומשתנה בחזרה לוילו הרגילה ופשוט לא מפסיקה לבכות.. והשיער שלה חזר לחום!!

Darth Rosenberg

New member
רגשות מעורבים... ../images/Emo58.gif

מצד אחד, פרק הסיום של העונה מהמם. אפקטים מפה ועד הודעה חדשה, אפילו רגעים מותחים. כמעט לגבי כל דמות יש רגע שחושבים שאולי היא מתה: אניה אחרי שהיא משחררת את ווילו; באפי כשהיא נלחמת בווילו; ג´יילס אחרי שווילו מענה אותו; זאנדר אחרי שכדור האש מעיף אותו על קבר וכו´. אבל... זה היה קצת... עלוב? מאכזב? לא יודע מה המילה. "אני אוהב אותך... אני אוהב אותך..." כבר בניתם את המתח עד כאן... אז למה להרוס? ומה עם הקטע של לגנוב את העניין עם האמפאט מ"מכושפות"??? זה מעצבן! למרות שכאן זה קיבל תפנית מעניינת... וספייק - אם רצו שנתעניין בכל העניין הזה, אולי היו צריכים לשלב את זה טיפ טיפה יותר בעלילה... ובחייאת, אנג´ל יש רק אחד... אז בתקווה שהנשמה של ספייק שחורה כמו הלילה... ושלא יחזור להיות וויליאם דה בלאדי... ומאחר שכולם סיכמו כ"כ יפה את העונה... זו בהחלט (לטעמי) אחת העונות המוצלחות יותר של באפי. מאמצע העונה הסדרה נעשתה ממש מורבידית ודיכאונית. זה התחיל ממש בפרק Hell´s Bells והגיע לשיא בסוף העונה (במיוחד עם מות טארה ומה שקרה מאז...). האפקטים השתפרו פלאים (במיוחד בפרקים האחרונים), ובקיצור... אין כמו באפי.

למעלה