העצרת!

• פותח הנושא yg5
  • פורסם בתאריך

Alexco

New member
לא "הוראת", אלא "בקשת"

וגם בקשת אנשים נוספים. למעשה הם סתם התנהגו בצורה מגעילה והרימו בכוונה גבוה יותר את השלטים והסתירו לכל החלק הזה של הקהל. אני אדם גבוה, והיחידים שראיתי בסביבה שמרימים שלטים (חוץ משלטי הענק של שלום עכשיו מאחורה שגם ככה ריחפו הרבה מעל כל האנשים) היו שלכם. אני כן יכול להתעצבן, כי הם הסתירו לי והפריעו לי. אם הייתי אתה הייתי קובר את עצמי מרוב בושה בתנועה שלי.

Alexco

New member
ואגב

אם על פי הערכים שלכם להסתיר למרצניקים זה בסדר, אז אתה צריך להתבייש כפליים.

EverMan

New member
אמרתי שלהסתיר למישהו בכלל

זה בסדר ? והסיבה שהרימו את השלטים יותר גבוה , זה לא בשביל להסתיר שלטים אחרים או לכם. אלא : א.שיראו את השלטים יותר טוב. ב.בשביל שזה לא יסתיר לאנשים שעומדים שם. ככל שהשלט יותר גבוה , כך הוא לא מסתיר את הקו עיניים-במה.

Alexco

New member
כן

ציינת שאם המתלונן על כך שהשלטים המסתירים הוא מרצניק, אז זה טבעי ונורמלי שבקשתו תידחה על הסף. והשלטים המורמים גבוה יותר עדיין הסתירו. השלטים המורמים, זה לא שהם יוצאים מהקו עיניים-במה, אלא שהם נקלעים לקו עיניים-במה של קבוצה גדולה יותר של אנשים.

EverMan

New member
אלכס , לא הייתה כוונת זדון

בכך. ושמישהו ממרצ מבקש ממך להוריד שלטים , זה לאו דווקא כי "זה מסתיר לו" אלא כי הוא לא רוצה שהשלטים שלך יהיו למעלה ... ואתה אמור לדעת את זה ... אל תהיה כ"כ תמים...

Alexco

New member
תגיד, אתה רציני...?

אם זה ככה, אז למה פניתי גם לאנשי מרצ שיורידו את השלטים שלהם? למה הורדתי את השלט שלי? למה היחידים שנותרו עם השלטים, גם לאחר שהנואם ביקש להוריד אותם, היו נוער עבודה?

Alexco

New member
הם בני אדם, לא קרשים

אני מניח שיש להם איזשהו מינימום של אינטליגנציה. כשאני אומר "תניחו את השלטים, הם מסתירים" אני באמת לא מניח שהם יחשבו "הממ.. הוא בטח לא מדבר על השלט שאני מחזיק ביד ומנופף מלפניו, אלא על הפלריג שתלוי בקצה העולם ושאין אף אחד מאחוריו..."

למעלה