הערבים הם עם נבזה

אילה!

New member
הערבים הם עם נבזה

זוכרים את אסון ורסאי??????? הרשות הציעה עזרה ובאותו זמן שיגרה עוד פיגוע אני בטוחה שבכפרים שלהם היו יריות שמחה תסלחו לי, אבל עם עם כזה נבזה לא עושים שלום

B.Shokor

New member
את לא חושבת שאת מגזימה?

וסתם רוצה להאשים? אז מה אם הם לא עזרו? באסון של תורכיה בשנה שעברה רוב מדינות העולם הציעו עזרה? אבל מי בכלל עזר? (קל לדבר אבל קשה לעשות). וחוץ מזה, אם כל כך היית בטוחה מעצמך שבפלסטין עשו ``חפלה`` בגלל אסון וורסאי זה לא אומר שכן הם עשו, וחבל שיש לך ביטחון עצמי שלילי!.

אילה!

New member
לא חשבתי שיתנו עזרה

אבל יש להם נבזות כזאת גדולה להציע עזרה (בשביל הדעת קהל עולמית) וללכת לעשות פיגוע ומה לעשות אני בטוחה בעצמי

B.Shokor

New member
גברת! זה מה שנקרה פוליטיקה.

אוליי את צודקת שחלק מן הפלסטינים לא רצו לעזור ולמרות זאת הציעו עזרה, אבל לא רק הפלסטינים מי שעושים את זה, כל מדינות העולם (כולל ישראל כמובן) עושות את זה, כי פשוט מאוד זה נקרא ``פוליטיקה`` וכל צד רוצה לשחק אותה הכי טוב בשבילו.

קלייר

New member
מי אשם באסון ורסאי? הערבים/מי הנבזה

אילה הגזמת,מי אשם באסון ורסאי,?העם הערבי,לא העם שלך שבנה זול על חשבון העם שלך,מי הנבזה פה,זה בדיוק כמו פיגוע,אך נעשה בידי עמנו,ותמיד תחפשי את האשם במישהו אחר,ואיתנו מי רוצה לעשות שלום?

all

New member
קלייר, על תעשי מעצמך...

אף אחד לא האשים את הרשות באסון ורסאי, כל שנאמר זה שלאחר האסון הייתה שם שמחה וצהלה. וכפי שנכתב בתורה (והפעם די בחכמה): ``בנפול אויבך אל תשמח``. כי זה יותר ממגעיל, עלוב ודוחה, מבחינתי לשמוח במקרה כזה זה להיות רפש האנושות.

נו ברור... וגם היהודים הם עם נבזה

לא שמעת על הפריצה לנשקייה במנרה? יהודי עמד מאחורי העניין...

נו טוב, וברצינות..

עם כל הכבוד לפוליטיקה המלוכלכת, אירגוני הטרור (או שמא אקרא להם ``חזית הסירוב``) משתמשים בטקטיקות הנאלחות ביותר בתולדות האנושות. נתחיל מהירי של חיזבאללה בסמוך למחנות פליטים, ביודעם שאש התגובה של צה``ל תביא להרוגים (לבנונים) רבים ובכך יוכלו לבכות לאו``ם ולרקוד על הדם. אני מודה שכשראיתי את זה, לא יכולתי להתאפק מלומר ``ווללה, יש לנו עסק עם העם הכי נאלח בעולם..`` נמשיך בשליחת צעירים מיואשים למשימות התאבדות, ``In the name of god`` כביכול. טוב שלא מוכרים להם כרטיסים לגן עדן, כמו בכנסייה הקתולית באירופה של ימי הביניים. ועוד מבחינתם התרבות המערבית היא האוייב והם המלאכים. הייתי אומר שהם דומים יותר לשטן מאשר לכל דבר אחר. ואיך לא, בעקבות ``ההצלחה`` של חיזבאללה בסילוק ``הציונים`` מלבנון (כאילו היה להם קושי לעשות משהו דומה באמצעות הסכם שלום לפני 30 שנה ויותר..) גם ברש``פ הבינו את הרעיון, וגם אנשיהם יורים מתוך שכונות אזרחיות דוגמת בית ג`אלה, כדי שיוכלו להציג לעולם כולו את התושבים המסכנים שסופגים טילים ופגזים על לא עוול בכפם.. אה, ולסיום, ``תשדירי השירות`` שלהם. במקום לשדר לילדים בחופש הגדול את נילס ואת רחוב סומסום, מלמדים אותם לזרוק את הצעצועים ולתפוס אבנים, ושדרים תמונות מפתות live מגן עדן. יאללה יא שבאב - לכו לציונים, תנו להם אבן או שתיים בראש והם כבר ישלחו אתכם לגן עדן.. כאן יש התפוצצות אוכלוסין (תרתי משמע), רמת חיים לא משהו - גן עדן קורא לכם - ג`אקוזי, בריכה, בתולות, שתיה חופשית.... מישהו יכול להסביר לי איך קרה שכל העולם התקדם ורק הם נשארו לחיות בימי הביניים??? (ועוד גאים על כך..)

all

New member
זה ממש לא נכון

המצב שם טוב בהרבה מאשר בדרום אמריקה, אפריקה ועוד המון מקומות. ההבדל היחד בינם לבין המדינות שציינתי למעלה, הוא בכך שאלה, כאשר עוזרים להם ומשקיעים בהם, הם מנשקים לך את הרגליים ואלה שונאים אותך ויורים בך ויחד עם זה משתמשים בכל דבר שלמדו ממך רק אתמול.

B.Shokor

New member
תגובה..

יש בו 2 נקודות: 1. אתה מדבר על הדבר ``השלילי`` (שאגב, נמצא בכל עם) (ובמיוחד) של הפלסטינים. 2. שכחת גם לדבר על הצד ``השלילי`` של הישראלים. תקשיב, לאחרונה כמעט כולנו תוקפים הפלסטינים ואומרים ``אוהה, נמאס לנו מכל המצב הח`רא הזה, דייייייי``. אבל בוא נחזור קצת אחורה ונחשוב בצורה יותר הגיונית, גם מדינת ישראל תקפה פלסטין והיא הסיבה לכך לכל דבר שמתרחש עד הרגע הזה במדינת פלסטין וזה כולל הלא-התקדמות של מדינת פלסטין (וזאת גם תשובה לשאלתך האחרונה). קולות רבות לאחרונה תוקפים מדינת פלסטין ואני תמיד שואל: `` איפה הייתם אתם אזרחי מדינת ישראל לפני 8 חודשים? למה לא שמענו את הקול שלכם ובמיוחד את המילה ``דייי`` כשמדינת ישראל הייתה מתעללת באזרחים שלה? עכשיו כי יש צד אחר שמתעלל בכם אתם צועקים דיייי? `` לעולם לא יהיה דו-קיום אם לא נחשוב גם על הצד השני, ולעולם לא יהיה דו-קיום אם לא נעשה חשבון נפש לעצמנו. ואגב, לגבי כרטיסים לגן-עדן! אוליי תתפלא לשמוע את זה! - פעם שמעתי שמישהו בעיר ערבית ישראלית מוכר כרטיסים כאלה!. ואת הבן-אדם אני מכיר.

all

New member
אז ככה.

יום אחד צפרדע קטן עיבד את דרכו לאגם. הלילה בא, זאבים יבבו, הרוחות נשבו, הצפרדע הקטן רעד מהקור והפחד. לפתע עברה פרה וחרבנה עליו. כבודו של הצפרדע נפגע עד אימה - "עיצרי צעק, עיצרי תתנצלי". אך הפרה אף לא שמעה אותו והמשיכה ללכת. ישב הצפרדע בחרא ובכה על כבודו הרמוס. אך לאחר כמה דקות נהיה לו החרא למקום חם ומוגן, הצפרדע פיהק ונרדם. וכשהבוקר הפציע, הצפרדע קרקר משמחה. שמעה החסידה את הקרקור בחרא וחיש שלפה אותו ובלעה. ולגבי אותם כרטיסים לגן-עדן - "לא כל מי שמחרבן עליך רוצה לעשות לך רע ולא כל מי ששולף אותך מהחרא רוצה לעשות לך טוב". דרך אגב, כמה עולה כרטיס כזה? חה חה חה ...

B.Shokor

New member
סיפור נהדר.. ובקשר לכרטיסי הגן-עדן.

וברשותך אני אשמור אותו במחשב שלי, כי אני צריך עוד קצת זמן בשביל להבין את כולוווו. בקשר לכרטיסים של הגן-עדן, אנסה לשלוח פקס לאלוהים ולברר בקשר להצעת מחיר.

תשובתי...

לא שכחתי את העובדה שגם ישראל איננה טלית שכולה תכלת, ואת זה עוד תשמע ממני כאן כשאחד מאנשי הקו-קלוקס-קלן הישראלים יאמר משהו גזעני שיעלה לי על העצבים. העניין הוא שהתכוונתי להעלות נקודה מסויימת בלבד. אני מ-ת-ע-ב את טקטיקות הלחימה הנאלחות שהצד השני עושה בהן שימוש. לא ברור לי מה בדיוק התועלת בשימוש בילדים ובמתאבדים. עמים אחרים בעולם השיגו מדינות גם בלי להתאבד ולהרוג את הילדים. אני לא נכנס כאן לקטע של הטרור ה"קונבנציונלי", שהוא לא המצאה פלשתינית , אלא רק לשיטות לחימה שכוללות קורבנות אדם וכבר עברו מהעולם בימי הביניים. לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך בכמה נושאים. מה כוונתך לגבי "אזרחי ישראל לפני 8 חודשים"? למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "מדינת ישראל התעללה באזרחים שלה"? עד כמה שזכור לי, תמיד היה כאן קול גדול של השמאל שקרא כל הזמן לשקט ולשלום. העוצמה של השמאל כאן גדולה לעין ערוך מזו של כל תנועת שלום בעולם הערבי (אם יש דבר כזה, לא שמעתי עליו ואשמח לשמוע..) תמיד אמרו כאן "די לכיבוש, לצאת מלבנון, להפסיק להרוס בתים" וכו´ וכו´. ככל שהשאיפה לשלום בצד השני נראתה לנו מוחשית וחזקה יותר - כך גדל כאן כוחו של השמאל והימין נחלש. כשאני מעיין מדי פעם במאמרים של מלומדים איסלאמיים, (אחד החביבים עלי הוא דר´ עזאם תמימי), אני מגלה להפתעתי שהצד השני מודע היטב לצורך של האנשים כאן להשיג שלום. הוא מתאר את השלום כ"Desperately needed" בעיני ישראל. הדבר מוכיח שמקבלי ההחלטות בצד השני מכירים אותנו ואת רצוננו היטב. הצרה היא שכל עוד 90% מבני העולם הערבי נתונים בשליטתם של יחידים, אין סיכוי שלמישהו מהם יהיה אינטרס פוליטי לסיים את הסכסוך. אתה צודק, בסכסוך הזה כל צד רואה כמעט אך ורק את עצמו, ובקושי שם זין על הסבל שעובר על הצד השני. העניין הוא, שלדעתי הסיפור הזה לא מתחיל אצלנו אלא בצד השני. אצלנו תמיד היה קונצנזוס שמחנות פליטים הוא לא מקומם הראוי של הפלשתינים, ושמגיע להם לחיות בכבוד. הבעייה שלנו היא, שפשוט איןבאפשרותנו להניח לכל הפליטים להפוך לאזרחים ישראלים. המדינה הזו פשוט קטנה מדי, ופעולה כזאת תגרום בסופו של דבר לבעיות בדומה לאלו של לבנון. אין מה לעשות - מדינה דמוקרטית צריכה רוב כדי להתקיים. ללא רוב היא הופכת לאנרכיה. זהו המניע הפוליטי של ישראל במניעת זכות השיבה. אין לנו רצון להפוך ללבנון שניה. שאלת השאלות היא מדוע מדינות ערב מנערות חוצנן לגמרי מהבעייה הפלשתינית, ומסרבות לקלוט חלק מהם בשטחיהן. אילו באמת היה מצד העולם הערבי אינטרס לסיים את הסכסוך בכל מחיר- הוא היה מסתיים כבר מזמן. בזה אני בטוח. מדינות ערב הפכו את הפליטים המסכנים לפצצה אנושית שנועדה להפעיל לחץ על ישראל, ולשמר את הסכסוך הזה, כאשר הן לפלשתינים והן לישראלים אין מקום אחר לחיות בו, ולא דרך אחרת לבחור בה - ולכן נגזר עליהם כנראה להלחם לנצח - כי גם ברגע שמישהו באחד הצדדים כבר מוכן להתפשר, למשל על ריבונות בירושלים - פתאום מדינות ערב נכנסות לתמונה וקוראות להמשיך במאבק, או מישהו ימני קיצוני רוצח אותו..

B.Shokor

New member
תגובה..

> עמים אחרים השיגו מדינות גם בלי מתאבדים? כן, אני מסכין איתך, אבל זה תלוי בשני הצדדים, למשל: אם כל הפיגועים האלה היו קורים במדינה אירופית מזמן היו מגיעים להסכם שלום, אבל עם ממשלה כמו ממשלת ישראל שלא דואגת בכלל לאזרחים שלה, לעולם אלימות לא תשיג דבר. > התכוונתי באזרחי ישראל לפני 8 חודשים: בכל בן-אדם ישראלי שהיום אומר "דיייי לאלימות" בגלל כל מה שעושים למדינה שלו "ארגוני הסירוב". למה לא שמענו את ה- "דייי לאלימות" באינתפאדאת אלאקסה? למה באינתפאדאת אלאקסה שמענו רק אזרחים שאומרים "הערבים האלה מפוצצים לנו את המדינה"? > כן - "מדינת ישראל התעללה באזרחים שלה", באינתאפדאת אלאקסה וכולנו יודעים את זה, כרגע אין ברצוני לדון בנושא זה בהודעה זאת (כי זה סיפור מלא), אבל אני אשאיר אותך לחזור לארשיף העיתונות ולוועדת אור בשביל להבין על מה מדובר בדיוק. > בקשר לפליטים - אתה אומר שאין באפשרותנו להפוך את כולם לישראלים בגלל שאין להם מקום? אז למה לא אמרתם את זה כשבנימין נתניהו והממשלות הקודמות הביאו לנו עלייה פי כמה מהפלטים האלה?. > לגבי שאלת השאלות שלך: מדינות ערב בשבילי הם ג´וק קטן שארה"ב הורסת אותו / מחיה אותו מתיי שבא לה. וחוץ מזה, אני אישית לא הייתי מסכים על כך שחלק מן הפלסטינים ילכו לגור במדינה אחרת בזמן שהעולים החדשים גרים בבתים שלהם, לעולם דבר כזה לא יהיה. מי שרוצה להיות עצמאי, עליו להשיג את זה בעצמו ולא לסמוך על מישהו אחר, וכנראה שארגוני הסירוב סוף סוף הבינו את זה.

לעזאזל......

עד שכתבתי תשובה מפורטת ומנומקת - בא ה- Explorer ה- %^$&^^$& הזה, עשה לי מעצמו Refresh ומחק הכל!!! יש למישהו מושג איך מבטלים את התופעה המקוללת הזו??????

B.Shokor

New member
לעופר..

במידה ודבר כזה קורא אצלך, תכבה את המחשב ותפעיל אותו מחדש.. ואם ברצונך לגלוש בפורומים של תפוז, אז מומלץ לגלוש רק בתפוז ובחלון אחד. אם הבעייה נמשכת, תפנה לאיימל שלי. תודה

למרות זאת החלטתי להגיב...

גחמותיו של המחשב שלי לא ישברו את רוחי!! > בקשר לאירופה: שמעתי כבר מלא מעט ישראלים משפט דומה להפליא: "אילו הסכסוך הזה היה עם שוודים ונורווגים (ולא עם ערבים) - כבר מזמן היינו מגיעים לפשרה... מפתיע אותי לשמוע את אותו הדבר ממך, רק עם זיקה לצד השני. אשמח אם תוסיף בעניין הזה קצת יותר פרטים, כמו כיצד בדיוק לדעתך היתה ממשלה אירופית פותרת את הבעיה במקומנו. > בנושא מהומות אוקטובר: האינתיפאדה הפתאומית של הרשות הפלשתינית העמידה אותנו בהפתעה גמורה. כולנו ראינו כבר את הסכסוך הזה מגיע לסיומו בצורת מדינה פלשתינית שתקום בעזה ובגדה. פתאום בא ערפאת והפיל את קמפ דיויד על זכות השיבה. מחנה השלום בישראל (שכלל גם פעילים ערבים רבים) הרגיש מרומה ונבגד. בתקופה הקשה ההיא, ראינו כולנו את ערביי ישראל כבני המדינה שלנו שאינם מזוהים עם האינתיפאדה הלא מוצדקת הזאת, שהיתה אמצעי פוליטי ברור של ערפאת. כולנו היינו בהלם מוחלט(!!!!!!) כשהתברר שערביי ישראל החליטו לפתוח בלב המדינה באינתיפאדה משלהם. כנראה שגם המשטרה היתה בהלם - מפני שאיש ממפקדי המשטרה לא הכין מראש תוכנית לפיזור מהומות שנראו כמו התחלה של מלחמת אזרחים. בד"כ המשטרה לא עושה הרבה יותר מרישום דו"חות על מהירות מופרזת, ופתאום היו צריכים להתמודד עם אבנים, בקבוקי תבערה, דגלי חיזבאללה ואש"ף והמון זועם שחוסם כבישים באופן בלתי חוקי - וכל זאת בלב המדינה. לפתע גם התברר לשוטרים עד כמה התושבים הערבים מצפצפים עליהם, לא מכירים במשטרה כגוף שיש להישמע לו, ומעדיפים להקשיב לאימאם במסגד, או לכל אחד אחר, העיקר לא למשטרה שקוראת להם ללכת הביתה ולעצור את הבלגן. הטרגדיה שקרתה בהמשך, שבה נהרגו 12 אזרחים ערבים ואזרח יהודי, ותושבים יהודים לקחו את החוק לידיהם וניסו לעלות על יישובים ערבים ולחבל ברכוש, היא פאשלה איומה של המשטרה, שנתפסה בביצים כבלתי מוכנה לתרחיש של פיזור מהומות. כפי שכבר אמרתי - איש לא חשב מראש שאינתיפאדה ערבית ישראלית היא דבר שעומד על הפרק. בדיוק כמו רצח רבין והטבח של גולדשטיין - לפעמים דברים נוראים צריכים לקרות ולהכות בהלם את כולם, כדי שנבין שכל מה שכבר קרה בעולם - אפשרי ויכול לקרות גם כאן. לדעתי, אתה לא צודק לגמרי בנושא ה"די לאלימות". על פי הזכור לי מהעיתונים שקראתי, מאות מפגשים בין יהודים לערבים התקיימו לאחר המקרה ההוא, ונראה היה שהרצון של רוב האזרחים כאן היה לנסות להציל את המצב ולהחזיר אותו לקדמותו. בעיתון הופיעו כתבות רבות שהטיחו ביקורת קטלנית במשטרה על האיפה ואיפה שהיא נוהגת כלפי יהודים וערבים, ובעקבות לחץ ציבורי כבד הוקמה וועדת חקירה שעדיין דנה בנושא. כלומר - הציבור הערבי לא הופקר, ולמרות המהומות ההן, שרבים רבים כאן ואני ביניהם, רואים בהן בגידה איומה בשלטון החוק ובמדינה, המסקנות יוסקו למניעת הישנות טרגדיה דומה בעתיד. כנראה שמעכשיו אפשר יהיה לראות יותר גז מדמיע במחסני המשטרה........ > בנושא הפליטים הכוונה לא היתה לחוסר מקום מבחינה פיזית. אמנם העולים החדשים יצרו זעזוע מבחינת הכלכלה ומקומות הדיור והעבודה, אבל היה להם משהו במשותף עם רוב אזרחי המדינה (יהודים). לכן הם לא היוו סכנה לערעור השלטון כאן. אילו הבאנו לכאן 5 מליון ערבים, היה הדבר גורם בהכרח לערעור היציבות השלטונית ולמלחמת אזרחים עקובה מדם, ומה שבטוח - דמוקרטיה לא היתה יכולה להתקיים כאן יותר, מפני שדמוקרטיה זקוקה לרוב. מספיק להסתכל על מה שקרה ללבנון כדי להבין על מה אני מדבר. ברור לי שבתור ערבי היית מעדיף לראות כאן שלטון שמבוסס על רוב ערבי - ואילו אני מעדיף את המצב הקיים. לכן תמיד תראה בעולים החדשים מהגרים זרים שהלגיטימיות שלהם כאן מוטלת בספק - ואילו אני אראה בהם אחים שטוב שבאו.. השאלה היא האם היית מוכן לעבור כאן מלחמת אזרחים שאיש אינו יודע כיצד תיגמר, כמו בלבנון, רק כדי להשיג רוב ערבי? לפי דעתי זה מיותר. (דרך אגב, אילו לא היה כאן רוב יהודי, אין ספק שמהומות אוקטובר היו הופכות למלחמת אזרחים) > מדינות ערב שוב אני בהלם מהבדל התפיסות בינינו... אני רואה את מדינות ערב כמעצמות נפט שמחזיקות את כל העולם בביצים ומשתמשות בפלשתינים ובשנאה למערב כדי לנהל את העימות כאן בשלט רחוק... נראה לי שגם בעניין הזה כדאי שתרחיב קצת....... ונכון, מי שרוצה עצמאות, חייב להבין שרק הוא יכול לדאוג לעצמו. את זה הבין העם היהודי אחרי השואה.

למעלה